Blåguld FTW


Dagens citat: Jag har använt alla färger, tillochmed blå och guld. Sagt av min söta 4åring. Kan finnas en möjlighet att hon yrar av febern men å andra sidan är hon ju lite galen jämnt.

Snön faller glatt hemma i Sverige och stormar har fått för sig att blåsa över Skavsta. Tre flyg hittills har blivit 10-30 minuter försenade och jag börjar verkligen misstänka att någon där uppe inte gillar mig. Första gången åker jag hem, hon är sjuk. Andra gången, missade jag planet. Tredje gången, så står du här på hartbreak... HAHA NEJ INSIDE JOKE sorry, jag skrattar så jag kissar lite. Sorry. Tredje gången, nu ska hon komma till mig och flygplansjävlarna ska hålla på och bråka. Nu är det jag som går och offrar ett lamm till vädergudarna eller nått.

Puss och Kram, Louise



Nyårsafton 2010?


Nyårsafton 2010 är just nu den stora frågan. Tyskland, Sverige, London, Paris, någon annansatns? Nyårafton förra året firades i Katrieneholm och som tur va ordnade allt upp sig innan 12slaget men oj om jag var förbannad ett tag innan. Som sagt mellan 12 och 5 var det en riktigt lyckad... morgon? men innan det, nej det gör jag aldrig om.

Så detta året får vi se, att traditionerna bryts vet vi redan. Dags att skaffa nya!

Puss och Kram, Louise









Förra året spendererades men okänt folk plus sköningen här! Tack "trevliga killen" för ett nice nyår.

Countdown


Två dagar. 48 timmar. 2880 minuter. 172 800 sekunder. Snart. Snart kommer du till mig. Vi ska ha så fruktansvärt kul älskling.







Mjovars, jag ska ut ikväll


Ska bara berätta lite snabbt att håret är tvättat nu! För alla er som är intresserade (jag vet att ni är det). Nu motiverar jag mig till att dra på jeans och sminka mig. Alternativet är ju mjukisar och chips... men nej, pepp pepp njuta av livet ska man göra. Hopp o hepp.

Puss och Kram, Louise

Tvåltrubbel i badenbaden


Har återigen detta problem när jag ska tvätta håret. Det är riktigt illa och eftersom att bästis inte ville lyssna på mitt gnäll får jag ta ut tankarna här istället. Ikväll är det barhopping med au pairgänget och imorgon poker och utgång med vännerna från skolan. Tanken är då att jag ska tvätta håret idag för att ha det fint dessa båda dagarna. Men som sagt tycker jag att det är så onödigt att tvätta håret dagen innan man ska träna. För då blir man ju svettig i hårbotten och inte minst i hårfästet.

Nu kom jag precis på att jag vill träna idag men inte hinner det eftersom jag jobbat så duktigt hela dagen och ska iväg ikväll. Imorgon hinner jag inte heller träna eftersom att ungen ska till tandläkaren mitt på dagen och krockar mitten på mitt lediga pass. Så alltså kommer jag i vilket fall inte träna förens lördag eller söndag så då kan jag ju tvätta håret idag utan problem. HA, se så bra allt blir när man bara reder ut tankarna.

Folk säger att jag är speciell...

Puss och Kram, Louise



One to many beers?

Bebisar och vin


En kall stackars dator som inte varit igång på hela dagen. Jag har nämligen haft bebisdag idag och de timmarna jag var ledig mitt på dagen spenderade jag med att sova. Igårkväll var nämligen lilla mamma och lilla pappa på föräldrarkväll på dagiset. Nej inte föräldramöte, föräldrarkväll. Det går ut på, precis som allt annat här i Tyskand, att träffas och dricka. Men eftersom att mamman bara tar ett glas vin och dessutom aldrig går och lägger sig efter 10 skulle iallafall inte hon vara borta så länge.

Jag satt och aktade mig för att göra ljud hela kvällen så att inget litet liv skulle vakna. Om en bebis vaknar och gråter måste man krama den lite tills den somnar igen. Ungen vaknar inte efter den somnat men springer gärna ut i vardagsrummet 10 gånger med olika ursäkter till varför den borde få vara uppe.

Hur som hellst så skulle föräldrarna, eller i vilket fall lilla mamma inte vara borta så länge så jag sitter snällt vid min dator och väntar. Ville inte gå och lägga mig heller för jag är övertygad om att jag inte vaknar av en liten bebis. Jag brås på mor min, hon vaknar inte av ett jordskalv. När klockan blev halv ett fick jag iallafall ge upp och gå och lägga mig. Därav var jag trött idag.

Har trots det haft en mysig dag med bebisarna, vi har varit i stan och köpt vin. Imorgon ska vi leka igen.

Puss och Kram, Louise



Om en vecka kommer du till mig.

100% Partybrud - min vän


Jag älskar mina vänner och några är grymmare än andra. Har aldrig nämnt ett namn förut men nu ska jag fan göra det! Min vän HANNA MAJEHAG (lägg namnet på minnet, ni kommer se mer av henne) är med i en tävling och har gått så långt att hon nu är i topp tre. Det var över 400 partyglada tjejer och killar som sökte och nu är hon alltså i final.

Kolla in hennes egna 100% Party hemsida eller hennes blogg där det också står mycket om tävlingen. Jag är inte helt insatt men det handlar om PARTY och att vara en go, glad och härlig människa och min vän Hanna är en av de goaste och partygladaste jag vet! Så hjälp henne vinna tävlingen och allt vad det innebär genom att skicka ett sms med texten: PARTY 2 till 72 697.

Det var alltså PARTY 2 till 72 697, eller gå in på någon av hemsidorna, länkarna är klickbara i texten men jag lägger de här också. Man vet ju aldrig.

http://www.100procentparty.se/ambassador/hanna/
http://hannamajehag.blogg.se

Puss och Kram, Louise



Jag hatar Buss


Jag är inte i Sverige och gosar med mamma och partar med Bästa. Jag missade mitt flyg. Eller rättare sagt bussen till flyget. Men det var inte mitt fel (jag vet att ingenting någonsin är mitt fel men det här var tillochmed någon annans fel på riktigt). Jag har dubbelkollat och jag kollade inte fel. Bussbolagsskiten hade fel tiden på sin skithemsida så det kom ingen buss när det skulle komma en buss. Arg blev jag, och ledsen.

Men jag köpte en flaska rosé och drog vidare till en tjej från klassen och mötte upp alla vänner från skolan och drack vin och samtalde in på sena kvällen. Så det blev en mysig fredag iallafall. Nu ligger jag i sängen och har planerat att göra det hela dagen. Det är nämligen väldigt tråkigt väder ute och jag ämnar njuta av min lediga dag.

Puss och Kram, Louise



Lite såhär känner vi oss nu...

Laternenfest


Idag är det St Martinsdagen i Tyskland och då är det laternenfest. Det innebär att barnen går runt med en papplykta och lyser upp den mörska kvällen  för att hedra denna Martin som gjorde något himla bra. Exakt vad han gjorde kommer jag inte ihåg men bra var det.

Så eftersom att kylan kommit nu, även till Tyskland, packade vi in alla barn i lite drygt 100 lager kläder var och sedan gav vi oss av för att möta upp alla andra barn, föräldrar, syskon, vänner, avlägsna släktingar och nårga till från ungens dagis. Självklart började det regna när vi gick utanför dörren så nu hänger det kläder i hela lägenheten. De torkar snart.  Imorgon åker jag till Sverige för att mysa med mamma, träffa Bästa, dansa loss i högklackat och såklart dö av garv tillsammans med grabbarna i gänget. Saknar er.

Puss och Kram, Louise

Jag finns här, i Tyskland


Har egentligen inget vettigt att skriva just nu, kände bara tvånget att göra ett inlägg. Därför blir detta ett kort och tråkigt ett. Men deppa inte, jag ser det bara positivt att jag inte sitter vid datorn hela tiden för det har ju varit och är ju fortfarande min portal till Sverige. På gott och ont! Men just nu har jag ett så grymt liv här att jag inte längre har tid, lust eller ork att finnas där samtidigt längre. Jag finns här, i Tyskland! (Blogga kommer jag säkert göra oftare till och från iallafall, långtråkigt kan man ju alltid ha.)

Nu sitter jag och väntar på lilla pappa och min pizza. Ikväll ska vi ha tvkväll och mysa. Eller ja, mysa ska vi väl inte höhö men ha det mysigt iallafall. Imorgon fyller lilla mormor år och jag har köppt ett jättefint litet pack från LUSH med väldoftande grejer som passar henne. Bra present hittade jag! På fredag blir det Sverige.

Puss och Kram, Louise



Tummen upp


Wow, nu har jag legat i sängen HELA helgen, och det var inte ens långtråkigt. Då är det illa. Känner mig piggare och uppvilad men det är fortfarande jobbigt att göra saker så jag tar det lite lugnt. Måste bli frisk så snart som möjligt. Får bli mycket energirik mat, mycket c-vitamin och mycket vatten.

För ungefär en timme sedan besstämde jag mig för att gå upp ur sängen så jag tog en minst sagt välbehövlig dusch (behöver inte säga mer) och klädde på mig. Mjukisbyxor iochförsig men ändå. Pappan ska laga lasange nu så i väntan på det äter jag en kiwi. Mammas tips!

Puss och Kram, Louise



Behövde helt enkelt en tummen-upp-bild. Dåligt jag vet, tänk bort korvarna.

Det är synd om mig


Ligger i sängen och tittar på tyska barnprogram. Igår när jag kom hem från skolan hade jag huvudvärk och kände mig bara seg, somnade och sov en timme innan jag skulle iväg och hämta ungen från dagis. Frös så jävla mycket att jag drog på mig två tjocktröjor, halsduk och vinterjacka innan jag drog iväg. Kom tillbaka med huvudvärk och la mig på soffan och somnade direkt. Vaknade frammåt kvällen varpå lilla mamma konstaterade att jag hade över 39 grader i feber och skickade mig bums i säng.

Sov hela kvällen och natten och vaknade vid 1 idag men har fortfarande inte gått ur sängen. Har sovit till och från fram till 4 och nu avnjuter jag alltså tysk tv. Synd om mig är det och alla är välkommna att komma med choklad, chips eller en pizza.

Puss och Kram, Louise



Sista dagen i skolan


Kan man säga att det är sista dagen i skolan när vi inte är i skolan? Vi är nämligen på Goetemuseét och tittar på jättespännande museésaker. Goete (varför skriver jag inte Göte när jag har å,ä och ö?) var en man som levde förr och skrev lite böcker eller så tror jag. Har hört att man måste läsa hans litteratur i skolan i jättemånga av Tysklands grannländer och såklart också i Tyskland. Lite som Strindberg eller Lagerlöf i Sverige tror jag. (Hoppas inte min bror läser detta, då kommer han skälla ut mig för min brist på litteraturkunskap.)

Nu ska vi iallafall avsluta kursen med att gå och fika tillsammans. Mycket mysig sysselsättning tycker jag, kommer sakna min lärare, hon var en mycket trevlig prick. Skrattade alltig åt mina skämt, det gillar jag. Ikväll blir det poker och vin med tjejerna för att fira helgen. Länge ska jag sova imorgon, mmm.

Puss och Kram, Louise



Klassen, nivå 4 - Oktober 2010

Bowling är det värsta jag vet


Fick reda på att kvällens roliga aktivitet var bowling. Jag hatar bowling. Bowling är det värsta jag vet. Så jag drar och gymmar istället. Passar perfekt, då kan jag tvätta håret när jag kommer hem så jag är fin tills imorgon, sista dagen i skolan. Ska iväg med några från klassen senare på kvällen och spela poker, snacka skit och dricka vin. Helt i min smak. Inte som någon dum bowling, nä fy.

Puss och Kram, Louise

Sverige Sverige Sverige


Om en vecka åker jag hem till Sverige igen, inte klokt vad fort tiden går. En hel månad har gått sedan jag var hemma sist och tre månader har gått sedan jag flyttade till Tyskland. Så mycket har hänt, det är inte klokt. Hur som helst så blir jag bara hemma över helgen så det blir ett par intensiva dagar. Förra gången jag var hemma köpte jag med mig ett antal tuggumipåsar som jag saknat, haha. Det finns vissa saker jag längtar efter så jag tänkte göra en lista ifall det är så att någon snäll människa vill överraska mig.

OLW - Ostbollar och blå chips, det borde vara lag på att det ska säljas i varje mataffär.
Kebabpizza - Vad är det som är så bra med italiensk dyr pizza med tunn och frasig botten? Nä mycket dag och mycket fyllning ska det vara. I Tyskland tror de dessutom att kebab är kyckling.
QP Cheesmeny endast ost - Alternativt till pizzan kan jag tänka mig ett skrovmål på McD. De har helt enkelt inte samma kvallité på grejerna här borta.

Det är de sakerna (saker, allt är ju ätbart?) som jag kommer på att jag saknar mest just nu. Lite av detta nästa helg skulle verkligen liva upp stämningen säger jag bara. Tänk på det du, om du vill komma på mitt kalas på lördag!

Puss och Kram, Louise



Busa massa bus ska vi göra, det är det vi busar gör bäst!

Dagens småbarn


Kom hem från skolan och maten stod på bordet. Sådanna saker uppskattar jag när jag är hungrig. På väg hem såg jag hur många gubbar i orangea overaller som helst och alla stod med varsin kvast och soppade gula löv från gatorna fast att det blåste så mycket att de kunde stått där i flera timmar utan att löven låg i högar. De gjorde de nog också. Drog lite paraleller till mitt eget liv där. Jag måste sluta försöka soppa upp alla jäkla löv hela tiden när jag vet att de ändå bara blåser tillbaka. Lämna löven och vänta tills det komma nya gröna på träden. För de kommer nya, snart.

Städerskan brummar i köket (eller det är nog inte hon lika mycket som damsugaren) och vill nog snart in i mitt rum och ha sig. Komma och köra ut mig sådär, nåväl. Jag ska iväg vid halv 4 och hämta upp två barn, TVÅ barn från dagis. Barnkompisar, ujuj. Kanske ska ungen sova här också, det hoppas jag verkligen inte. Hon kommer ju ändå inte våga det när de väl ska gå och lägga sig och mamma inte är där, då blir det någon (någon?) som får ta hem ungen. Bah, dagens småbarn, inge krut i ungarna.

Puss och Kram, Louise



Ett av de ögonblick där hon är världens goaste tjej. Min unge.

If I don't sleep, you don't sleep


Vet du hur lång tid det tar att vika två soppsäckar med kläder? Vet du hur många kläder det får plats i två soppsäckar när kläderna är lika stora som din hand? Vet du hur mycket extra tid som går ut när man tittar på varje klädesplagg och säger ååååååh, innan man viker det? Det vat jag. Allt detta vet jag! Ont i ryggen fick jag och lång tid tog det men tusan vad sött allting var. Hittade värdlens grymmaste lilla body med texten If I don't sleep, you don't sleep.

Jag tror däremot att jag kommer att köpa för stora kläder till mina barn så att jag inte behöver köpa nytt hela tiden (iallafall när de är så små att de inte kan prata och protestera). Jag tror också att de kommer vara inlindade i filtar eller nått tills de blir så stora att de vill krypa. Att krånga på något så litet och ömtåligt byxor och tröja? Nää det tror jag inte på. Mys- och gostäcken och filtar blir bra, med en mössa på toppen.

Puss och Kram, Louise





Raub Katze


Sitter och äter äpple (i brist på annat, köp mat för tusan!) och tittar på pensionärsjävlar. Vilket jäkla program alltså helt jävla sjukt! Riktigt bra underhållning, det här gillar jag! Roar mig bäst jag kan medan lilla mamma hämtar det som hon glömde i bilen (i en timme?) fram tills kvart över 8, då ska jag titta på Matilda. Ni vet den gamla filmen om en tjej som kan flytta saker med tanken, såg den jämnt som liten.

Nu kom lilla mamma tillbaka. Hon hade köpt en duschgele till mig (luktar jag illa?). En riktigt cool en, för ungdommar. Den är leopardmönstrad och rosa och har en CD skiva, en pussmun och texterna I love you, Rock n' Roll och Raub Katze på sig. (Det betyder ungefär, tiger eller sexig katt. Jag frågade.) Btw, den luktar as gott.

Puss och Kram, Louise

INTRESSANT!


Monsterna sover och jag har hunnit med två tyska (barn)böcker och nästan hela Micke och Molle filmen idag. Mycket givande dag. Nu sitter jag här och borde kankse gå och gymma. Hade tänkt att jag inte skulle det idag för att jag inte skulle ha tid när jag hade så mycket bebisar, men nu sover ju de. Kan heller inte gymma torsdag eller fredag eftersom att jag har planer då. Kanske jogga i parken? Det vore något... Får fråga om den är upplyst annars kan det ju vara lite läskigt. INTRESSANT!

Ungefär lika intressant som bästis tycker det är när jag disskuterar högt med mig själv vilken dag jag ska tvätta håret. Jag tvättar inte håret så ofta, inte alls varje dag. Då har jag lite problem när jag tvätta det för att jag inte vill tvätta det för ofta. Jag vill heller inte tvätta om jag ska göra något så jag vet att det blir smutsigt nästa dag, känns onödigt. Sen måste det ju iblöand vara nytvättat och fint och då och då måste man tänka på det också. Ja det är inte lätt att vara tjej. Ett väldigt intressant inlägg blev detta men det är också en avspeglinng på min dag.

Puss och Kram, Louise



A facebookstalkers dream


Facebooks nya funktion "see relationship", en fröjd för alla facebooksstalkers där ute! Skriv in två vänner och se allt vad som sagts mellan de, vad de har gemensamt, om de är taggade i samma bild osv. Nu vet jag att min kära bästis och man kommer skratta åt mig och retas för detta inlägg. Han tror nog nämligen att jag missbrukar den funktionen totalt, vilket jag såklart inte gör.

Jag halvligger i soffan och är glad för att bebisarna inte vaknat ännu. Dumt att säga nu vaknar dom väl bara för det. Kallas att öga sig själv, enligt min mindre intelligenta vän, haha. Saknar henne ibland...

Puss och Kram, Louise



Bebisdag idag


Idag är min bebisdag. De flesta onsdagar är bebisdag för då åker nämligen lilla mamma och ungen på barngymnastik. De leker kull i en timme och hoppar lite på en tjockmatta. Bebisarna har faktiskt också börjat med bebisgymnasik nu, på tisdagar. Ska bli spännande att se vad de gör på sina sporttimmar. Nu har de iallafall somnat efter en stunds gnäll och eftersom att internett jävlades och hade sig passade jag på att plocka undan disken och sätta på en tvättmaskin. Tummen upp.

Nu ska jag väl sitta här och roa mig med olika onödigheter tills någon av dem skriker och vill ha mat. Eller ja, mat äter de knappt men joghurt eller godis eller så. Sen kör vi några runder tittut och ser vad som händer. Trött är jag idag, kankse beror på det tråkiga vädret. Ska mysa ner mig och hitta på nått kul på datorn nu.

Puss och Kram, Louise



Pepp pepp


Bebisarna sover och jag ska åka och träna. Jag ska träna, jag ska. Fick lite energi från bästis så nu ska jag smälla i mig en nutellamacka innan jag drar. Är hungrig som bara den. Väskan är redan halvpackad (as packad). Tummen upp!

Puss och Kram, Louise

Ett insett (gammalt) fakta


Idag har jag insett ett fakta (som jag egentligen länge misstänkt). Skolan kommer ALLTID vara tråkig. Åtminstone till den grad att man alltid kommer ha mobilen uppe på lektionerna. Skrev precis till min kära mor på msn och frågade vad hon gjorde. Svaret blev jag sitter på föreläsning i aulan. Kul! Kära mor som alltså är... ska vi säga 40+, sitter alltså med msn uppe på lektionerna och busar istället för att lyssna. Utforskar sin nya dator. (Kul mamma, visst visst?)

Vill också säga att det är ordning på torpet igen och bästis är tillbaka. Hittad levande. Å andra sidan har Bästa (ja det är två olika, en feminin och en lite mer feminin, HAHA) åkt ifrån mig för att inta soliga Spanien en vecka. Ja jag får väl klara mig på vad jag har. Jag flev faktisk bjuden på bio av en kille från Finnland i helgen. Man vet aldrig, det kanske vore något att knyta band med. En vecka sprit och bastu i vinter, vad sägs? (Skojade bara mamma.)

Puss och Kram, Louise



Om 10 dagar ses vi...

70 meter halsduk


Hemkommen från skolan och har bara köpt nödvändiga saker. Bananer, schampoo och deo är sånt som går åt, der får man lägga pengar på (vadå försöka övertala sig själv?). Nu sitter jag här i min ensamhet och funderar på när det egentligen var jag skulle hämta ungen från dagis. Har ju skrivit halv 2 här, varför har jag gjort det? Jag hämtar henne alltid klockan 2? Vi chansar på två, tummen upp. (Eftersom att klockan snart är det.)

Försöker bygga upp lite mojo för att gå till gymmet ikväll, pepp pepp, bara att packa och dra iväg. Såfort monsterna sover bär det av, pepp pepp. Nu ska jag nog börja linda min 70 meter långa halsduk runt halsen för det tar ett tag. Bästa halsduken någonsin, MYSFAKTOR HÖG. Cykeltur till dagis, jappjapp.

Puss och Kram, Louise



EFTERLYSNING


Jag skulle gärna vilja göra en efterlysning. Jag har nämligen tappat bort min bästis? Han var här i torsdags, då pratade jag med honom. Sedan dess har jag varken hört eller sett något ifrån honom. Har fakta om att han ska ha befunnit sig på ett tåg fredag och söndag, däremellan i staden Stockholm. Inga vittnen kan säga om han i detta nu är återfunnen och finns i sin lägenhet i Katrineholm. Jag söker natt och dag efter denna karl, om någon har tips på var han kan vara eller har sett honom, ring efterlyst... (Nä det hjälper ju inte. Skriv en kommentar.) Illa.

Puss och Kram, Louise



Sommaren gjorde vad?


Andra dagen på sista veckan vaknade jag av att det var varmt i mitt rum. Varmt? (Tyskland är inte klokt.) Kan det vara att de äntligen satt på elementen (har haft båda mina på högsta utan att det blivit varmare, jäkla hyreshus) eller kan det vara så att det är varmt ute? Igår tog jag av mig långkalsongerna som suttit på en vecka och idag tog jag tunna jackan. Är jag galen? Nej graderna har faktiskt börjat stiga i Tyskland igen och på vädret säger det att det ska bli 15 grader varmt. Lite skriver jag detta för att reta alla där hemma med vinterjackor och tjocka skor. Mina tygisar håller att tag till!

Halv 2 ska jag hämta ungen från dagis och tills dess borde jag väl gå hem så jag inte gör av med mer pengar, detta är inte lätt. Men det finns ju roligare sysselsättningar än så. Ikväll är det iallafall gymmet som gäller, inte mer än två dagar mellan varje pass, ajaj. Tummen upp för mig och solsken till er alla (?)

Puss och Kram, Louise



Lyckligast i hela jävla världen


Ögonen tåras av glädje. Min Bästa kommer hit till mig snart och stannar en hel vecka. Basker kan du köpa här älskling, det finns hur många affärer som helst, inte ens en mil bort (till skillnad från 8). Jag har en milslång lista på alla awesome saker vi ska göra när du kommer älskling, hoppas vi hinner allt. Att ta det lugnt kan du glömma, vi ska göra så mycket bus. Räknar dagarna, åh vad jag längtar!

Puss och Kram, Louise



Vi ska vara två galningar som skrattar åt sånt som ingen annan förstår.

Den var ni inte berädda på!


Tänkte bara säga till alla er som räknar bilnummer där ute, att tro inte ni är färgida för att ni kommer till 999. Inte på långa vägar. Ni måste helt enkelt bara förflytta er söderut och fortsätta. Lycka till!

puss och Kram, Louise



första dagen på sista veckan


Illa illa, 23 timmar och 37 minuter sedan förra inlägget läser jag här. Får ha som försvar att jag var tvungen att passa lite bebisar när jag kom hem från skolan och sedan kom Prinsen på besök. När han åkte var det dags att natta bebisar så jag är precis klar med allt. Vad gör jag det första jag gör? Bloggar. Så så illa är det inte. Hade en rolig dag i skolan, första dagen på sista veckan. Känns faktiskt ganska sorgligt att inte få träffa alla roliga vänner varje dag men vi får se hur det känns när klockan ringer en halvtimme senare. Dessutom kommer jag träffa de ändå såklart.

Nu sitter jag i lite för tajta jeans (uppknäppta) och borde dra och träna. Passa på när bebisarna somnat så tidigt men jag orkar verkligen inte. Dessutom är jag grön, rosa, gul, blå och glittrig i hela ansiktet för jag har blivit "sminkad" av ungen. Duktig var hon och Prinsen sa att jag blev jättefin. Kul prins. Ska nog ta mig lite kvällsmat (hoppas på att det finns köttbullar kvar) och sitta framför tv:n och vara lat. Det tycker jag är kul.

Puss och Kram, Louise



Såhär vacker var jag idag. Prinsen sa att jag var fin.

RSS 2.0