My drug

 
Galet beroendeframkallande spel... och sjukt söta grisar!

Back in Germany.

 
Tillbaka i Tyskland och börjar direkt med en tolvtimmars arbetsdag. Hade det inte varit för min obetalda treveckors semester hade jag nästan kännt mig rik. Klockan har nu passerat 7 vilket betyder att minuterna räknas ner tills jag far ga hem. Imorgon är jag ledig och ska fira Halloween, eller halloven som farmor säger. Geniknölarna fick jobba hart för att komma pa att jag skulle kla ut mig till Miss Sweden. Naväl, jag ska iallafall zombiefiera mig pa nagot sätt och vara en död, zombie-beauty queen. Lite mindre töntigt da kanske.
 
 
Hon med fransskorna hade en mycket liten, mycket söt bebis i knät som inte grät en enda gang. Bra bebis.

SWEDEN


Svärjä tills 29/10. Yezz!


Ich habe dich so lieb, dass mein Hetz weh tut

 

The life of a Jetsetter

 
Innan jag glömmder det, min langa sovmorgon som jag skulle ha häromdagen slutade med att en byrolada ovanför mitt huvud drogs ut lite förlangt av ett barn som inte var sa starkt och föll ner i mitt huvud. Sen var jag vaken Nu sitter jag pa jobbet och stirrar sönder klockan i väntan pa att den ska visa 20:00. Da och da tar jag en paus för att snyta mig, droga mig med lite nässpray eller kolla för trehundrafemtioelfte gangen att allt är färdigt. Telefonen har varit tyst i 2 timmar ungefär och jag är rätt säker pa att alla gatt hem. Den stressiga hösten är här ojoj...
 
I vilket fall, när jag kommer hem ska jag duscha och packa dirndeln för 4:42 gar taget ner mot München och Oktoberfest! Ska försöka fa nagra timmars sömn och mirakulöst bli frisk. Annars blir det en spännande resa. Jag är iallafall urtrustad med näsdukar, halstabletter och nässpray. Inga övriga piller da jag vet att de inte för intas ihop med ÖL! Hoppar upp och ner innom mig av förväntan trots att jag pa utsidan mer ser ut som en zombie. Pa söndag ska jag sova hela dagen, pa mandag jobba, pa tisdag packa och sätta mig pa en buss och sen i ett flygplan. Det är inte lätt att vara jetsettare. Men snart far du ta hand om mig mor! Jag önskar mig crosikanter, flygande jacob och mys i soffan.
 
Mitt resesällskap och jag

A good friend is something beautiful

 
 

Nuclear sciene, I know...

 
Idag var det en trevlig norrman pa besök. Han skulle mest hälsa pa lite och var inte mer krävsam än att han bad om en espresso. Jag ställde ner koppen och sa varsagod, pa svenska. Han stralade av glädje och även för detta skandinaviska besök fick jag dra min historia om hur det kommer sig att en svensk ung tjej arbetar pa ett en advokatfirma i Tyskland. När han gick sa tog han avsked pa norska och sa "hade godt". Hade gött, svarade jag pa bred göteborska och sen kännde jag mig som att jag löst fallet med den försvunna guldnappen. Man säger säkert hade gött i Göteborg hela tiden för att det är sa nära Norge och man säger sa där. Nuclear sciene, I know... Mamma, jag vet att du är stolt.
 
Inte langt senare fick jag en ny uppenbarelse när jag bläddrade igenom kalendern för att se hur jag jobbar nästa vecka och sag att det vara är 8 dagar kvar innan jag kommer hem. *Änglakör* Imorgon är en röd dag här i Deutjschland sa jag ska ha arets längsta sovmorgon. Inte sovit ut sedan jag pluggade pa universitet känns det som... Sa ja, lang näsa pa alla er i Sverige som inte har turen att fa fira Tag der Deutschen Einheit imorgon.
 
 

Time to be a mom

 
Ledig mandag = mamma/barnvakt/städerska. Otroligt hur sa sma barn kan stöka ner sa mycket. Vill inte kasta sten i glashus här, jag var säkert mästare pa nedstökning som barn. Tre sma barn skulle matas, tvättas och kläs pa innan de packas ner i vagnar och tas till dagis imorse. Väl framme ska alla tre kläs av igen och lämnas till nagon slags vuxen. Självklart vill alla tre till olika ställen men vill inte stanna där själv vilket resulterar i ett par vändor upp och ner för att nogrannt inspektera alla rum och vad och vilka som finns där. När vi väl har bestämmt oss är tiden nästan ute och det är dags för samling. Way to go kids!
 
Nu väntar en köttig lunch innan de sma monstrena ska hämtas igen och iväg pa eftermiddagsaktiviteter. Förhoppningsvis är de sa trötta ikväll att de faller i säng innan jag tvingas göra det. No time to waist, time to be a mom!
 
 

RSS 2.0