Nu får det vara nog


Nä ni blogg.se nu får det väl ändå räcka med sjukt ointressanta inlägg på förstasidan? Jag förstår inte vem det är som lägger upp alla idiotiska saker. Jag kunde inte bry mig mindre om Kristoffer och om han tycker bäst om blondiner eller brunetter. Jag läser gärna om den senaste biofilmen och tillochmed vad "Lisa" tyckte om den, eller tittar på "Annas" blogg om underhållande nyheter eller något annat. Men jag är så trött på att läsa om sommarens favoritoutfits och vilka bloggar som någon 14-åring följer slaviskt. OINTRESSANT BLOGG.SE!

Med det sagt kan jag också säga att jag badet var mycket skönt. Låg och plaskade i det varma vattnet i säkert en timme. Har nu suttit här i handduk alldeless för länge också så jag ska ta på mig något mysigt och gå ut och vara social. Kanske se en film. Är lite sugen på en kvällsmacka också, hihi.

Puss och Kram, Louise



Does it look like I care, glamour - En bild jag gillar mycket. Jag stylade och fotade till temat glamour.

Timmar av träning och ett skummbad


ÄNTLIGEN! Åh det känns så skönt att ha tränat idag. Länge var jag där också, kom dit halv 12 för att möta min personliga tränare och sen la vi upp program och jag tränade tills klockan var kvart i 3 och jag fick slänga mig på cykeln i träningskläder för att hinna till dagis i tid. Stretcha fick jag göra hemma men det gjorde inget. Blev en lagom nervarvning att cykla lite. Nu sitter jag här i svettiga kläder och har precis ätit fiskpinnar och makaroner med ärtor. Kanske inte det allra nyttigaste men man tar vad man har. Ska hoppa in i duschen nu snart så jag blir ren och fin.

Efter det kanske det är dags att ta tag i resväskan som står där och ser dum ut. Måste be om lite fler galgar först så jag kan hänga upp allt, hehe. Jag tror faktiskt att jag tar mig ett bad nu, ett varmt mysigt skummbad det vore väl nått. Synd att man inte har någon att prata med under tiden, det saknar jag.

Puss och Kram, Louise



Fitness Firsthandduk och -vattenflaska. REDO!

Förkylda bebisar


Morgonens planer blev lite ändrade eftersom att de små bebisarna fått tag i ännu en förkyldning. Lilla mamma tog både ungen till dagis och en av bebisarna till sjukhuset för att få lite anti-snor medicin så han kan andas bättre. Här hemma sitter nu jag med den andra bebisen som precis har somnat. Jag fick i mig frukort, har packat träningsväskan och sitter och väntar på att få komma iväg till gymmet.

Jag även en stor resväska på golvet som stirrar på mig och vill bli uppackad. Jag har inte riktigt orkat tagit tag i det ännu och fresten så har jag ingenstans att ha allt iallafall. Går istället runt och oroar mig för att fötter är kalla och tvättar mina händer en gång i kvarten. Vill inte bli sjuk nu när jag äntligen ska komma igång och träna, nedrans bebisar. Nåväl, jag får väl vänja mig. Nu ska jag vila lite i brist på annat.

Puss och Kram, Louise



Trashed by you - Mina fantastiska PS-kunskaper gjorde här en gul gitarr rosa.

Längtan


Det trådlösa internet som denna lägenhet innehar har tydligen bestämt sig för att bråka mer än vanligt idag. Det orkar jag inte med så jag går istället och lägger mig nu för att samla krafter till morgondagens träningspass. Det ska bli så roligt jag längtar efter att få komma igång igen. Längtar också efter att älsklingen ska komma, åh det kommer bli så underbart.

Fick precis mail av en tjej från Sverige som flyger ner imorgon. Ska bli kul att träffa henne också, lycka till till dig gumman med både resan och familjen. Nu vill jag bara sända en gigantisk godnattkram till alla mina kära älsklingar där hemma. Sov gott!

Puss och Kram, Louise



Sleep tight...


Fitness First membership


Tillbaka efter en lång tur på stan, besök av gym och hämtning av barn på dagis. Äntligen har jag köpt ett gymkort, på ett skitfint gym på stan. De har sjukt stor yta med maskiner och gymutrustning, till det har de två salar för aerobics, yoga och liknande, en sal för spinning och en pool för vattengymnastik och allmän simning. Det finns relaxavdelning med bastu, solarium och sköna stolar. Det finns en relaxavdelning utomhus på en terass som vätter mot stan/torget och solen. Fick jag med allt nu? Säkert inte... Det är egentligen ett ganska dyrt gym men jag fick ett himla bra erbjudande så jag tog det. Lurad som vanligt säkert men han som sålde var så trevlig, haha.

Juste så fick man en personlig tränare också och första veckan gör man en "full body check" och går igenom vad man vill ha ut av träningen och lägger upp ett program för det. Jag blev också frågad om jag ville ha något att dricka, kaffe, te jos?, minst 100 gånger. Det var mycket trevlig personal där iallafall. Jag måste komma ihåg att ringa det andra gymmet också och avboka min tid där imorgon eftersom att jag då ska vara på mitt gym och träna med min personliga tränare mr D. Coolt.

Puss och Kram, Louise





Bilder från helgen



Fantastikt vacka bilder i 3.2 megapixlar.
Karusellerna på fredagskvällen och sushi på lördagen.















En underbar fortsatt helg


På lördagkvällen åkte vi allihoppa in till Frankfurt för att gå på bio. Det blev Legenden om Aang på tyska och i 3D, en jättebra film och jag är så glad att jag förstod allt, haha. Popcorn är ju ett måste på bio så jag köpte en påse men vilken chock jag fick när jag åt dom. Det var tydligen inte salta popcorn utan sockrade, haha. Smakade som popcorn och sockervadd. Innan filmen blev det lite shopping och nu ska ni lyssna, sushi! Jag åt sushi! Mamma, jag säger ju att jag blir vuxen här borta, vet inte vad som händer med mig! Först var ajg lite feg och provade bara en bit med rik och räka. Sen en bit med ål och till sist sjögräs och nått mer läskigt. Det var ju inte det godaste jag ätit men nu har jag iallafall provat det!

Söndagen var en mycket skän dag. Vi åt frukost hemma, slappade i soffan och tittade på film. På eftermiddagen åkte vi till hans pappa, alltså morfars bror och hälsade på och åt vofflor. Det var jättetrevligt att få träffa alla och veta att jag har familj nära mig. Det känns välidgt bra, tack för det! Efter det fick jag tillochmed skjuts hem tillsammans med min stora resväska som de hade fraktat och förvarat åt mig halva sommaren. Det var bra för där i låg ju mina träningskläder. Har även fått de två inramade bilderna jag hade med mig. Jag och mina älsklingar!

Puss och Kram, Louise

En underbar helg


Nu har jag vaknat, ätit frukost och upptäkt att lägenheten är tom. Alltid lika läskigt. Fick en liten sovmorgon idag eftersom att pappan tog ungen till dagis, skönt. Nu ska jag berätta om min superhelg tillsammans med mammas kusin, hans sambo, hennes dotter och hennes vänner.

Efter att barnen somnat i fredags tog jag U-bahn dit. Det tog ungefär en havltimme att åka så jag roade mig med att försöka tänka på tyska vilket gick sådär eftersom att jag hade engelsk och svensk musik i öronen. Jag kom dit och möttes av ösregn men det la sig snart och vädret blev helt okej. Nästan direkt åkte vi iväg till en restaurang där vi hade tänkt äta men det visade sig att stället var hyrt den kvällen. Vi åkte istället direkt till partyt och åt där. Det var ungefär som torget på Katrineholmsveckan fast mycket mycket större. Stånden bestog mest av mat, godis, cholkaddoppade frukter, annat gott och onyttigt och väldigt mycket sprit. Det var karuseller här och där ända tills man kom till slutet av området. Där var det karuseller överallt. jag har en väldigt cool släkting iallafall, han ville åka allt! Vi blev kvar där hela kvällen och åkte karuseller, åt, pratade med folk och hade mycket trevligt.

Lördagen började med sovmorgon följt av en tur till ett himla mysigt cafe för frukost. Efter det fick jag se torget i den lilla byn/staden/delen och det var himla sött och mmysigt. tittade lite i affärer innan vi åkte vidare till en gigantisk sko outlet! Tänk vad de känner mig väl, haha. Hittade däremot inget där så har inget nytt att visa upp. Vi åkte hem igen och gick för att besöka en grillfest de hade på Frankfurt International School där hon jobbar som lärare. Det var en mycket fin skola och himla mycket barn. Efter att ha stått i en sjukt lång kö och en hamburgare ramlat på golvet och en ost försvunnit så jag fick stå i den IGEN fick jag äntligen i mig en bit mat. Typiskt mig, haha.

Om lördagkvällen och söndagen får jag faktiskt berätta senare för nu måste jag iväg. Har en tid på gymmet snart och ska packa lite och ta mig dit. Hoppas på bra träning och bra priser.

Puss och Kram, Louise

Back in busniess


Nu har jag precis kommit hem från en kanonhelg med släktingarna. Är sjukt trött så ska göra mig redo för sängen nu snart. Har hämtat min väska också, så mycket bra saker jag hade packat ner där, det är ju super! Har pratat tyska nästan hela helgen och känner mig jätteduktig. Imorgon kommer blogg om helgen och hur fantastiskt roligt vi hade! Nu väntar sängen och imorgon jobbet.

Puss och Kram, Louise

Tidsfördriv


Barnen har vaknat, fått mat och nya blöjor. Nu leker dom fint på golvet med alla sina leksaker som dom envisas med att stoppa i munnen. Men nu blev dom helt plötsligt väldigt intresserad av min dator och vill leka med den med det får de faktiskt inte. Måste nog ta bort den snart innan de börjar banka på den eller börjar gårta för att de får banka på den, haha.

Fick precis en uppdateringen om kvällens aktivitet att vädret är skit men vi får väl se vad som händer. Jag har ju regnjackan med mig så det ska nog gå bra, haha! Nu ska jag bygga med klossar.

Puss och Kram, Louise

Fly trough your dreams


Godmorgon godmorgon. Jag ska faktiskt gå och äta frukost nu direkt, passa på när bebisarna sover så att man får lite ro, haha. Lilla mamma är och lämnar på dagis och sen ska hon åka och handla massa saker. Det lämnar åt mig att söva bebisar, leka med de, byta på de och ge de lunch. Nu sover dom iallafall efter frukosten, skönt.

Jag ska hålla lite koll på vädret idag för i eftermiddag efter jobbet drar jag iväg till mina kära släktingar i utkanten av Frankfurt. Vi ska ut på någon stor grej som de hade på g där borta, är inte riktigt säker på vad det var men det låter kul. Blir nog kvar där tills lördag då jag kommer hem igen med ännu en stor resväska. Hem sa jag också, ujuj nu har jag varit här länge. Jag känner mig lite hemma faktiskt. Hade en heltokig dröm inatt. Alla mina vänner och jag var på festival och jag kommer ihåg att det var så kul och jag ville inte vakna för jag ville fortsätta att leka med alla. Nåväl, troligen åker jag hem en helg i Oktober så får jag träffa älskling och bästa, hoppas på permis för henne då. Nu frukost!

Puss och Kram, Louise



Fly trough your dreams - Ännu en av favoriterna från skoltiden.
Styling, foto och redigering - JAG

Mobilblogg - matkris


Vad gör man när man inte hittar någon mat? Man tar vad mad har. Min middag = makaroner med ärtor och ett ägg.

Puss och Kram, Louise



Saknar dig till tusen


Fick ett helt underbart telefonsamtal nyss på ca 15 sekunder. Älskling berättade att han skulle åka och storhandla men hade ju ingen som satt i vagnen, tog all plats och plockade i massa onödiga saker. Hur skulle han nu klara sig? Ja, jag tycker om att sitta i vagnen när vi är och handlar. Det är jättebra ju, någon som håller koll på allt man plockar i och vem vill inte åka hellre än att gå? Jag saknar dig till tusen älskling! Om 2 veckor kommer han och hälsar på mig, jag är så lycklig!

Puss och Kram, Louise



En mycket charmig bild på min näsa. Tagen en grillkväll förra sommaren.

Oh shoe where are you?


Solen skiner väldigt varmt idag. Jag har verkligen användning av alla mina linnen, så det så mamma! Tog en cykeltur ner till stan imorse och kollade in ett nytt gym. Det var stort och fint och låg mitt på stan. De hade även en swimingpool och massa olika klasser förutom själva gymhallen. När jag var där så bad de om att få ringa upp eftersom att någon speciell inte var där så jag pratade mest med de på telefon men det lät som att priset var mycket bra. Uppfattade jag rätt så kostade 6 månader där inte mycket mer än en månad på det "dyra fina" som ligger nära. Ska dit på måndag och provträna och till det andra stället på tisdag. Kanske skulle besöka alla gym i stan för provträning så har jag väl att göra en månad, haha!

Har även varit inne i ca 100 skoaffärer idag och letar efter ett par bra höst kängor. För det första hittade jag knappt några allt som föll mig i smaken och för det andra kostade de flesta äckligt mycket. Ingen bra skodag idag. Jag överväger starkt att skicka efter ett par skor som jag hittade hemma i Sveriga redan. Brukar inte vilja beställa så mycket eftersom att man inte till 100% vet vad man får då. Plus att mina storlekar är så knäppa så jag måste alltid prova, haha. Ett par nya solglasögon fick iallafall följa med hem och en liten present till älsklingen.

Nu är den veckliga (gillar den översättningen ändå) städerskan här och gör fint. Jag börjar bli hungrig så det blir nog lunch snart. Kanske en promenad med bebisarna när det är så fint!

Puss och Kram, Louise







Nya glajjorna. Slänger med en bild på håret också.




Nyfiken


Jag är himla nyfiken på vilka som egentligen läser min blogg. Vissa vet jag, exempelvis mamma som är så duktig på att komentera (hjärta dig mamma), men ni andra? Skulle inte ni som läser kunna lägga en liten kommentar och skriva vilka ni är? För några dagar sedan hade jag faktiskt 48 unika läsare en dag, haha inte dåligt! Igår var det bara 29 men ändå bra, haha. För att kommentera trycker man helt enkelt på kommentera och skriver en kommentar. Himla bra. Tack på förhand!

Puss och Kram, Louise



Lookin' for you - En av favoriterna från skoltiden.

Oro för gym och saxar


Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra med alla gym. Har ju hittat ett jättebra som ligger nära och är fint me det är lite dyrt. Sen finns det ett ställe som jag måste åka buss till och som inte hade så många aktiviteter jag gillade men det var nästan gratis eftersom att hela familjen var medlemmar där. Ett tredje ställe var en gym på stan med ganska dyr medlemsavgift men jättebillig månadsavgift efter det. Nackdelen men det är ju att det ligger långt bort och det är bara ett gym tror jag. Hoppas ju på att det "dyra fina" stället ska ha lite aerobicsliknande saker. Det hade däremot stället jag måste åka buss till som familjen var medlem i, tror jag. Gaah.

Nu är bebisarna nattade och jag har städat upp i badrummet som ska lånas ut för tvättning av hår på ungen. Efter det ska jag tvätta mitt hår och sen ska lilla mamma toppa bort lite av mina slitna toppar. Hon jobbade som frisör tidigare sa hon så jag hoppas att det blir bra, haha. Är lite orolig faktiskt, har suttit och listat saker som kan bli fel.

- Det kan bli alldeless för kort.
- Hon kan klippa av allt rakt av så det inte blir uppklippt
  och mitt huvud ser ut som en kona eftersom det är så tjockt.
- Hon kan klippa bort alla fina ljusa slingor så att mitt hår blir jättemörkt. (Fint till vintern däremot.)
- Säkert en massa andra saker kan gå fel.

Ska ta en fin efterbild sen om det blev bra och visa upp. Annars ska jag ha mössa tills i vår, haha. Nu ska jag äta lite och titta på tv. Skönt att få sova en timme till som vanligt imorgon. Trött är jag.

Puss och Kram, Louise



Hon kankse klipper av sin hand?
En bild tagen och redigerad tillsammans med min gamla fotopartner i skolan. Hon kommer även att dyka upp på många av bilderna jag tänkt visa framöver, mina favoriter från skoltiden.


Ny Design


Japp, då var man skriven i Frankfurt am Main då, namn på brevlådan och allt. Har även fått en ny (till) bank och en internettbank till och en telefonbank till och 100 användarkoder och lösen. Solen skiner men vill inte riktigt värma lika skönt som igår. Fick ett mycket trevligt telefonsamtal förut från farmor och pappa, tack så mycket, det var mysigt. I eftermiddag ska vi hämta ungen från dagis och sen åka till hennes veckliga (okej weekly kankse inte gick att översätta så?) sportaktivitet. Ska passa på att följa med och titta utbudet av gym/träning där.

Har äntligen gjort om lite grand här, inte så mycket med tillräckligt. Ville ha svart text på vit bakgrund, alltid snyggast och lättast att läsa, men ändå ha kvar det svarta. Det blev ju kanon, stort tack till min personliga datorist, även känd som syrrans pojkvän. Vilket klipp han är! Måste passa på att tipsa er om en sida också, en sjukt bra sida!

Puss och Kram, Louise


I didn't wright that... I never spell it wrong.

At night


Har suttit och tittar på tv och ätit mat och nu ska jag snart sova. Det är inte hänt alls mycket så har inget att skriva, haha. Väntar på att älsklingen ska komma hem och säga godnatt. jag blir galen nu har människan hittat en ny lägenhet helt plötsligt som han ska flytta in i själv, haha. Det kommer se förskräckligt ut när inte jag är det och inreder, buuuh. Får nog ta och åka hem en helg och göra en ritning på hur kan ska möblera, haha! Nu är det socdags, ska ju upp för tidigt imorgon också. Nu är det bäst att ni har öppet världen!

Puss och Kram, Louise



Utanför mitt fönster

Endorfiner tack!


Jaha, idag var ju en tacksam dag. Morgonen började en timme för tidigt eftersom att vi skulle åka och berätta för världen att jag bor här nu. Världen fanns på ett kontor som var stängt. Jag fick åka hem igen och ham lagom tills jag ändå skulle gått upp. Somnade i soffan till tyska barnprogram, de snälla små bebisarna jag skulle vakta följde mitt exempel och sov snällt så att jag kunde vila mig och äta lugn frukost medan lilla mamma lämnade ungen på dagis.

Efter tuppluren var det dags att gå och kolla upp gymmet! Det låg nära och var superfint och tyvärr ganska dyrt, tycker jag iallafall. Jag ska dit på tisdag för en timmes gratis träning och visning av alla rum och aktiviteter. Trivs jag och de har någon form av friskis och svettis liknande jympa så får det nog bli kort där. Jag är kankse lite lat som vill ha ett gym nära men jag vet att jag kommer komma iväg mycket mer då än om jag måste springa över hela stan. Tog en långpromenad på väg hem.

Hemma möttes jag av strålande sol och värme så jag satte mig på balkongen för att sola medans mamman och bebisarna plaskade i en liten rosa plastpool bredvid mig. Även där somnade jag. Trött tjej alltså, måste komma igång med träningen, blir så mycket piggare då. Imorgon ska det tydligen vara fint igen och till helgen ännu bättre. Sommaren är kanse inte över ändå, jippi fram med shortsen igen.

Tror jag ska gå till affären och köpa apelsiner, är himla sötsugen. Lägga mig tidigt också för imorgon ska vi göra ett nytt försök med världen och kontoret.

Puss och Kram, Louise





Fitness First!


Är klar med alla små uppgifter och sitter här framför tysk tv och tar det lugnt. Har googlat på gym nära här där jag bor och hittat ett som verkar jättebra. Några kvarter bort bara och med både gym och olika grupp aktiviteter, som yoga och förhoppningsvis aerobics också. Hoppas på att det inte är superdyrt bara, men jag hittade en länk på deras hemsida där man kan få 33% rabatt på medlemsskapet så jag hoppas på att det finns en skrivare här så jag kan få ut det. Ska gå och kolla upp det i eftermiddag eller imorgon. Äntligen ska jag komma igång, känns super!

Puss och Kram, Louise



Lilla husfrun Olsson


Nu dansar jag runt i köket till min spotify-lista "AZUM" och plockar lite disk iförd mjukisbyxor. Jag hade så fina kläder på mig nyss men dom blev lite blöta. Imorse ville ungen cykla till Kindergarten eftersom att hon hade fått en fin ny rosa hjälm. Precis när vi kommit fram och gått in så började det regna. Eftersom att cykeln inte hade något lås tog jag snällt med den hem igen. (Jag bar den för den vägna nästan ingenting. Provade att cykla men den var lite liten, hehe.) Hade lagom kommit några meter när jag stannade under ett träd för att rätta till cykeln under armen och då öppnade himlen sig.

Så där stod jag halvt skyddad under grenarna och kom varken fram eller tillbaka. Efter ett tag gav jag upp och gav mig ut i ösregnet. Det dröjde inte länge innan det började droppa från mig och alla tanter som gick förbi med paraply nickade medlidande. Jag nickade artigt tillbaka. Nu tror jag att jag tar en sväng i badrummet och kollar till torktumlaren. Lugn dag idag.

Puss och Kram, Louise



Summer are you gone?

Solsemester?


Badhuset? pffft, snacka om att inte förstå tyska. Idag åkte vi inte till ett badhus utan till ett helt underbart utebad. Det fanns 4 stora pooler och massor med gräsmatta att mysa och sola på. Kändes läskigt mycket som att vara på solsemester utomlands och inte jobba utomlands, haha. På vägen hem blev det däremot lite mulet och regnet kommer smygandes men dagen var kanon. Det kan mycket väl vara så att idag var årets allra sista sommardag och på vilket sätt kunde jag bättre ha spenderat den än i bikini. Super toll!

En heldag hade vi nästan där borta med matsäck, leksaker, filtar och glass. Dagens motion fick bli att simma en halvtimme i "vuxenbassängen". Den var sjukt stor och jag tror nästan längderna var dubbelt så långa som i vårt lilla badhus i Katrineholm. Djupt var det också så man kunde inte fuskvila. (Ja mamma, du behöver inte kommentera det, jag fuskade inte, jag lovar!) Nu väntar kvällsmys på skype med älsklingen och middag framför tv:n. Det är nämligen en mycket spännande serie som går idag. Den är tysk och proppfull med drama och spänning, haha. Imorgon börjar de tidiga mornarna igen, höh. Jag ska ta ungen till Kindergarten medans mamman är på bebi-träff. Sen ska vi mötas upp och göra något annat mysigt. En promenad till stan eller parken kankse, om det inte regnar. Nu, duscha och på med mysdress.

Puss och Kram, Louise





Söndagmorgon...


Vaknade upp och åt en god frukost bestående av macka och smör. Vädret är fortfarande kanon och idag tror jag bestämt det blir en tripp till badhuset. Efter det är jag osäker men om det är såhär fint väder känner jag nog för att gå ett varv runt den fina parken. Eller varför inte jogga? Haha, vi får väl se. Jag tror det skulle regna imorgon och bli lite sämre väder i veckan som kommer så idag ska jag bara njuta.

Puss och Kram, Louise



Beer bike


Har haft en kanondag i solen. Det blev en sväng ner på stan och lunch på en mysig uteservering. Det finns så mycket roliga saker här i Frankfurt. Vi såg flera olika "Beer bikes" som gled runt på torget. Det är alltså en slags bar på hjul som man kan hyra. Man har då en bartender eller förare eller så i mitten och så finns det 4-8 platser på varje sida beroende på storlekern. På vissa finns det en liten soffa bak också. Hur som helst så består varje plats av en barstol med trampor och när alla hjälps åt att trampa så cyklar baren iväg. Den har öl, musik och far ett himla liv. Sjukt kul.

Vi blev också omkörda av ett gäng på Segways, ni vet sånna här konstiga tvåhjulingar som åker framåt om man lutar sig framåt osv. Det var en sightsinggrupp som åkte förbi med en guide i täten. Alla hade högtalare i sina små tvåhjulingar där de hörde berättas om alla sevärdheter de åkte förbi.

Puss och Kram, Louise



Godmorgon Sol


Gårdagen vad supermysig och jättetrevlig. Både turen till lekplatsen och parken och kvällen på restaurang. Har tagit massa fina bilder som jag ska lägga upp sen men nu är det alldeless för fint för att sitta här inne. Får se vad daen erbjuder, kankse en sväng ner på stan. Later.

Puss och Kram, Louise



Senaste köpet


Detta är mitt senaste köp. Maybelline's the COLOSSAL volum express mascara 100% black. Köptes på DM, en slags supermarket med mest barnmat och blöjor men även schampo, smink och annat som mammor och bebisar kan behöva. Den kostade 7 euro, alltså knappt 70 svenska kronor. Bra köp, eller vad?!

Puss och Kram, Louise



Fredag 20e eller 13e?


Dagen som började så bra... Allt började när jag bestämde mig för att raka benen. Himla dumt. Jag tänkte att jag inte orkade duscha så jag satte på på den breda kanten av badkaret och duschade bara benen. Kanon bra gick det ända tills jag skulle luta mig fram för att vrida av kranen och (konstigt nog) inte hade bra grepp med fötterna i vattnet och glad med en duns ner och satte mig på rumpan i det grunda badvattnet. Samtidigt tappade jag såklart duschmunstycket så att hela badrummet glatt blev duschat. Upp ur badkaret för att ta av kläderna och torka mig när jag halkar på det blöta golvet, får i farten tar i handdukshänharen som gladeligen följer med ner på golvet.

Efter att ha röjt upp det mesta går jag ut ut badrummet ovetandes om att mina fötter fortfarande är väldigt blöta och halkar på parketten utanför. Till råga på allt ser jag nu att jag har skurit mig på massor med ställen på benet, bara det högra. Nya rakhyvlar alltså. Nåväl nu är jag len och fin till parken och kvällen!

Puss och Kram, Louise



Jag gillar glass


Leka, sova, leka, äta


Godmorgon världen, äntligen fredag! Sitter i min ensamhet och bloggar så tyst jag kan för att inte bebismonsterna ska vakna och börja tjuta. De sover lite frukost nu och har gjort det länge så de vaknar väl snart ändå. Lilla mamma åkte iväg och lämna busen på dagis och sen vidare till stan för att inhandla en födelsedagspresent till en liten tjej som ska ha kalas imorgon. Vilket lämnar mig här för att leka, sova, leka och mata bebisarna.

Solen skiner och vädret är underbart även idag. Tror det blir lekpark idag också, efter dagis. Lite smått klädkris inför ikväll har jag också. Klänning eller byxor? Klackar eller platta? Hur fin är restaurangen? Her en skitsnygg outfit i huvudet men jag känner inte riktigt för svarta byxor när det är så somrigt, fast att det kommer vara kväll... Nåväl vi får se. Nu ska jag passa på att vila mig lite tills de vaknar.

Puss och Kram, Louise




Promenad i solen


Sådär ja, bebisarna är nattade och sover gott i sina sovpåsar. Haha, ja sovpåsar det är jättegulligt. Det är som en sovsäck nertill och som ett linne upptill. Där sover de gott och varmt utan ett täcke som åker av eller ligger över huvudet på dom. Vi gick en långpromenad i parken förut, jag och bebismonsterna. Sjukt stor park, det tog ca 40 min att gå runt hela och då stannade vi bara en gång för vissa av oss tappade nappen. Solen sken och det var underbart. När vi gått runt parken gick vi lite ner mot stan för att kolla var allt låg. Helt plötligt gick det upp för mig hur vi hade kommit hem igår när vi var där. Känns bra, nu har jag lite koll. På vägen hem stannade vi för en bulle, mums. Bebisarna fick varsitt kex.

Nu väntar tyska barnprogram och kvällsmat. (Mamma jag fick fisk och potatis till lunch och nu får jag spagetti.)Imorgon får jag också mat för då ska vi gå ut! Pappan får passa barnen för först ska vi ut och äta och sen dansa lite, får vi se om utelivet i Frankfurt kan mäta sig med Katrineholm. I belive so!

Puss och Kram, Louise









Det är inte vaniljkräm i som hemma, det är kvark. Tyskarna har fan kvark överallt!



Sommarväder och nytvättat hår


Solen skiner, fåglarna kvittrar och sommaren hänger sig kvar i både buskar och träd. Det är kanonväder idag och det ska firas med en tur till lekparken och glass. Har precis stigit ur badet och känner mig som en ny människa. Inget bäbisdregel någonstans, haha. Undrar hur länge det håller.

Köpte fina vykort igår som jag ska skicka till de som inte har för vana att läsa min blogg och veta hur bra jag har det här borta. De måste alltså få veta det på annat sätt. Mormor, morfar och farmor kommer förhoppnigsvis också snart veta att allt är kanon och att barnen är urgulliga. Dags att klä på sig.

Puss och Kram, Louise



Dagens tankar


Jag är överlycklig över att min mamma kommenterar min blogg och visar att hon läser den och svarar vad hon tänker. Jag har aldrig skämts för min mamma och kommer nog aldrig att göra det heller.

Jag läste precis en blogg där tjejen berättade att hon bara var en småbloggare för hon hade ju bara ca 1.000 unika läsare om dagen. För att vara en storbloggare borde man ha minst 10.000. Jag är skitglad för mina siffror. Ibland har jag uppemot 40 unika läsare om dagen. Självklart är det bara folk som känenr mig eller vet vem jag är, troligen från stan. Varför skulle jag vilja att helt okända människor läser min blogg?

Jag får ca 1-2 kommentarer varje dag där det står "Hej fin blogg, allt bra?". De skulle jag kunna klara mig utan eftersom att jag blir sååå glad när jag får en kommentar, och så ledsen när jag ser att det är spam. Haha.

Kom inte på något intressant att skriva idag, har inte gjort mycket alls som skiljer sig från gårdagen. Lilla mamma och tvillingsmonsterna visade mig stan men jag kommer absolut inte ihåg hur man kommer dit och hem.

Sitter just nu och väntar på att älsklingen ska komma hem från fotbollen så att jag kan säga godnatt till honom och gå och lägga mig. Har fått frågan av så sjuuukt många, vad ska ni göra nu då, vad säger han då, ska ni fortfarande vara ihop, hur kommer det att gå? Jag vill säga till hela världen att vi fortfarande är ihop, har det jättebra och inte haft en tanke på att inte vara tillsammans. Ett år går så fort. Att göra slut eller ta en paus var inte ens ett alternativ, vi pratade knappt om det som ett problem. Han kommer ner i September och hälsar på, jag längtar så. Saknar honom massor såklart men inte säger man nej till ett så stort äventyr som ett år utomlands? Jag vet var hans finns och han vet var jag finns. Alla blommor och tackkort i världen till han som uppfann Skype, haha.

Puss och Kram, Louise







Mamma, jag är vuxen nu


Klockan är tio och jag kan knappt hålla ögonen öppna. Har precis tittat på en tysk långfilm, ett romantiskt drama, och jag förstod nästan vad allt handlade om, haha. Tidigare idag somnade jag till Charlie och Lola, himmel vad barn tär på krafterna och då har jag de inte ens heltid. Bebis nummer två hade bara kissat i blöjan när jag skulle natta honom. Tack för det. Kissblöjor är underbara!

Mamma, jag tror jag är vuxen nu. Här om dagen åt jag sås med lök i, ja lök, rå lök! Som om inte det var nog åt jag soppa idag. Inte bara bitarna utan geggan och allt. Jag känner mig vuxen. Imorgon ska jag lämna gullungen på dagis (Kindergarten) och sen ska jag ner och titta på stan. Har hört att det är rea överallt, mohaha. Nu väntar sängen.

Puss och Kram, Louise



Saknar dig hjärtat mitt...

En blöja med bajs i


Idag har jag bytt min allra första blöja. Första gången någonsin och det gick jättebra. Det var faktiskt inte så jäkla äckligt som jag trott. Det är så ju lite när de är så små, haha. Snäll var hon också, låg där glatt med benen i vädret, haha. Provtittar lite på min tyska tv och har hittills sett That 70's Show och King of Queens, på tyska. Det var en pina att kolla på T70S dubbat. Fez hade inte ens brytning och Kitty hade ingen gnällig röst. Hon pratade helt normalt och det gjorde Jackie också. Donna hade kvinlig röst och Eric manlig röst. Snacka om att missa halva grejen med karaktärerna. Nåväl, bara att vänja sig, det var inte lika illa som igårkväll när jag såg Music and Lyrics med Hugh Grant...

Nu vaknar väl bebisarna snart, då ska de få mat. Kanske får jag också lite mat, är sugen på kesella med digestive. Tills dess ska jag mysa framför tv:n med mina bästa gosisar.

Puss och Kram, Louise




Gute Natcht Frankfurt


Utsikten från mitt fönster. Det är verkligen en storstad med alla dessa sjukt höga skyskrapor. Det är jättefint att titta ut på kvällen och se alla lampor och ljus. Tyvärr var det så mörkt att jag var tvungen att ha linsen uppen sååå länge att bilderna blev suddiga. Ska försöka få bättre bilder senare men nu ville jag bara visa vad jag somnar till. God natt!

Puss och Kram, Louise







Så lycklig


Jag har allt kvar. Allt jag någonsin haft har jag kvar, allt som betytt nått. Jag har inte lämnat någonting. Jag har bara fått mer. Jag är så lycklig. Tack Lasse.


Du hade rätt, sångerna kom från andra länder
Vi möttes i ett underland och står på en perrong
Där allt förändras fast ingenting händer
och skymningen är tidlöst vacker
och jag skriver den från en stuga vid en sjö
det är lätt att bli blödig och nostalgisk
fast man bara bytt miljö

                                                                     - Lars Winnerbäck

Die erzte tage - första dagen


Sovdags, iallafall för barnen men jag har ledigt. Dagen har flytit på bra hittills, jag vaknade och åt frukost, klädde på lite bebisar och sen packade vi in oss alltihop i bilen, mamma med. Sen åkte vi till dagis och lämnade storasyster och var såklart tvungna att ta med bebisarna. Så upp med en bebis på armen och in till dagiset. Ut igen och in med bebisen i bilen. Åka till affären och upp med bebisen på armen igen och tack gud för kundvagnar med bebisstolar i, haha. Ni anar inte hur tunga de är efter ett tag, och starka som bara den. Vill de inte sitta på armen då jäklar får man hålla i dem hårt, haha.

Väl hemma igen åt vi lite frukost/lunch och bytte blöja (jag tittade på på avstånd) och nattade dom. De somnade fort, skönt med trötta barn, haha. Så nu har jag lite ledigt och kände att det där med att sova middag kankse var en bra idé. Fick äntligen tid att fota mina rum också. Har ett supermysigt rum i anslutning till ett stort badrum med badkar. Helt underbart, har inte badat än men jag känner att hösten är snart påväg med regn och rusk och kallt väder. Då ska jag krypa ner i mitt stora badkar för ett skummbad. Azum!

Har ledigt till ungefär 3, halv 4 då ska jag passa bebisarna när mamma hämtar storasyster från dagis och sen är jag ledig ikväll igen. Har inte riktigt kommit in i rutinerna ännu, vi ska iväg första veckan och fixa lite papper och annat. Ska börja leta efter ett bra gym så jag kan börja träna såfort förkylningen har gett sig. Nu tror jag att jag tar min tupplur.

Puss och Kram, Louise



Ingången från köket.


Jag har en Klimt på väggen.


Byrån och ingången till badrummet.


Välkommspresenter och kort.


Garderob och soffa med soffbord. Datorn plats, och min när jag är ledig.


Jag har en liten blomma.


Tv som jag inte tittat på ännu faktiskt. Snygga musikanläggningen.


Mitt badkar, azum!


Hela badrummet är snyggt kaklat i vitt. Mysiga mattor har det också.


Pippi Langstrumpf


Andra dagen. Fick en välbehövlig sovmorgon idag. Somnade vid halv 10 igårkväll vilket inte är så konstigt med tanke på att jag hade varit uppe i 18 timmar då. Efter frukosten tittade jag på Pippi Långstrump på tyska. I Tyskland dubbar man ALLT. Engelska filmer och serier dubbas till tyska istället för att som i Sverige hållas på orginalspråk och lägga på en textremsa. Nåväl, det var lite kul att se exakt samma film som jag sett så många gånger och veta precis vad de skulle säga och höra det på tyska. Bra för att lära mig. Däremot var det svårt att se alla tyska barnprogram, jag trodde det skulle bli kanon och att jag skulle lära mig massor då. Sanningen är att de har så pipiga röster o pratar så fort att man inte hör någonting. Tålamod!

Familjen är jättesnälla och barnen är så sjukt söta. Vi skulle gått på rundvandring idag men vädret är inte lika fint som igår så det blev uppskutet. Imorgon börjar arbetet så smått, vi ska lämna lilltjejjen på dagis och sen får vi se vad jag får för uppgifter. Nu vankas det fika!

Puss och Kram, Louise

Villkommen aus Deutschland


Sedär, de hade internet i Tyskland också. Flyget gick igårmorse vid halv 7 så jag var i Tyskland halv 9. Blev hämtad på flygplatsen av pappan och åkte bil i någon timme hem till lägenheten. Vi stannade på gatan framför en stor port som ledde till en liten hall och en hiss. Inne i hissen fanns  inga knappar att trycka på så jag undrade en stund hur vi skulle komma upp. Däremot fanns det ett antal (ca 8) nyckelhål. Sen stoppade han nyckeln i det 6e hålen och hissen åkte uppåt. När hissdörarna öppnades var där som en yttre hall innan ytterdörren till lägenheten. Den hade inte inte heller handtag utan bara nyckelhål. Tydligen är man inte mycket för att låta saker stå öppet i Tyskland, hehe.

Igår gjorde vi inte mycket. Jag packade upp till 1000 frågor på tyska ställda av 3åringen. Om ni tyckte att det var svårt att förstå ett annat språk, prova att förstå det när en liten unge med napp pratar snabbt. En promenad han vi med iallafall till ett så kallat "street party". Det var ungeför som torget i stan under katrineholmsveckan fast dubbelt så stort. Stånden var också lite annorlunda. Först var där ca 100 stånd med mat och sen 100 med sprit. Jag skymtade något med smycken och något med kläder annars var det inte mycket. Jag var absolut tvungen att smaka äppelvinet för tydligen är Frankfurt lite kända för sitt äppelvin. Det smakade som äppeljos med mineralvatten, men det var gott. En bra första dag och jag kan ju bara säga att sommaren är inte över i Frankfurt. Solen sken och det var mycket varmt.

Puss och Kram, Louise

The last meal


Gårddagskvällen var supermysig. Hela familjen (minus en bror) och älsklingen satt på en ute servering i timmar och åt och hade det trevligt. En sista måltid hela familjen, haha. Åker tidigt imorgonbitti och har inte fattat det ännu. Shit, jag åker verkligen... och kommer inte hem på ett år. Nåja, någon gång ska jag väl komma hem. Många av mina kära vänner har lovat att komma och hälsa på. Om alla som sagt "ja gud självklart jag kommer" verkligen skulle komma skulle jag nog ha fullt upp varje helg. Kvällen fortsatte med att byta väska, packa om, packa upp och packa om igen.

Har sprungit runt hela morgonen och samlat ihop ännu några kassar som ska slängas. Snart är rummet nästan tomt... Känns skumt. Har ytterliggare två kassar till UFF och en som ska till älsklingen med hans saker. Nu ska jag hem till pappa med min stora kartong som ska förvaras där i ett år, men först några vänder till soppen och UFF-burken. Innan det frukost också, magen börjar kurra nu. Allt känns lagom skumt.

Puss och Kram, Louise





















Suitcase


Detta är mina två väskor som min packnig inte fick plats i. Det är inte den högra som är liten, det är den andra som är stor! På höjden räcker den mig till midjan, och jag är lång. 178cm för att vara exakt. Den "lilla" är en vanlig resväska, ca 70 cm hög. Nåväl, nu får jag iallafall en till väska så jag är nöjd, haha. Nu ska jag ut och äta med familjen och älsklingen! Supermys. Blir ett sista farväl av syster som ska till Stockholm sen. Ses om ett år sis!

Puss och Kram, Louise







70 kilo kläder


Puh! Har suttit på väskan i en timme nu men den går ändå inte att stänga. I vilket fall så väger den lite för mycket och det utan att jag packat skor och neccesär! Gah! Resultatet blev att logga in på ryaniar och betala för att få checka in ännu en väska på 15 kilo för 100 miljoner kornor. Nu har jag alltså 50 kilo bagage med mig + en stor väska på 20 kilo som jag skickade ner med släkten för en månad sedan... 70 kilo! Behöver jag verkligen 70 kilo kläder för ett år? Eller vänta nu, vinterkläderna är inte ens packade. Herregud...

Förkylningen har jag inte ens hunnit tänka på så jag vet inte riktigt hur jag mår. Jag börjar bli hungrig, så mycket vet jag. Dags för lunch, eller ja middag kankse. Sen blir det till att packa om lite och så måste jag städa rummet. Det är nästan det värsta. Trots mina 70 kilo minus är rummet fortfarande FULLT! Jag förstår inte, och då har jag också slängt flera kassar. Dagens I-lands problem?

Puss och Kram, Louise



Host och snörvel


Vaknade upp imorse och kände mig lite bättre. Det var väldigt skönt. Tyvärr kom skiten tillbaka lagom tills tvätten behövde sorteras. Får försöka ta itu med det iallafall. Sista tvättdagen idag, "sminkrummet" ska rensas och det sista ska packas. Verkligheten börjar sakta men säkert slå till!

Puss och Kram, Louise

MC Kortegen


Varför klä på sig, fixa sig och gå ner på stan för att titta på vad Katrineholmsveckan har att bjuda på? Speciellt när man kan se allt ifrån sitt eget fönster, haha. Kvällens grej är MC kortegen där många många motorcyklar kör en runda för att slutligen ställa upp längs med hela torget. Varför vet jag inte riktigt men de gör det, haha.

En påse popcorn och How I Met Your Mother slår lätt att stå där och trängas. Nu har jag tillochmed redan sätt allt! Rummet är också nästan tömt nu. Dags att ta itu med "sminkrummet". Hundra skåp med smink- och hårgrejer, haha. Blir till att slänga lite där med tror jag. Har seriöst funderat på att sälja allt. Exempelvis igår när jag rensade mina smycken. Hur många oanvända halsband, örhängen och ringer som helst. Kankse blir en bloppis. We'll see.

Puss och Kram, Louise








3.2 Megapixel. Sorry folks.

förkylning = godis


Satans förkylning.  Ligger i soffan och tittar på tidernas BÄSTA film och trycker i mig godis. Trots att jag borde göra 100 saker så orkar jag inte det. Rackarns att man ska bli sjuk vsista veckan. Jag som hade både öltält och annat planerat. Fan. Nåväl vilar upp mig nu så jag orkar med nått kul sen. Tyckte så synd om mig själv så jag köpte en hel korg med onyttigheter. Hehe, mums.

Puss och Kram, Louise






Cheesballs, choklad, lösgodis, toffékolor och pudding.

Nattblogg

Haha, hittade ett opublicerat inlägg från förra veckan när jag försökte blogga från älsklingens iPhone.

Ligger just nu i sängen och försöker blogga från älsklingens nya iPhone 4. Jag är en nattmänniska och kan omöjligen sova före 11. Älskling däremot, han snarkar sött redan vid 10 om han får. Inte blir det bättre av att han vaknar så fort en fluga flaxar med vingarna så att man inte får titts på tv heller. Nackdelen med en etta.

Trots att jag tycker han är knäpp och onödigt materialistisk som köper nya iPhone, speciellt när han nyss köpt en HTC hero och innan det hade en Samsung ultra touch, är jag glad åt att ha något att göra nu. Jag måste erkänna att det är en himla bra mobil, hittills åtminstone. Magen pirrar mer och mer nu, om bara några dagar sover jag inte i min egen säng längre. Har nästan fattat nu att jag ska åka på riktigt. Scary as shit. Nu orkar jag inte skriva mer på en touch mobil. Så lätt är det faktiskt inte.

Puss och Kram, Louise


pack your bags


Har packat två väskor, en kartong och säkert hundra kassar. Hur kan det bara vara mer saker kvar i mitt rum? Det tar aldrig slut. Inte nog med stressen över att åka och paniken över att sakna alla. Till råga på allt har jag dragit på mig en elak förkylning också. Har varken orkat, haft tid eller ens för den delan haft något att blogga om senaste dagarna så det har blivit lite tunnt.

Tanken med bloggen var att berätta om mitt liv som Svensk au pair i Tyskland och om bara 4 dagar kommer jag att göra det. Tiden går så himla fort, jag har fortfarande inte riktigt fattat att jag ska åka. Blir nog ett riktigt slag i magen när jag vaknar upp där borta. Samtidigt längtar jag dit. Hade äventyret inte betytt att jag måste vara borta från min älskling hade det varit perfekt. Det kommer bli azum!

Puss och Kram, Louise

The last weekend


En partyhelg fick bli min sista helg i Sverige innan Tyskland. Tack alla vänner för två kanonkvällar och tack sötnos för blommorna. Nu har jag precis vaknat upp och ska iväg till pappa. Shit, jag måste packa hur ska jag hinna allt. Haha. På återseende.

Puss och Kram, Louise


Lunch med getingar


Satte mig egentligen vid datorn för att fixa med lite bilder men kunde inte låta bli att skriva ett inlägg. Sitter hos pappa och ska skriva tackkort till alla som gratulerade mig på studenten. Lite i senaste laget kankse men har inte hämtat bilderna förns idag. Efter lite packa gick jag och mamma ner på stan för lunch. Det fick bli skaldjurssallad idag, sjukt gott. Det tyckte nog getingarna också för fy vad det surrade sådana över min tallrik. Träffade en kär gammal väl som jag tog en promenad med. Träffade då två till kära gamla vänner, alla från bland annat musikalen och teatern. Fan vad jag saknar de människorna och hela teatertiden.

Efter det blev det fika och jag träffade en ännu äldre ännu kärare vän, haha. Tillsammans med en till tjej satt vi i timtal på uteserveringingen i solen och pratade minnen och skit. Underbart! Klädkris inför imorgon, sista kvällen med ALLA mina vänner. Ska i och för sig ut onsdag med och kommer väl träffa många då men ändå.

Bilder från PIP får ni kolla på Facebook, kan inte lägga upp alla här. Kankse kommer ett urval senare. Nu ska jag hjälpa farmor med ett rim och skriva tackkort.

Puss och Kram, Louise


Jump into my carebox bitch


12+ rummare och blåbär


Dagen har bestått av dammsugning av ca 12 rum, skruvning, borrning och grillning. Åkte ut till pappa direkt när jag kom hem imorse, orkade inte packa idag. Där blev det istället så att jag dammsög nästan hela huset vilket blev 12 rum. Inte det roligaste men välbehövt! Efter det kände jag för att sätta mig ute i solen på bänken och vila lite. Krak sa det så lossnade ryggstödet. Bara att hämta borren och skruvdragaren och laga bänk. Haha, okej okej pappa gjorde det mesta lagandet men jag var där. I övrigt åt vi supergod grillmat och ungefär en hink blåbär. Blåbär är gott!

Nu sitter jag framför Simpsons och har en gigantisk resväska bredvid mig. Den ska packas. Full. 20 kilo. Det fixar jag med bara skor, haha. Imorgon blir det nerpackning i väskan och mer röja rummet, det tar fan aldrig slut alltså. Nu väntar duschen och tovan i mitt hår, aoui!

Puss och Kram, Louise


Godmorgon Ronja


Morrn morrn, vaknade upp hos älsklingen av att han kom hem på frukosten och kröp ner hos mig. Det var den mysigaste morgonen denna vecka. Slog på tv:n och möttes av klassikern Ronja Rövardotter. Riktigt bra film faktiskt, hoppas verkligen att alla Lindgrens klassiker finns kvar och att nästa generations barn också tittar på de filmerna och inte bara på allt tecknat skit som visas nu. Så nu sitter jag i soffan inlindad i täcket och tittar på tv och bloggar. Vilken liv.

Dagen består som vanligt av städning och packning. Om jag nu orkar upp och ta mig hem snart. Ikväll ska vi ut till farsgubben och grilla lite och på fredag blir det avskedskalas för lilla mig. Nu är det inte långt kvar... Blandade känslor är ordet.

PIP 2010


Regnstänk, moln och inte en skymt av solen. Vad hände med det fina vädret? Det var iallafall bra väder för städning och packning. Sjukt vad mycket gamla minnessaker man har som tar 100 år att packa ner för att man måste titta på allt och läsa allt och bläddra i allt. Trots det han jag med en liten fika med mamma också och köppte två mysiga stora stickade tröjor på stan.

Kom på att jag har ju inte skrivit så mycket om PIP ännu. Det måste göras. Vi hade en fantastisk vecka, jag och Bästa, och nästa år blir det återbesök. Tältet höll torrt nästan hela veckan och ingenting blev stulet, haha. Vi fick några kanondagar i solen och några regniga busdagar. Vi han med att se bland annat The Ark, The Sounds, The Hives, Timo Räisänen, Kalle Baah, Hästpojken, Lillasyster m.fl.

Lillasyster var för övrigt det sämsta och mest idiotiska påhitt jag hört i hela mitt liv och de borde inte ens få kalla sig ett band. På festivalområdet fanns också mycket annat kul. Jag åt langos för första gången, tatuerade in YNWA på armen och köpte svindyra nötter i öltältet.

Kvällen ska från och med nu spenderas med älsklingen. Vi ska laga mat och titta på film, MYS!

Puss och Kram, Louise




Modemedveten?


Jag börjar verkligen tro att det är dags för mig att börja modeblogga, haha. För många gånger har jag nu utbristit till olika människor att "jag ska fan matcha den med sånna" och "en sån skulle va cool att börja använda igen". Bara för att strax efter se sanna sak på någon stor modenlogg eller modesida.

Nyligen satt jag återigen och bläddrade igenom Kenzas inlägg och såg att hon hade ett sjukt snygg senilkedja på sina solglasögon. För ungefär en vecka sedan, i tisdags, precis innan jag och Bästa drog till PIP fick jag för mig att sätta ett senilsnöre på glajjerna. Åh  vad coolt det blev, tyckte jag, och väldigt festival! Yep yep, samma som med cykelbyxorna.


   

I sure miss the sunny days of the summer

Festivallivet


Saker jag rekomenderar ALLA att göra på en festival:

Sova i tält
Kissa på bajamaja
Bli plaskvåt från topp till tå
Kyssa/Krama (beroende på civilstatus) minst en helt okänd människa
Lyssna på bra musik
Hoppa i leran
Träffa 100 nya människor
Ge alla 100 nya människor ett fint smeknamn
Vakna av att det regnar
Vakna av att solen skiner på tältet som är varm som en ugn
Byta om i ett tält
Göra stagedive på en gräsmatta som mer ser ut som en pool
Ta 1000 bilder på hur kul man har
Inte bry sig om hur man ser ut
Äta langos
Äta konserverad burkmat kall
Ta med en vattenkokare och stå på toa och laga nudlar


Vem är Putte och var är hans park?


Hemma! Hemma från en helt sjuk vecka på PIP. Alla kläder går att vrida ur och magen är sjukt kass efter en vecka skräpmat, haha. Jag har gjort allt man ska göra på en festival och jag har haft en kanonvecka med Bästa. Regnade det? Flöt tälten omkring för att det var så jävla blött? Det märkte inte jag.

Har en del tvätt och torkning att ta hand om men strax kommer årets inlägg om Putte i Parken 2010. Grymaste festivalen i hela Karlskoga.

Puss och Kram, Louise

RSS 2.0