Adjö, farewell, aufwiedersehen, goodbye


Förbereder mig för min sista kväll i Barcelona. För att sen vakna upp till min sista dag i Spanien. Ska göra det sista spontaninköpet, dricka min sista sangria och leva över mina tillgångar för sista gången. På ett tag iallafall, jag ska ju inte dö.

Adjö Barcelona, adjö Spanien, adjö sommaren, adjö bloggen för nu, adjö sweet life!


Jävla tisdag


Idag har jag:
- Återupptäckt min kärlek till äppeljuice för att sedan dricka min kroppsvikt i nämnda dryck.
- Haft tre ungar som inte vilat en sekund och drivit mig till vansinne hela dagen.
- Fastnat i en låda och rivit upp mina jeansshorts.
- Försökt återge mina converse sin ursprungliga vita färg genom att tvätta dem två gånger i tvättmaskinen. Resultat återstår att se, det är 14 minuter kvar.
- Fått mail med kompletteringsuppgifter från min lärare eftersom att plugget är i ful gång men jag fortfarande springer runt och försöker hindra barn från att drunkna i poolen i Spanien. (Ska bl.a. läsa och recensera en bok på en dag. Jippi.)
- Hämtat upp stora resväskan Alban från källaren för att börja packa.
- Skrivit ut min flygbiljett.
- Långsamt börjat fatta att jag åker hem om FYRA dagar!


Hemma bra men hemma bäst


Vred precis om nyckeln och sprang rakt in i dörren. Har varit borta så länge att jag glömt att den går inåt. Men nu är vi hemma igen. Hemma i Barcelona. Det är fan inte lätt att hålla reda på alla hem. Barnet satt i bilen häromdagen och frågade vart vi skulle när vi åkte från tivolit vi besökt för att de varit snälla barn. Hem sa jag. Hem till huset, frågade hon? Nej hem till lägenheten vid stranden, sa jag. Stranden, sa hon och sken upp och ville gå och bada klockan halv 11 i bäckmörkret.

Men hemma är vi nu. I huset med pool. I det hem som kommer vara hem i fyra dagar till. Har precis packat upp och behöver snart packa igen. För att åka hem på riktigt. Hem till Sverige, till Göteborg, till min lilla lägenhet. Jösses vad tomt det kommer bli...RSS 2.0