Mösspåtagning


Gårdagen var absolut fantastisk och sånär som på regnet perfekt. Dagen började med att klassen begav sig till F och gjorde oss fantastiskt snygga i 70tals anda. Sedan tågade vi alla tillsammans till skolan och ormgropen där inte alls lika snygga människor väntade. Det hela slutade med ett ös regn och att vi vann tävlingarna. Sen blev det mösspåtagning och sång i Aulan. Efter det packade vi in x antal människor i en bil och drog ner till stan för att inhandla lite jordgubbar och ta en drink på uteserveringen, mycket mysigt.

Efter ett mål god mat och lite glasskrig kände vi oss stärkta och kunde glatt fortsätta med festligheterna. Hem till världens bästa tjej och hennes pojkvän för att bli fin och börja kvällens festande. Tack OP3CD för att ni fick oss känna oss så välkomna och inkluderade halva vår klass i eran. Med mössan stadigt på huvet vandrade vi sedan iväg till Safiren för att festa vidare med resten av de blivande studernterna. Där blev det mycket dans och festligheter och jag deltog till och med i öldrickartävlingen som stod mellan skolorna. Det gick mycket bra för duveholm och tror nästan vi ledde efter min insats men tyvärr blev vi sinkade av deltagare nummer tre. Så är det väl när vissa ska vara med på allt trots att de inte kan.

Tog en sväng förbi Lilla Krog innan jag träffade älsklings pojken och gick för att få en bit mat. Sen det bar av hemmåt och mot sängen. En mycket lyckad kväll och start på ett par fantastiska studentveckor. Har tyvärr inte fått bilderna ännu men lägger upp dom så fort ja kan. Nu är det dags att svida om till klänning och klackar igen då jag ska iväg på bröllop. Imorgon väntar kryssningen, det ska bli kul.

Puss och Kram, Louise

Man kan nog säga att jag räddade dagen


Idag har jag varit mycket duktig och solidarisk mot min klass. Jag hade nämligen med mig en hel hög med 70tals kläder som jag friskt delade ut till min klass inför mösspåtagningen/skolans dag imorgon. Vi ska nämligen vara utklädda i temat That 70's show. Mycket spännande, ser verkligen fram emot att få visa upp min utsvänga byxor och blåa platåskor. Man kan nog säga att jag räddade dagen, klassen och tävlingen om bästa utklädnad.

Efter skolan blev det en sväng på stan som slutade med att jag blev 200 kronor fattigare, fick en påse från H&M och fullt med god Taimat i magen. Den där tai vagnen kommer bli mitt fördärv. Träffade på en hel del stressade systrar till den bliviande bruden vars bröllop jag ska bevittna på lördag. Sen blev det en mysig fika med min favorit pojke och ännu en påse från H&M (denna gång med killkläder i).

Sen bar det hemmåt och jag fick sätta mig och sy ihop den fantastiska kreation som den absolut coolaste killen i klassen ska ha på sig imorgon. Hoppas på många bilder. Efter det bar det av till Harrys för att fotografera gäster och stand up. Många skratt och lite nötter senare gick jag hem igen och fann till min stora förtjusning att mina vackra 70tals byxor jag ska ha var aningen omsydda så att de gick att stänga. Med tanke på att jag hade dem på mig i 7an är det inte så konstigt att de är lite små.

Nu väntar lite How I met your mother och sen sängen. Det ska bli skönt, har en mycket hektiskt helg framför mig. Mösspåtagning och utgång på fredag, bröllop på lördag och på söndag bär det iväg till Stockholm och studentkryssning nr 2. Det ska bli en trevlig start på vad som kan bli min bästa tid, studentveckorna.

Puss och Kram, Louise


En ovärdelig bild


Sitter just nu i soffan och lyssnar på spellistan Stundenten som bland annat ska spelas på flaket den 12e. Mycket blandad musik men eftersom att jag var sekreterare såg jag till att få de allra bästa iallafall, det är jag nöjd med. Blev precis klar med sista uppgiften i samhällskunskap också, det är jag nästan ännu mer nöjd med. Nu kan det väl inte vara någon lärare som är så elak att hon tvingar oss till mer jobb innan vi ska sjungom studentens lyckliga dagar?!

Dagen började med att jag fick stjäla min lilla mors bil och skjutsa mina kära morföräldrar till skavsta flygplats. Det var en trevligt äventyr och så tjänade jag 200 kronor till på köpet. Inte illa.

Pyjamasdagen i skolan gick mycket bra. Till ingens förvåning kom vår allas klassclown iklädd keps och något som absolut inte var pyjamas eller sovklder så när dommaren kom och skulle inspektera oss skickade vi helt enkelt ut honom med huvudet före. Väl inspekterade kände vi oss mycket nöjda för elevrådets lilla inspektör såg så glatt överaskad ut när hon såg oss.

Efter skolan bar det iväg till Elgiganten med två glada vänner men när de inte hade vad som önskades styrde vi istället kursen mot ONOFF. Där blev vi sedan sittade i minst en timme och tittade på Ailiens vs. Monsters (tror jag den hette). Butiken hade nämligen fått in en ny kreation kallad 3D tv. Så på en puff inne på ONOFF satt vi, tre glada prickar med stora glasögon och fachinerades av den nya tv:n. Eller mest av filmen men nåväl. Ska nog hyra den senare.

Väl hemma ringde jag till Katrineholmskuriren för att få tag på en bild på mig själv som varit med i tidningen men det var lättare sagt än gjort (och då är det ändå en lång och krånglig mening att säga). Man fick köpa bilden men inte använda den. Ärlig som jag är berättade jag att jag ville använda bilden och inte bara ha den. Då blev den plötsligt overdelig. Icke till salu. Inlåst i kassaskåpet. Nåväl, jag får väl klara mig utan bilden på mig då, trots att den var väldigt charmig.

Är utbjuden på tacobuffé... Har lite smått beslutsångest för vad jag ska göra eftersom att jag inte är så hungrig. Å andra sidan är det ju väldigt mysigt (och inte alls dyrt). Nåväl, en taco slinker nog ner. Ikväll blir det Harrys, antingen jobb eller utgång har inte riktigt bestämt mig ännu men det är sånt som märks.

Puss och Kram, Louise
Min tur att skaffa blogg


Jaha då var det väl min tur att skaffa blogg då. Har följt Fanny Strands gedigna blogg nu ett tag och blev så sugen själv. Hade gjort det mycket tidigare om inte all min tid hittills tagits upp av skolarbeten som ska in för att det ska bli tillräckligt många bokstäver på betyget.

Mitt mål med denna blogg är nu att bevara dessa fantastiska studentveckor, mitt allra sista sommarlov och såklart mitt kommande, minst sagt hisknande, äventyr i Tyskland. För de som inte vet ska jag fly landet i Augusti, den 13e närmare bestämt, för att jobba som Au Pair åt en supergullig familj i Tyskland. Ska bli mycket spännande.

Helgen har upptagits av jobb i fredags och en aldeless fantastisk bal på slottet i lördags. Hade en underbar gul kreation på mig och jag tror bestämt att jag var ensam bland 450 personer att ha en gul klänning. Mycket nöjd med det. Ska försöka ladda upp bilder också om jag kommer underfund med hur man gör.

Imorgon ska den gedigna klassen MPLO3 gå iklädd pyamas i skolan hela dagen då vi är med i en tävling om att bli årets avgångsklass eller något sådant. Spännande tävling, får se hur det går med det. Nu väntar Cougar Town och sedan Christine.

Puss och Kram, Louise


RSS 2.0