Snart rinner tårarna


Magen kurrar lite. Åt en rätt taskig frukost på en halv kaka och efter det glömde jag lite bort att äta där jag satt i soffan. Sedan när lilla pappa började med maten kändes det ju dumt att ställa mig och bra mackor eller så. Så jag tänkte att jag väntar på maten. Då hade tydligen det lilla fakta att lilla pappa lagar mat i 4 timmar sluppit undan min trötta hjärna. Reslutatet är nu att jag sitter här vrålhungrig, jag hoppas verkligen att maten är god. Lite orolig är jag eftersom att det luktar så mycket lök och vitlök att det sticker i mina ögon när jag sitter på mitt rum. Snart rinner tårarna. Man får väl hoppas att det är en sidorätt.

Ska snart ta och borsta igenom mitt hår tänkte jag. Det hände något igårkväll som gjorde att mina lockar trasslade sig väldigt och nu har jag nästintill några vackra dreads i nacken. Borsta, krama in lite cerum och kankse platta lite lugg. Då är jag fin imorgon i skolan. Jaha, där poppade läxan upp i huvet också, bara att ta fram en penna. Böckerna ligger faktiskt framför näsan på mig. Illa. Ikväll en film och kanske joghurt eller lite godis, om jag nu inte får i mig så mycket lökmat och fortfarande är hungrig.

Puss och Kram, Louise



Vi hade tänkt att de här knotiga träden skulle vara nakna och läskiga på Halloween. Men här är det tydligen sommar året om.


An awesome halloween


Snacka om en heldag i soffan. Vaknade, förflyttade mig hit och har sedan suttit här och inte rört mig ur fläcken förutom den gången jag var och hämtade datorsladden och vindruvor. Det är bra att vara för lat ibland, jag är nu tillexempel sugen på choklad men för lat för att gå och hämta den. Alltså blir det ingen choklad. Däremot måste jag nog resa mig snart för jag har ont i rumpan, jäkla hård soffa (hoppas jag?).

Snacka om att det ger en egoboost att gå ut på stan. Igår gick jag omkring med ett horn på huvudet och folk stirrade så att ögonen höll på att ramla ur och trots det får jag komplimanger för mina ben. Bra ben har jag. Iförd enhörningshorn tog jag mig till baren och mötte upp alla vännerna. De hade pyntat as grymt med spindelnät över HELA jäkla stället och fullt med läskiga grejer. Dansgolv, kareoke, bar och FOLK överallt. Tummen upp för det säger jag bara. Där blev vi sedan kvar tills stänging (som inte var kl 2 kan jag ju säga) varpå vi började leta efter mat. Vi hittade en skitäckligt litet ställe med kycklingkebab.

Hur som helst hade jag en jätterolig halloween med hela gänget. Party ska deffinitivt göras om. Nu ska jag lägga mig på ett annat sätt och fortsätta med ingenting. Min favortisysselsättning.

Puss och Kram, Louise







Frukost, kom till mig


Jaha, nu funkar tydligen min egen spotify igen. Azum ju, hade glömt hur mycket grymt bra musik jag har, haha. Sitter nu i soffan och kollar på Frankfurt marathon på tvn. Skulle kunna titta ut genom fönstret också men sitter bekvämare såhär. Jaa mamma det skulle va kul att titta på och vi borde gå ner ett litet gäng men just nu väntar jag på att någon slags frukost mirakulöst ska hoppa in i min mun.

Har bokat ännu en hemresa, eftersom att Bästa var så jävla seg. 12e - 14e november gör vi Katrineholm osäkert igen. (För att förra gången gick så jävla bra.) Men hon får kanske tummen ur hon också någon gång. Gårdagskvällen var helt enkelt AWESOME men just nu orkar jag inte skriva om det. Snart så.

Puss och Kram, Louise



Frankfurter skyline

Happy Halloween


Yes, så var det lördag, veckans bästa dag. Glag halloween på er också, eller är det egentligen imorgon? Frukosten är precis intagen och planerna nu är att pallra sig iväg till gymmet för ett genomkörning av kroppen, komma hem och ta ett härligt bad och göra mig ren och fin, klä ut mig i min awesoma halloweenkostym och tagga till tusen. Ikväll går ingen säker.

Hoppas på att få boka lite flygbiljetter idag också. Det känns som en bra dag för det. Om nu bara någon förälder eller målsman kundde närva lite så man kan ta sig ett snack. (Ja, jag vill fortfarande hellst att mamma ska vara med när jag bokar saker.) Nu iväg till gymmet medans jag fortfarande har ångan uppe.

Puss och Kram, Louise



Dröm inte om att leva, lev i en dröm


Dröm inte om att leva, lev i en dröm.




























I'm living my dream.

En öl i en fotölj på stan


Fredageftermiddag, hääärligt. Det betyder att om några timmar är det helg och jag jobbar inte mer förens måndag morgon. Skolan idag var något utöver det vanliga, vi gjorde en supertrevlig rundvandring i stan och avslutade allt med att gå och fika allihop, med vår lärare på hennes älsklings café. Efter det gick jag iväg för att hämta upp mina byxor som äntligen var klara. Bra gjort var det också, är mycket nöjd. Var lite rädd att hålen skulle bli ihopsydda så att de skulle spricka i sömmen nästa gång men han förstärkte hela den slitna tygdelen så detta känns super stabilt!

Sedan tog jag ett varv på stan och inhandlade lite kul till halloween och vad får jag se om inte två små vänner i varsin fotölj på gatan med en öl i handen. Ja, nu stod det ju inte bara två fotöljer där mitt på gatan utan de stod ju i en slags uteservering. Där stannade jag till en stund och kalasade på lite äppelvin innan jag drog vidare för att hämta ungen från dagis. Det är ju ändå fredag.

Puss och Kram, Louise





Det där med tider...


Halv ett är väl ändå eftermiddag? Klockan tolv är det lunch och efter det är det eftermiddag. Ska nu göra klart, en gång för alla, för er som inte fattar detta med för- och eftermiddag. Kl 6-8 morgon. Kl 9-12 förmiddag. Kl 12 lunch. Kl 12-17 eftermiddag. Kl 18-23 kväll. Kl 00-5 natt. Svårare än så är det inte! I vilket fall var skräddaren som skulle laga mina byxor inte av samma uppfattning. Halv ett var inte eftermiddag för de var inte klara. Mupp.

Är ute på någon slags stadsvanring just nu med hela klassen. En rolig dag i skolan, slippa från skolbänkarna lite, det är aldrig fel. Har iochförsig uppgifter med mig men de klarar man väl lätt. Drar vidare genom stan nu och ska sedan göra ett nytt försök med mina byxor.

Puss och Kram, Louise



ett rätt onödigt inlägg


Här sitter jag nu och älskar min syster för hennes kommentarer som får mig så glad. Jag sitter även och väntar på att få lägga upp ett inlägg om att Bästa ska komma hit och äntligen har bokat flygbiljett. Men det kan jag ju inte när hon aldrig bokar den jävla biljettjävlen. (FÖRLÅÅÅT) Ingen yoghurt har jag ätit heller, får bli frukost imorgonbitti istället. Sängen nu, sova bort lite damp. Det behövs nog för jag kunde inte sitta still i skolan idag. Godnatt.

Puss och Kram, Louise






Världens sämsta restaurant


Nu har jag varit och ätit på vad jag tror är världens sämsta restaurang. Servicen var urdålig, jag satt på en liten pall, bordet var smutsigt och maten dröjde hur länge som helst. Kyparn/kocken hällde vatten på alla och innan vi fick vår dricka tog det evigheter. Klart man kan vänta på god mat men när man blir lovar nudlar med tomatsås och möts av modellera och vatten, då blir man besviken. Nåväl, får väl ta en yoghurt då.

Puss och Kram, Louise

Rädda drömlandet!


Här serveras kvällsmat men jag har magen pull av popcorn och gummibjörnar. Ingen dålig middag det inte. En kvallsmacka vill jag inte heller ha, bröd är fan huvudrätten i tyskland, de har bröd till allt. Blir kanske en yoghurt senare. Ja, en yoghurt inte lite yoghurt, de är ju inte normala och har yoghurt som hemma så man kan ta lite då och då. Allting ska packas för sig i små portionsförpackningar i några lager plast, papper och gärna nått mer.

Kom nyss hem från bion med en sovande unge i cykelsitsen, sött. Filmen var hur som helst urbra, den handlade om det elaka drömmonstret som hade stuligt att drömsand så en liten pojke var tvungen att åka till drömmlandet och rädda alla barns drömmar. (Vilken dröm film.) Vill inte förstöra slutet om någon ska se den men den slutade lyckligt iallafall. Nu sitter jag mest och funderar på om det är bra att träna med bara godis i magen? Eller snarare om det är en godtagbar undanflykt för att inte träna... Märks senare, först ska ju bebisarna sova.

Puss och Kram, Louise



En kväll på Irish Pub. I helgen blir det halloween madness.

Stans coolaste clubb


Skolan är slut för idag och snart är det dessutom helg, känns ju toppen. Bara en dag kvar i skolan sen är det sista veckan. Känns lite tråkigt men skönt med sovmorgon igen, haha. Kommer sakna alla sköna människor däremot, får träffas ändå hoppas jag. En av dem berättade om ett helt galet uteställe som vi ska besöka nästa torsdag. Tydligen var det en klubb, som alla andra, med dans och bar och så. Däremot, här kommer det skumma, så händer något klockan 12. Då dukar de fram en stor jäkla buffé och bjuder på. Fyllematen ingår alltså i entrén. Haha, kan det bli mer perfekt? Vi ska så gå dit när du kommer hit!

Nu ska jag snart gå på bio faktiskt. Mysigt värre, drar iväg och hämtar upp ungen från dagis strax. En tyskbarnfilm blir det såklart, typ Sandmänchen the movie eller så. Jag  får i vilket fall popcorn så jag är glad. Inte alla som får det mitt på dagen, mums.

Puss och Kram, Louise



Fina blommor gick jag förbi påväg hem idag. Än är det inte vinter hörru videung.

Gomöra gomöra


Gomöra... Tror jag fått det från tv någonstans? Skitsamma. Jag satt uppe halva natten igår och kollade stugor i Sälen och Åre. Vi kan inte riktigt bestämma oss. Vi ska iallafall dra iväg hela gänget, är superglad för det. Det kommer bli riktigt roligt, favorit i repris liksom. Nyår o8-o9 spenderades med alla i Idre och det var på nyårsafton han som jag brukade kalla för älskling gav mig en ring i skidbacken. Den här gången ska han inte med, så det blir bara nästan hela gänget. (En tyst minut för eventuell sörjning) I don't hear anything?!

(Mamma jag sitter alltså i skolan nu och inte alls vid datorn. Inlägget skrev jag när jag var hemma men det kommer upp nu. Knepigt jag vet, det där med teknik.)

Puss och Kram, Louise



Såhär söt var jag igår efter att ha badat ett barn. Jultomten kommer tidigt iår.

Bebismys i soffan


Det blev inga mackor och honingsvatten för jag fick soppa av min lilla mamma. Här satt jag med min dator framför tvn och vips så stod en skål med soppa på bordet. Mycket trevligt. En konstig tysk film har vi också tittat på, den är strax slut. Alla tyska filmer är i och för sig konstiga. Nu sitter sötaste lilla bebisen hos mig och gosar. Han vaknade och grät så han fick komma och titta på lite tv med oss. Galet mysigt, nästan så man vill ha en egen nu (lugn mamma, imorgon vill jag inte ha någon längre).

Imorgon ska jag nämligen hämta ungen fråg dagis (om hon inte är sjuk, då är hon redan hemma) och sen ska vi gå på bio. Även om hon är sjuk tydligen, jaja. Det blir nog bra, en tysk barnfilm. Nu väntar sängen, ska bli skööönt.

Puss och Kram, Louise



Godnatt Frankfurt

Leopardfärgad plast


Att ha tvillingar är alltid lika spännande. Särskilt när man är ute och går med de i världens STÖRSTA och bredaste vagn. Har fått hur många kommentarer som helst idag av okända människor men "aaaaw" vande jag mig vid ganksa fort. Det finns däremot vissa som fortfarande gör en smått förvånad. Idag mötte vi en gubbe som tittade på oss, suckade och sa "puh, vilken stress"... (??? Hej på dig också okända gubbe).

Det gick också bra när vi skulle gå in i affären där vi trodde att vi skulle köpa en badmatta. Det är en halvliten och ganska trång affär, en sån där men rätt mycket skräp som är ganska billigt men ibland hittar man något kul. Som nu när jag hade hittat en massage-dusch-matta. Affären säljer ganska mycket skor, gärna väldigt höga i leopardfärgad plast men lite fluff och glitter på. Snyggt.

Nu hade de iallafall tydligen fått för sig att sortera bland plastleoparderna och hade slängt ut alla på golvet. Den ganska trånga affären hade nu inte längre några gångar och där stod jag, men en tvillingsvagn. En tjej stirrade dumt på mig och gick sen för att flytta en leopard. Jag blev lite sur och körde över en sko, inte heller då gjorde de något för att underlätta min framkomlighet. När jag frågade efter mattorna och de var slut blev jag ännu lite surare och körde över en sko till. Kan dom gott ha.

Puss och Kram, Louise



Stressdagen alban


Vilken dag! Ungen var ju såklart sjuk och var tvungen att åka till doktorn. Det betydde att lilla mormor kom hit och tog hand om små monster. Alltså åkte jag hem efter skolan och köpte ingen massagematta. När jag hade varit hemma och tagit hand om massa barn för att alla var om sig och kring sig och sprang som galningar skulle jag tydligen gå ut med bebisarna iallafall. Så vid 3 begav jag mig ut för att köpa mattan med två bebisar i världens bredaste vagn. Kommer in i affären och ALLA mattorna är slut. Galet. Lilla mamma blev lite ledsen.

Har också, tvättat, matat och nattat monster och nu badar ungen och lilla mamma i mitt badkar. Jag är hungrig. Ska ta mig en kvällsmacka och lite honingsvatten, det är gott. Försöker dricka det varje morgon för att jag ofta har lite ont i halsen då men det är så varmt och svalnar aldrig så jag hinner nästan aldrig dricka det innan jag måste gå. Synd om mig. Nu därimot har jag tid och kan kura ner mig i soffan. Mys.

Puss och Kram, Louise



Massagematta och lunch


Skolan är snart slut för dagen och jag ska ner på stan för att möta upp lilla mamma och bebisarna. Vi ska inhandla ett halkskydd/massagematta till mitt badkar, mys. Sen blir det nog lunch också så det låter som en fin dag. Ja, detta tror jag är dagens planer iallafall, om nu inte lilla ungen är för sjuk och måste ändra på allt. Det finns glass i frysen så jag är glad ändå. Jag har köpt den.

Puss och Kram, Louise



Snopparna byts ut mot jättebebisar


Aaaaaaj, säger varenda muskel i hela kroppen, men fan vad skönt. Jag tänkte på en sak, varför är det ALDRIG i livet som i filmer? Om man ser en skitsnygg kille som tittar på dig, varför råkar man då inte ramla på löpbandet, vricka foten, han kommer fram och bär hem dig? Eller typ stöta på varandra 10 gånger till tills ni börjar prata och han kollar upp din adress och skickar hem blommor? Nej jag ska stå där och skruva på min vattenflaksa när en snygging går förbi och genom dörren, går två steg, vänder sig, går tillbaka och håller upp dörren. Men that's it. Jag som tillochmed sa danke.

Inte hänger jag läpp för det, det fanns mycket annat kul att titta på på gymmet idag. Tillexempel en tjock tant som gjorde nått av det skummaste jag sett. Jag tror hon stretchade men vad vet jag inte. Platt på mage (den va inte så platt) låg hon med knäna uppdragna till jag vet inte vart. Fötterna tog spjärn mot en liten dekorationsmur och där låg hon och såg ut som en knubbig gigantisk bebis. Gungade lite fram och tillbaka gjorde hon också... Nä, alltså det var ögonbindade fast att man inte ville se det, gah. Nu är det dusch sen säng som gäller.

Puss och Kram, Louise



Jag är våt


Våt i håret, kläderna går att vrida ur och sminket rinner lite. Jag har badat bebisar! Tydligen tycker de att det är mycket roligare att stänka ut vattnet på mig än att sitta och bada snällt i det. Nåväl, nu är de iallafall både bebisarna och mina kläder rena. Förutom byxorna som bäbis nr1 lyckades hälla en halv flaska babyolja på. Toppen.

Efter mina två prinskorvar jag fick till lunch börjar magen kurra lite smått igen. Tar nog en macka eller något annat lämpligt och hoppas på att bebisarna snart är trötta så att jag kan natta de och sen cykla iväg till gymmet. Ska inte lata ur nu, pepp pepp. Får tänka på hur skönt det kommer vara att gå och lägga sig sedan, dessutom behöver jag träna bort träningsvärken.

Puss och Kram, Louise

Tyskar är inte kloka


Tyskar är fan inte kloka. Nu har jag lagat mat till hela familjen och varit duktig, inte pizza som igår minsann utan pasta med tomatsås och korv. Ja, först var det tänkt bara pasta med tomatsås men det stod ju en burk korv bredvid så jag frågade om vi skulle äta det till. Lilla mamma tittade på mig som om jag vore dum och utbrast: till spagetti? Jaaa, korv och pasta är väl inte så ovanligt tänkte jag men det var det tydligen i Tyskland. När jag senare frågade om hon alltså inte ville ha korv så ville hon det iallafall men menade på att det var en så konstig kombination. Till korv åt man ju potatis (?).

Hur som helst blev det ett kalasmål och alla är mätta och glada, haha. Tänkte smita iväg till gymmet idag men det verkar illa med ledig tid. Får väl ta ett kvällspass efter bebisarna somnar. Hoppas de somnar tidigt.

Puss och Kram, Louise



En lyckad dag (eller, allt har två sidor)


Det har sina nackdelar att vara trött i skolan. Även fast jag var med och kände mig pigg var nog hjärnan ganska trött för när vi hade möblerat om alla borden stod jag i säkert en kvart och skällde på en stackrs liten pojke att han tagit mina böcker. När det visade sig att det nu tydligen var hans böcker skällde jag på en annan för att han gömt mina i tron om att de va den första killens. Har satt jag nu och kunde inte jobba för att jag itne hade några böcker och när jag skulle sträcka min för ett tuggummi i väskan, vad fick jag se? Om inte två böcker...

Man kan också säga såhär; idag skänkte jag glädje till hela min klass genom att ge dem alla ett gott skrett i mitten på lektionen. Jag gillar att förgylla andras vardag, det gör min glad. Är jag inte en fin männsika. Nu har jag precis kommit hem och ska faktiskt plocka undan lite disk. Sen ska jag göra nått att äta, känner magen kurra.

Puss och Kram, Louise



Fel land, spotify


Att dela spotify med sitt ex är inte det lättaste. Speciellt inte när det egentligen är hans spotify och jag bara använder den för att han är korkad nog att betala för premium. Det går tydligen inte att använda min vanliga gratisverision av spotify utomlands. Det står att jag är i fel land. Vadå fel land, du kan vara i fel land, jag är precis i det rätta landet.

Hur som helst så pausas musiken ibland och det kommer upp ett litet meddelande om att inlogget används på två ställen samtidigt. Då får jag så snällt sluta lyssna på min musik och antigen börja söka på youtube eller sjunga någon trevlig trudelutt själv. Nu använder ju han spotify mest på helgkvällarna och då är jag orftast inte hemma ändå så oftast går det bra... Men om någon behöver julklappsidé så vore en årsprenumeration på spotifypremium inte helt otacksamt.

Jo du mamma, du behöver inte vara orolig. Jag vet att inlägget kom upp vid halv 11 trots att jag borde vara i skolan mellan 9 och 12. Men lugn, det är jag också. Men du kan läsa min blogg på din lunch tack vare den nya funktionen tidsinställda inlägg. Coolt va.

Puss och Kram, Louise



Valborg 2oo8, som ni ser. Det är Bästa som tycker jag är fin.

Goodbye my love


And when you slammed the front door shut,
A lot of others opened up,
So did my eyes so I could see
That you never were the best for me.

Toapapper var är du?


Monster nattade, sjuk unge springer runt och vägrar sitta på soffan och vila sig och jag ska snart laga pizza till oss. De otroligt få gångerna jag lagar mat till familjen gör jag verkligen ett hårt jobb. Sätta på ugnen, ta bort plast från pizzorna och stoppa in de i ugnen. Puh, inte lätt men gott blir det.

Jag sitter här och kissar snart i mina fina röda jeans. Jag har slut på toapapper och det låg inget mer där det brukar ligga. Ska kolla i badrummet tänkte jag men glömde bort det. Nu blev jag däremot påminnd. Blir en lugn kväll och kankse en film. Jag säger nästan varje dag att jag ska titta på film men det blir aldrig av. Sitter och pratar med någon istället eller mamman ville inte se den som gick på tvn. Så jag kollar inte på film varje dag, även om det ser ut så. Nu måste jag kissa, med eller utan papper.

Puss och Kram, Louise



Ich habe eingekauft


Jetzt bin ich einkaufen gegangen. Ich habe eingekauft. Eller nått.. Hur som helst så har vi nu varit i blöjaffären och köpt blöjor och i mataffären och köpt mjölk, glass och pizza. Bara det viktigaste alltså! Bebisarna var så snälla och somnade nästan direkt och för att de var så söta fick jag en gratis necessär med lite smått i av tanten i blöjaffären. I mataffären fick jag ingenting, snålt.

Nu sitter hela familjen på mitt golv och äter glass. Bebisarna diggar till "Ich bin ein gummibear" samtidigt som de dreglar överallt. Skönt att de stödjer mitt bloggande, det gillar jag. Ena bebisen fick upp min garderobsdörr och roade sig med att dra ut alla mina halsdukar och mössor på golvet. Lilla mamma skrattar elakt. Blir till att städa rummet nu...

Puss och Kram, Louise



4 år gamla rödingar


Ja, här sitter jag med 4 år gamla byxor på mig. Röda jeans är det och de passar. Tänkte bara passa på att säga det. Vägde mig faktiskt igår på gymmet och har gått ner två kilo sedan jag vägde in mig, inte illa. På tal om det, fyyyy vilken träningsverk jag har idag, kan knappt gå benen är helt slut. Någon annan som också är helt slut är lilla mamma tror jag. Ungen är sjuk och var inte på dagis idag alltså har hon haft tre barn hela förmiddagen. Men jag kom hem som en räddande ängel och lekte lite med bebisarna. Nu sover de och jag har fått i mig lite lunch.

Det är bra att vara kinkig när man ska ha nått snabbt faktiskt, alla som klagar på att jag inte äter. Tog gårdagens kokta spagetti, värmde den och la på en salamiskiva. Tog 2 minuter och blev jättegott så det så. Ingen himla sås här inte. Nu ska jag väl bara vänta på att bebisarna vaknar och sen ska vi gå på promenad till affären och handla lite mat. Mysigt värre, lilla mamma sa att jag fick plocka i vad jag ville i korgen, kan bli dyrt för henne.

Puss och Kram, Louise



inga mer snoppar


Livet är ju bra ironiskt ibland. Det är inte ofta min morfar får för sig att starta sin Toshiba från stenåldern och knacka sig in på annat än sin mail eller kanske läsa lite om den tyska ekonomin. Men idag var mamma tydligen där och morfor fick för sig att han ville läsa min blogg och se vad som händer i mitt liv. Han får upp sidan och möts av snoppar överallt. Stackars min lilla morfar. Andra meningen i inlägget (som ni ser om ni scrollar ner några cm) är ju faktiskt att hoppas att morfar inte läser detta inlägg. Ironi.

Nu sitter jag här efter att ha tömt kroppen på lite vatten. Det måste man också göra ibland. Msnvideoar lite med mamma och har skypat med både Bästa och bästis. De senaste 4 dagaran har gått fruktansvärt långsamt men snart hoppar livet igång igen hoppas jag på. Nästa helg är något att se fram emot och jag tror det blir en till hemresa snart. Vad nu de ska va bra för... Nä nu ska jag fan lägga mig och sova så jag kan rycka upp mig lite.

Puss och Kram, Louise

snoppar överallt


Shit vad många snoppar jag har sett idag, galet. (Hoppas morfar inte läser detta inlägg...) Nu har jag verkligen kört slut på mig men fy tusan vad skönt det var. Uppvärmning på löpbandet, styrka i maskinerna tills alla mina maskiner var upptagna. Då gav jag upp och gick ner och körde ben, rygg och mage själv men en sånhär boll. Följde upp med en halvtimme på crosstrainern och en halvtimme på löpbandet. Pausade bara en gång, delvis för att jag höll på att kissa på mig och delvis för att mobilen flög i backen.

Sen satte jag mig i en relaxstol och åt min matsäck, haha. Som jag sagt en gång tidigare är denna relaxavdelning tydligen inget ställe där man måste vara påklädd. Att gå mellan bastun, duchen och stolarna kräver endast en handduk i handen (i handen?). HAHAHA, oj såg precis att de två första meningarna passade sådär bredvid varandra, ojojoj. Men det får stå. (Jag körde slut mig på löpbandet, ingen annan stans!) Sen blev det en kort simtur, bastu och dusch. En riktig welness-dag!

Nu sitter jag och väntar på min skypedate med Bästa mellan 6-9 innan hon åker tillbaka för att gå 8 mil till sin basker. Lite mat är jag sugen på också, kankse orkar laga nått.

Puss och Kram, Louise



Mot gymmet


Ja en seg morgon får man ha ibland. Har pratat av mig lite välbehövligt skit med Bästa och packat väskan. Haha, ja packat väskan ja... Det kan nog bara en tjej klara av att packa en full jäkla väska för gymmet. Men som sagt, träningskläder, badkläder, handduk, schampoo, matsäck. Det tar plats. Nu är jag iallafall redo och ska ta mig iväg. Önska mig lycka till och att jag inte får nysattacker på löpbandet eller snoranfall i bänkpressen.

Solen skiner in genom fönstret och ger mig lite enegri just nu. Sen får jag ju tänka på stackars bästa som ska traska 8 mil imorgon med 70 kilos packning. Allt för en mössa. Älskling, jag köper gärna en basker åt dig, du behöver inte gå någon march!

Puss och Kram, Louise

Ostmacka sen gymmet


Godmorgon godmorgon. Härligt med söndagar, tycker ni inte?! Jag hatar att vakna upp på helgmornar när jag inte har några planer. Kanske för att jag inte vet vad jag ska göra, inte har någon att prata med eller så, jag vet inte. Ända sedan jag slutade kalla han jag brukade kalla för älskling, älskling har det kännts jobbigt att vakna ibland. Som att något är fel och att jag är helt ensam. Inte så konstigt om man vaknat upp bredvid samma person nästintill varje söndag i fyra år. Menmen, jag vänjer mig!

Idag har jag verkligen bestämt mig för att idag är dagen jag ska dra iväg till gymmet och göra en radikal förändring i vardagen. Nu jäklar ska jag komma igång igen, kan inte fatta att jag lyckades övertala mig själv att inte träna på nästan en månad. Men idag blir en heldag på gymmet. Ska packa matsäck och skönhetsgrejer. Ska köra ett rejält pass, äta en banan och macka eller så, spendera lite tid i relaxavdelningen och sedan slänga mig i poolen. Låter som ett bra gympass. Nu sitter jag här och knaprar på min ostmacka och väntar på att Bästa ska bli grön på skype. Kult.

Puss och Kram, Louise



Dagens fina höstväder. (Nu ljög jag det är ju egentligen gårdagens väder.)

Toppenkväll ikväll alltså


Behöver inte blogga mer idag... Det är ändå ingen som läser på helgkvällar, det märkte jag igår. Det är heller ingen rolig som bloggar på helgkvällar, märker jag nu. Jag är glad ändå för jag ska få pizza ikväll, haha. Sen ska jag ha filmmaraton för mig själv och tänka på massa julminnen och bli ledsen. Toppenkväll ikväll alltså!

Godnatt och sov så gott alla, frys inte tårna av er ni som drar ut, ta det lugnt ved varannan vatten. Själv längtar jag tills nästa helg som heter halloween och den ska inte innehålla nått jävla vatten. (Mamma vi festar till det med läsk.) Behöver lite smått till min kostym bara men har det viktigaste klart. Kommer bli azum!

Puss och Kram, Louise



IGEN IGEN IGEN IGEN IGEN IGEN IGEN IGEN IGEN IGEN IGEN IGEN

I DID IT!


Jag klarade det! Äntligen! För första gånen lyckades jag gå runt HELA parken utan att hamna i mitten eller snurra bort mig. Jag gick heeela ytterspåret och det tog ca 45 minuter rask promenad med en fotopaus och en drickapaus på sammanlagt ca 2 min. Det var ganska kallt men väldigt uppfriskande och skönt. Måde kroppen och humöret fick en riktig glädeboost och dagen känns helt plötsligt mycker mer värdefull. Hungrig blev jag däremot, och riktigt sugen på mat så det blir till att laga något. Inga mackor här inte!

Det var många som hade tagit sig ut till parken idag och nästan alla var iförda tajta springbyxor, toppluva och vindjacka. Det var väldigt roligt att gå runt och skratta åt hur fult vissa människor springer, det är inte klokt. Men alla har väl sina stilar. En man hade legat bakom mig väldigt längre tänkte jag och började nästan tro att han sprang och spande på min rumpa när han plötsligt bestämde sig för att springa om. Grejen var bara den att han sprang så jäkla långsamt, ja han mer trippade fram så istället för att komma om så trippade han bredvid mig ett bra tag innan han kom om. Det kändes lite små pinsamt. Han påminnde mycket om en sån där dressyrhäst som ska stå och trippa på stället utan att röra sig framåt, ni vet. En annan karl han jag möta tre gånger innan jag kommit runt.

Nu ska jag ställa mig och laga lite god kyckling med makaroner till. Eller kankse ris fresten, ris har man väl till kyckling? Ja, dessa skåp är så himla knäppa, vanlig mat får man ju vara glad om man hittar. MSN fortsätter fucka men jag hänger inte läpp för det!

Puss och Kram, Louise





IT mannen i mitt liv


Jodå, det går att titta på film men någon som bor i Sverige fast att man sitter ändå långa vägen bort i Tyskland. Iallafall om den personen är en galen elektronik/datornörd som kan sånt och pillar med sladdar hela dagarna som hobby. Med andra ord kan jag titta på film med min bästis i Sverige. Han har filmen på sin dator som är kopplad till tvn. Han tittar på sin tv och jag tittar på min dator med hörlurar samtidigt som vi skypar med ljud. Då ser båda samma film samtidigt utan att ljuden stör och vi kan prata med varandra. Ja, det tycker iallafall jag är att titta på film tillsammans!

Ungen fick helt plötsligt hög feber och fick ligga på soffan och titta på film. Vilket betyder att jag, eftersom jag är en så exemplarisk au pair, erbjöd mig att gå ut med bebisarna på en promenad. Så det ska jag alltså göra nu. Bra för mig också men lite luft. Parken är alltid trevlig. Mössa på!

Puss och Kram, Louise



Naket till lunch


Vaknade ca 3 gånger och beslutade mig för att somna om innan jag tillslut gick upp. Det var skönt. Nu sitter jag här och funderar lite på varför jag inte ätit frukost än samtidigt som jag tittar skeptiskt på 4 åringen som springer runt med byxorna i knäna och sjunger om att hennes rumpa är bar. Ja, trevlig lördagsunderhållning, det är inte alla som får se naket såhär till lunch.

Upptäckte precis att min msn krånglar och att jag inte kan skriva till vissa... Det var mindre kul men jaja. Funderar på planer för dagen. Det innehåller iallafall frukost, ett skönt bad, en promenad för lite frisk luft och motion, och ikväll kankse en film med bästis. Det vore nått, får hålla utkik efter en fungerande community. Nu frukost.

Puss och Kram, Louise



Bästa och jag var på prova på/informations helg för lumpen. Jag förstod då att det inte var kul men det fattade ju inte hon. Nu får hon skylla sig själv också!

Stardust


Wow vilken lycka! Stardust går på tysk tv, såklart på tyska då men iallafall. Det är nog än av de finaste och sötaste filmer jag någonsin sätt, älskar den. Sen har den också en väldigt stark betydelse för mig och min bästis. Vet inte hur många gånger jag försökt kolla på den med både Bästa och han jag brukade kalla för älskling med envisades med att somna ifrån den. Jag tror båda har sett början ca 5 gånger, haha. Nu ser jag den iallafall på tyska. Sen sover jag gott och länge i min säng. Slut på reklam!

Puss och Kram, Louise



Fotograf: Hanna Maxstad

Skäms! Fy så du pratar!


Ni vet hur man när man är arg på någon använder personens fullständiga namn för att det ger mer effekt? Jag har klurat lite på hur jag skulle göra det nu eftersom att jag valt att inte nämna några namn i min blogg. Det finns fler än en person som jag verkligen skulle vilja använda hela namnet på just nu men det ska jag inte. Detta inlägg är tillägnat min Bästa.

Så kära älskade underbara fina sega tröga cp Bästa, när hade du egentligen tänkt att logga in på någon slags community och ha lite kontakt med mig? Jag har ju minst 100 saker att berätta och det veeeeeet du juuuuuuu. Skäms på dig! (GAAAH, SKÄMS. FY SÅ DU PRATAR. VADFÖRSLAG?) Nu ska jag äta kvällsmacka och mysa med lilla mamma. Kärlek.

Puss och Kram, Louise



Den viktiga shoppingrundan


Jaha, här sitter jag och väntar på att lilla mamma och ungen ska komma hem efter vad de nu hade gjort efter dagis. Men viktigt var det iallafall, det hade jag förstått. Nyss kom de hem och ungen springer in i rummet med en såndär rolig ballong i handen. Ni vet en sån som ser ut som ett kul djur eller Disneyfigur (i detta fall Hello Kitty) och står rakt upp i luften för den är fylld med helium. Men det hon är glad över är tydligen inte ballongen utan sina nya skor. Jaha, då hade hon fått nya skor igen då, jag vill också ha nya skor. Nåväl, de hade iallafall varit ute på en mysig shoppingrunda. Mycket viktigt möte, ja min tyska är ännu inte perfekt.

Funderar på ett skumbad ikväll med lite myspys. Kanske blir imorgon, först måste jag ju titta i tvtidningen, haha. Hemmakväll blir det iallafall som det ser ut nu, mycket skönt att kunna gå och lägga sig innan tre (elva) och ändå få sova ut. Jag hade kul förra helgen, humpf.

Puss och Kram, Louise



It's getting colder...


Det har alltså nu blivigt kallare och hösten är här. I Sverige kan man nästan säga att vintern är här, vad jag har hört och läst. Överallt på facebook står det om det första snöfallet och alla klagar såklart. Jag älskar snö, skulle kunna ha snö 6 månader om året. Men sen är det nog, sommer tycker jag också om. Hösten också iochförsig, den är så mysig med vackra löv och stickade tröjor. Hursomhelst så har det blivigt kallare och den sköna sommaren här i Frankfurt försvann över en natt. Idag hade jag långkalsonger på mig och frös trots det. Men bara om benen. Kan vara för att jag inte hade så mycket över långkalsongerna... Ett par trashade jeans som vid det här laget är så trasiga att det är mer hål än byxor. Om ryggen var jag däremot himla varm. Dunvästar är ju fantastiska, bara att köpa dunarmar och dunben så är jag varm sen.

En stickad mössa hade jag också på mig idag. Mössa, för första gången denna säsong. Kändes bra faktiskt. Inte bara för att den höll värmen och håret på plats utan också för att den lyckades dölja att jag tydligen glömt bort att man måste tvätta sitt hår ibland. Får väl göra det idag då. Planer för kvällen är hittills att ta det lugnt i mina mjukisar och se film. Är ju lite småsjuk och känner för att bli frisk. Plus att chokladskåpet är påfyllt... Rackarns jag som fick på mig jeansen utan kamp imorse.

Puss och Kram, Louise



På tal om kallt... Härliga gänget i Idre nyårsafton o8. Eller nyårdagen står det ju faktiskt på bilden... 
Bildkälla: Bästas bilddagbok.

Två stekta ägg och lite skinka


Muuuums, nu har jag kommit hem från skolan och ställde mig direkt att laga mat. Hittade inte så mycket mer än yoghurt i kylskåpet egentligen men fick tillslut ihop en omelett. Eller ja, två stekta ägg och lite skinka. Gott var det iallfall jag var hungrig. Idag i skolan hade min lärare tagit med sin färgpennor till mig. Yes, ni läste rätt. Varje dag i pausen brukar jag rita fina saker på tavlan eftersom att det finns så roliga färgade kritor och inte bara vita. Egentligen är de till för akkusativ, dativ och annat tråk men jag tyckte det var roligare att använda de till träd och solar. Igår beklagade jag mig när hon var tvungen att sudda ut den fina bilden jag målat så idag har hon som sagt tagit med färgpennor så att jag kunde rita på det stora blocket istället. Det gjorde jag.

Bebismonsterna sover och kommer förhoppningsvis att göra det lääänge. De har varit uppe och lekt hela dagen sa lilla mamma så nu var de trötta. Det tycker jag är bra eftersom att jag ska passa de mellan 2 och ca 5. Då är det bra om de sover, mohaha. Nu måste jag lyssna klart på radio Egoina, bara ett avsnitt kvar, inte kul.

Puss och Kram, Louise



Godnatt och sov så gott


Jaha, vad ska jag nu skriva när jag fick in allt jag ville säga i rubriken? Det är ju inte klokt att jag inte tjänar pengar på min blogg. Allt jag skriver är ju jättekul, man borde göra min blogg till en bok. Vadå är inte alla intresserade av om mina au pair bebisar bajsat idag? Sitter och myser med lilla mamma, utan att äta choklad. Imorgon skola och sen helg, skööönt. Nu är det strax läggdags tror jag, trött som tusan. Läxan har jag också gjort, duktiga jag.

Puss och Kram, Louise



Tyst och lugnt igen


Puh, gästerna har gått hem, barnen har fått mat och bebisarna har tvättats och nattats. Huset är sååå tyst, haha. Det är även nystädat eftersom att våran putzfrau var här idag. Två sekunder efter att hon stängt dörren, haha jag överdriver inte, verkligen två sekunder, hör man en krach och ett "oj...". En bägare (plastglas) med äppeljos på det nyskurade golvet. Rätt kul. Men lite papper och en trasa tog hand om det. Bättre nu när barnen inte halkar så mycket tyckte lilla mamma.

Känner mig lite trött och seg, blir nog sängen skapligt idag med, även om det inte blir vid 8, haha. Det skulle komma en rolig film på tv vid 8 (som jag just nu såklart inte kommer ihåg vad den heter men jag kommer ihåg att jag såg det på reklam och tänkte att åh, den vill jag se). Så det blir väl choklad och filmmys lite. Bästa har tydligen bestämt sig för att vara borta och inte skypa med mig varje vaken sekund. Ja så kan man ju också göra, men det är ju inte rätt. Nu ska jag äta kvällsmat i form av mackor, mums. Imorgon är det tre timmar skola, lite bebisar och sen HELG! Tänk om alla veckor kunde vara två dagar, haha. Inga helgplaner ännu, men det brukar dyka upp.

Puss och Kram, Louise



Bebisarna är så galet facinerade i min dator...


Kakor och fruset vin


Kära lilla ungen kom hem med en kompis, inte det ultimata. Men å andra sidan har kompisen sin mamma med sig vilket betyder fika och ungarna leker så bra med varandra och utan mig. När jag tänker efter är det rätt bra ändå.  Har lyssnat tre avsnitt av radio Egoina nu, radioprojektet som görs av bloggaren Egoina. Hon är rolig och har verkligen fötterna på jorden trots att hon van årets blog på blog awards. Nu gör hon tydligen lite radio också, precis i min smak. Äntligen en skön figur som inte pratar om mode och annan skit som man verkligen inte bryr sig om, tex hur mycket hennes senaste skor kostade. Hon är humor.

Oj, vad mycket det blev om henne då, jaja får gå. Men nu måste jag ju skriva minst lika mycket om hur man byter en blöja eller något annat au pair relaterat. Sitter redan och tittar på ryanairs hemsida efter nya flygbiljetter. Däremot de som kommer hit och inte de som går hem (eller ja, det är väl flygen och inte biljetterna som går). Jag vill att du kommer NU!

Skönaste mamma sprang precis och la en vinflaska i frysen. Såg ut som om hon gömde sitt barn från en mördare. Ja tycker man om vin så...

Puss och Kram, Louise



Fotograf: Hanna Maxstad

Jag fick en lapp!


Somnade strax före 9 igår och vaknade upp halv 8 imorse utan att vara galet trött och inte vilja resa mig upp. Däremot var det kallt i tummet trots att jag haft båda elementen på max hela kvällen och hela natten. Jag börjar tro att ratten bara är prydnad och att familjen har spärrat mitt element från att bli över 15 grader eller så. Inte schysst. Kom iallafall upp och iväg till skolan och var bara liiiite sen för att jag råkade unna mig en kopp honungsvatten imorse. Fick en uppgift och var ändå klar nästan först så det gjorde inget.

Sätt där och dagdrömde på lektionen när jag får en lapp framför näsan. Mer jobb tänker jag men ser sedan att lappen är liten och lixom handskriven. Fattar inte så mycket först och är väldigt trög innan det går upp för mig att en kille snett emot har skickat den. Skicka lappar, vilket underbart minne det är från lågstadiet. (Fine jag erkänner, jag skickade lappar ända fram till sista dagen i trean på gymnasiet, finns inget mer azum än lappar.) I vilket fall så frågade han om jag hade Facebook?! Haha, jag blev lite smickrad.

När jag kom hem hade lilla mamma lagat lasange (ställt folieformen i ugnen). Gott att få mat när man kommer hem, det gillar jag. Ungen ska bli hämtad från dagis av kompis och kompis mamma och sedan komma hit och leka. Känner att idag kommer bli en lugn dag. Ska lyssna lite på mitt nya favoritradioprogram och vila ögonen en stund.

Puss och Kram, Louise



Så här ser jag ut när jag i vanliga fall hämtar ungen från dagis.

Det var inte mitt fel...


Igår lovade jag Bästa att lägga fram mina nycklar på bänken i hallen så hon kunde låsa sen när hon vaknade och åkte hem. Jag skulle ju ändå inte ha med mig de eftersom att mamma ska flytta om en månad. Jag lägger duktigt fram dom och 5 minuter senare raffsar jag åt mig plånbok, pengar, mobil, headset och allt annat nödvändigt jag ska ha i jackfickan (nu blir det spännande så håll i er). Åker till Skavsta, vinkar adjö till mamma i 100 år, väntar vid gaten, kommer ut och har precis gått på planet när jag stoppar ner händerna i fickorna. Hm, vad har jag här tänker jag dumt och drar upp mina/mammas hemnycklar.

Sa*ans, jä*la sk*t var det ända jag fick ur mig. Flög upp och fick tag på en stackars flygvärdinna som tittade konstigt på mig när jag sa att mina nycklar MÅSTE stanna i Sverige. Hur som helst så löste det sig och en snäll markpersonal tog hand om nycklarna och lovade att lägga de på lådan. De har ju en såndär fin polisbricka på sig så jag hoppas att de kommer hem. Förlåt mamma, jäkla nycklar att ligga där. Det var Bästas fel (som alltid).

Puss och Kram, Louise



Saknar dig SÅÅ mycket redan. Du är allt, du är kärlek.

Tillbaka i Tyskland


Hemma, ja jag säger hemma, i Tyskland igen. Kom vid lunchtid efter att ha sovit hela flygresan och hela bussresan. Har knappt orkat hålla ögonen uppe och just nu är näsan jättetäppt och min nässpray är slut. Det första jag ska köpa imorgon, snacka om att det behövs. Ja det verkar alltså som att jag gått och blivit förkyld. Toppen, precis lagom tills jag tänkte komma igång ordentligt med träningen. Jävla skit gym.

Flygresan gick bra, och allt annat också. Var sjukt svårt att slita sig från Bästa som låg varm och mysig i sängen när jag skulle gå upp klockan 4, det värsta jag gjort tror jag. Hade somnat med hennes arm om mig och vaknade på samma sätt. Kan inte beskriva den känslan som annan än underbar. Bästa natten i hela mitt liv, haha. Nu är jag som sagt sjukt trött och ska nog gå och lägga mig. Tänkte titta på en film först men jag skiter i det, så galet trött. Imorgon är det bara att parvla sig upp till skolan också. Kul.

Puss och Kram, Louise



Lyckligare kan ingen vara


Sitter hemma hos pappa och tar det lugnt. Har hjälpt honom städa lite inför imorgon och dukat fint. Helgen har varit underbar och jag har fått mysa med min underbara älskade bästa hela lördagkvällen, nästan hela söndagen och halva måndagen. Förhoppningsvis ses vi en snabbis imorgon också, hon kankse kommer på pappas kalas. Har hunnit träffa mormor, morfar och farmor, myst lite med mamma och syster och har du två dagar med pappa. Bror kommer hem imorgoneftermiddag så jag hinner se honom en snabbis. Ikväll kommer han som jag brukade kalla älskling hit. Är fortfarande lite osäker på varför men det blir nog bra... Hoppas jag.

Har fått sån otrolig styrka och enegri bara av att få träffa min kärlek. Hon är det underbaraste som finns i hela världen. Två månader och två veckor hade vi varit ifrån varande men när jag höll henne i min famn kändes det som att det var igår. Finns det en människa i mitt liv som jag aldrig vill förlora så är det hon. Började snacka lite om skidresa också, längtar så sjukt mycket. Blir kankse en vecka med gänget någonstans, låter himla bra.

Nu ska jag nog ringa upp min Bästa bara för att jag kan, haha. Sen ska jag mysa med far och förbereda mig emotionellt och psykist inför kvällen. I can do it. Jag kan flyga, jag är inte rädd. Skämt åsido.


Puss och Kram, Louise



Om två dagar är jag tillbaka till bäbisar, äppelvin och tyska prinsar.


This is home...


Inatt far jag till mitt kära hemland för att träffa min underbara familj, fira pappa som fyller år, träffa mina vänner, ha kräftskiva och en ordentlig partykväll. Flyget tillbaka går på onsdagmorgon så planen är väl att åka med det. Vet inte hur mycket jag kommer blogga då jag är ständigt uppbokad, ingen semester här inte. Men jag önskar er alla en fin helg och en trevlig första halva på nästa vecka (ni kan få en hel trevlig vecka också men det kan jag ju säga på onsdag). Magen pirrar och allt känns galet underbart. Ska bli så awesome att få se alla igen. Lycka.

Puss och Kram, Louise





Fina mobilbilder från resan hit. Till mitt nya hem. This is home...

Tomorrow


Nu sitter jag framför skype med Bästa på skärmen och fjärilar i magen. Päronen ska snart ut på restaurang och jag ska passa sovande barn med... Prinsen. Han kommer och hjälper mig passa de sovande barnen så jag slipper passa alla sovande barn. (Sa jag att barnen är sovande?) Det pirrar iallafall i magen lite grand och jag har tittat mig i spegeln lite för många gånger. Känslan är mig främmande med tanke på ett 4 år långt förhållande men just nu känns det som det var igår jag var 15 år. Dessutom lovade han att ta med chips, kanske därför jag är glad?!

Har dessutom packat klart, (tror jag) kom precis på att jag kankse ska ha med tandborsta, laddare och trosor? Att det kan behövas? Hade tidigare trott (tydligen?) att det räckte med ett par klackar och festkläder till lördagen. Jaja. JUSTE, jag måste typ be om ursäkt till alla gudar och offra lite lamm och så. För tydligen har jag gjort något grymt hemskt. Måste jag ha gjort för att förtjäna detta... Bästa har nämligen blivit sjuk. Inte förkyld heller utan AS sjuk och är nästan död. Döda människor är det värsta jag vet. All kärlek, kraft och energi till dig så du blir frisk. Imorgon, jag säger bara imorgon.

Puss och Kram, Louise





Ingenting är dåligt med dig <3

Det pirrar i magen


Har fjärilar i magen och fnissar som en 12åring. Berättar mer sen men just nu måste jag se till att fixa mitt hår och få på mig en ren tröja.

Puss och Kram, Louise

Snart ses vi <3


Äntligen är min bästis tillbaka från de döda. Min bästis och kära man hade lämnat mig en hel vecka för sin älskarinna men nu så, nu sitter han där så trevligt i soffan och skypar med mig. Illa, jag som kommit i säng så bra de här dagarna. Men ikväll måste jag sova, dels eftersom att jag är dödstrött och dels eftersom att jag borde gå och lägga mig 7-8 på fredag men inte kan det eftersom att jag ska vara barnvakt åt sovande barn. Kanske får jag sällskap av en stilig tysk prins, lalala.

Nåväl, kvällen är ännu ung och jag har planerat att gå och tvätta av mig sminket redan nu så jag nästan är redo för sängen sen. Borsta tänderna tar jag senare, kommer ändå säkert äta lite choklad, mums. Ska faktiskt kolla upp hur mycket det kostar att åka taxi till flygplatsen. Det kankse inte skiljer så mycket eftersom att jag ändå måste åka taxi till bussen och sen buss. Plus att jag får sova längre då eftersom att jag inte behöver vara på flygplatsen två timmar i förväg. Nu väntar tysk tv och choklad.

Puss och Kram, Louise



Bier Bike


På väg hem idag såg jag ännu en gång dessa Bier Bikes som jag berättade om en gång förut. Den stora baren på hjul som man cyklade fram med pedaler. Man sitter alltså runt en bar och varje stol har pedaler. För att ta sig fram över gator och torg trampar man alltså samtidigt som man sitter och dricker. Man har musik, alkohol och en egen bartender/choufför (ser till att man svänger vid rätt tillfälle och inte hamnar i en fontän).

Denna gången lyckades jag också få ett foto på denna härliga kreation. Jag har lovat mig själv att åka Bier Bike innan jag flyttar härifrån men det kankse blir i vår... Lite för kallt nu tror jag, för mig iallafall. Gänget är också på så det blir helt säkert en tur på ölcykeln... Tills dess får jag väl åka äppelvinståget där det är lite varmare. Haha, Frankfurt hjärta alkohol och fordon? Illa, illa.

Puss och Kram, Louise







En större, framifrån och bakifrån, och en lite mindre annan variant. Där sitter man alltså och dricker öl, äppelvin och allt vad man vill, sjunger och far runt.

Gått ner ca 40 kilo


När solen skiner men det ändå är lite blåsigt och kallt tillåter man sig att sitta inne. Det är iochförsig väldigt fint väder men ska nog ut med monsterna sen så. Har ätit en yoghurt och 4 knäckemackor till lunch, hur nyttigt det är kan ju disskuteras. Orkade inte laga mat och föresten står våran putzfrau (städtant) i köket och skrammlar. Väcker hon bebisarna ska jag säga att hon får gå ut med dom!

Har hittat en våg! Den låg gömd under en hylla och var lite sprucken men det gjorde inte så mycket tyckte jag. Dessutom vägde jag ca 35 kilo så den måste ju fungera perfekt? Min resväska vägde hittills 5 kilo, men får nog räkna med kankse 2 till... Det blir lagom. Vill jag ta med mig mycket hem får jag väl helt enkelt klä på mig det, orkar inte oroa mig. Nu loggade bästis in på msn och gjorde mig på bra humör. Snart ut i solen, later.

Puss och Kram, Louise



Tidiga mornar existerar inte


KUL! Har precis fått min flygbiljett utskriven och kollat upp flygtransfern. Tydligen kunde inte lilla pappa köra mig eftersom att han och ungen ska ta bilen och åka till farmor och farfar över helgen. Det får alltså bli buss till flygplatsen, nåja inte så farligt tänkte jag. Flyget lyfter vid 9, inte så tidigt, helt ok. Gaten stänger 8.25, ok. Bussen går från Frankfurt 5 och är på flygpltsen 7, inte OK! Jag måste alltså vänta på flygplatsen en och en halv timme.

Men inte nog med det, eländet fortsätter. Klockan 5 går inte U-bahn till bussstationen. Inte heller vanliga bussar. Cykla dit säger lilla pappa. JA MED EN FUCKIN RESVÄSKA PÅ PAKETHÅLLAREN ELLER? Ne visst ja... Ja då får det bli taxi. Alltså går taxin halv 5, alltså måste jag gå upp ungefär halv 4. Jag tyckte det var skönt att flyget lyfte 9 och inte 6... Det gör jag fortfarande!

Puss och Kram, Louise

annorlunda ångest över vågen


Somnade faktiskt innan halv 11 igår men är ändå så trött just nu. Bebisarna har precis somant, jag har börjat packa min väska lite och fått stigande ångest när jag precis kom på att vi inte har någon våg! Hur ska jag kunna veta att jag packar under 10 kilo, och helst under typ 7 kilo så jag kan ta med lite tillbaka hemifrån? Nåväl, mamman har ju jobbat som flygvärdinna så hon kanske har det i handleden. Hon får bli min våg.

Ingen läxa idag heller, känns superbra, hehe. Däremot har vi ett litet prov imorgon som tydligen visar om man är redo för nästa nivå eller inte. Men det är inte så farligt. Vi har ju inte ens gjort halva kursen så ingen fara om jag inte klarar det. Har nästan fått grepp om ackusativ och dativ nu... Tysk gramatik är fan sjuk. Nu blir det tv-mys med lilla mamma och sen sängen.

Puss och Kram, Louise



Bara två dygn och en natt kvar tills jag får återsluta mig med min andra halva. Perfektion!

Guldgult och eldrött


Solen skiner, löven är guldgula och eldröda, hösten är varm och härlig. Mina fötter bultar efter två timmars shopping i de nya stövlarna men de måste väl bara gås in. Hittade så mycket fint men köpte ingenting (stolt). Dock var ajg väääldigt sugen på en skit snygg tvåfingerring men den kostade över 100 kr och jag tror aldrig jag lagt pengar på krimskrams över huvud taget. Alltid hittat gammalt i mammas skrin eller nån låda i badrummet. Har ju mina två ringar som jag fått av mormor och farmor som jag har på mig jämnt, de har nog växt fast vid det här laget.

Men iallafall blev jag helt plötsigt jättesugen på att köpa smycken. Snygga ringar, stora halsband och nya örhängen. Nåväl, ska nog gå igenom necessären jag släpade med mig hit med grejer innan jag köpet nytt. Kan vara en bra idé, eftersom jag envisades med att ta med mig det. Vi ska snart till lekparken igen, passa på när vädret är så underbart, men först ska jag äta lunch.

Puss och Kram, Louise




Guten Morgen


God morgon, god morgon. Urs det är kallt på mornarna, det gillar jag inte. Det är så kallt så jag vrider upp elementet hela tiden och på dagarna när jag kommer från skolan, då är det sjukt varmt men när jag ska vakna då är det i vilket fall kallt att gå upp. Jäkla skit detdär...

Nu ska jag iallafall iväg till skolan i mina nya stövlar. Hade 10 min över så jag startade datorn, hehe. Idag kanns bara som en ändå lång transport tills lördag, men jag kommer nog igång, fortfarande lite morgontrött. Bara 3 dagar kvar nu, wiie. Kräftor och familjen här kommer jag. Nu skola.

Puss och Kram, Louise



On top of the world...

spielplatz spelplats


Jag är sååå trött. Ögonlocken höll nästan på att stängas idag i skolan och det var tur att vi gjorde en skum springövning, annars hade jag nog somnat. Har efter det hållit igång hela dagen och sitter nu och pustar ut efter att bebisarna somnat. Nu kommer tröttheten tillbaka och jag hoppas på att kunna gå och lägga mig vid 9 idag, haha. Men alltid är det någon som ska störa på skype eller msn. Kom jag i säng igår? Ja det gjorde jag men inte när jag tänkt mig. Nåväl ikväll är det spagetti, tv och säng som gäller.

Vi var hela familjen på lekplatsen förut och bakade sandkakor, åt sandkakor (hon äter verkligen sand) och gungade. Det var kul. Jag klättrade allra högst på klätterväggen (som jag når över om jag sträcker upp händerna men ändå) och ner på andra sidan. Jag satt där uppe och gömde mig en stund. Det var också kul.

Känner att fantasin tryter lite så jag funderar lite på vad jag ska göra. Har verkligen lite problem med packningen... Ska nog göra en lista på vad som ska med, haha. (Galen är jag, planerar alltid min packning. När jag och Bästa åkte till Mallorca förra sommaren hade jag en lista på ett helt A4 en månad innan vi skulle åka. Hon däremot ställde sig kvällen innan och behövde tvätta lite. Vi båda klarade oss bra på det vi hade med oss.)

Puss och Kram, Louise





Jag sitter och triumferar lite tills jag ser att det större monstret är påväg upp... Fara.


Oktober bestäm dig


Min morgon har präglats av nominativ och ackusativ på tyska. Engelskan blir sämre och stava på Svenska kan jag heller inte snart. Men tysk gramatik, det kan jag! Fick ingen läxa idag och det firade jag med att köpa ett par skor på vägen hem. Jaja, jag vet men jag behövde faktiskt ett par svarta stövlar utan klack till hösten. Kan ju inte gå omrikng i tygskor jämnt och i klackar orkar jag inte gå varje dagen. Dessutom var de billiga.

Imorse frös jag i strumpbyxor och kofta under dunvästen men på väg hem fick jag klä av mig allt jag kunde för att inte svettas ihjäl. Jobbiga tider dessa, mitten på oktober. Snart åker jag till Sverige, då behöver man iallafall inte ora sig för att vara för varm, haha. Har lite problem med packningen men det löser sig nog. Min mor försöker övertyga mig om att jag har kläder hemma jag kan ha och inte behöver packa något alls. Men vad är meningen med att resa med tom väska? Det blir nog lite kläder iallafall.

Problemet med handbagage är allt man inte får ta med sig. Får nog rensa ur min necessär innan jag åker och hoppas på att det finns snälla människor hemma som är berädda på att låna ut plattång eller liknadne vid behov. Nu kurrar det i magen så jag ska värma en tallrik i kylen (hm, nej jag ska ta ut den ut kylen och värma den i micron. Även maten på tallriken ska bli varm.) och sen bär det väl av till lekplatsen med mina små monster igen.

Puss och Kram, Louise



Sunglasses: ON

Die beste Au Pair der Welt


Vilken fantastisk au pair jag är. Vi låg i varsin soffa, lilla mamma och jag, och slöade framför tvn. Det blev reklam och hon sa: ja då kan jag ju tvätta ur flaskorna (bebisarnas nappflaskor). Då sa jag: ja, eller så kan du ligga kvar så kan jag göra det. Hon tvekade en halv sekund innan hon med vita tänder sa JA och la sig ner i soffan.

Jag har även gjort mina läxor snällt och duktigt, som sagt haft det lite mys med min lilla mamma och nu sitter jag här och funderar på att gå och lägga mig. Klockan är bara 9 (eller nästan halv 10 faktiskt) men jag är lite trött och eftersom att skype är dött på folk blir väl kvällen inte roligare än såhär. Dessutom är jag trött.

Puss och Kram, Louise



Video call snapshot by Skype

Sandätaren


Upptäckte precis att jag hade en finne gömd i ögonbrynet. Otroligt irriterande. Se, vilka otroligt intressanta inlägg jag skriver. Inte konstigt att besökarna ökar för varje dag. Borde ligga på topplistan snart med mina rubriker. Tills dess... Idag var jag i skolan, det var lagom kul. Vi jobbade men något som jag inte kommer ihåg vad det heter men jag kunde det iallafall. På väg hem skulle jag hämta upp ett par skor som blivigt lagade, (oroa dig inte mamma, det var inte mina) men de var inte färdiga än tydligen.

Kom hem och åt lunch för att sedan ta bebisarna till lekparken och leka lite. Som vanligt åt den feminina av de två ca 100 liter sand och den andre kräp mest omkring och ville ha allas leksaker. Solen sken idag med och det var en fin dag. Däremot hade de knappt sovigt något på dagen så de var ju sjukt trötta och alltså otroligt gnälliga. Fick mata de med kex och gummibjörnar för att de skulle va tysta. Jaja, inte så bra kankse men mamman får skylla sig sj. Låt de sova! Fresten var det hon som packat ner det.

Nu ska jag slänga mig på soffan, äta ... en frukt(?) och glo på tv. Bästis verkar ha försvunnit ut i tomma intet men jag skänker honom en tanke och hoppas att han inte är vilse. Hade hoppats på att träffa prinsen idag men han fick tyvärr förhinder. Kankse imorgon.

Puss och Kram, Louise


  
Mina tvillingar. De gulligaste bäbismonsterna någonsin.

Askungen i badkaret


Har precis legat i badet i över en timme och tittat på Askungen på datorn. Gjorde en ansiktsmask och tvättade håret, nu känner jag mig fin och fräsh och redo för en veckas skola och jobb. Haft en sista kanondag på en kanonhelg som fick avslutas med en kanonkväll. Haha, kanon helt enkelt. (Sa jag kanon en gång för mycket?)

I vilket fall är jag så glad att jag kommit till en så himla go familj med jättefina barn. Jag trivs så bra i området och stan och har hittat ett helt gäng vänner som är nästan lika galna som jag! Tusen tack till alla som peppade mig att åka hit och till mamma, pappa och såklart du N, du vet precis vem du är, för att ni stöttat mig genom allt. När det verkligen gäller ser man så lätt vem som är ens vän. Nu ska jag krypa ner i sängen och sova gott hela natten.

Puss och Kram, Louise



ZOO i sommarvärme


Hemkommen och utmattad efter en dag på stadens Zoo med ungen och den tyska prinsen (pappas smeknamn på honom egentligen). Vi såg många roliga djur, hade det lagom ansträngt med ungen och... det BÄSTA av allt, mamma lyssna nu!!!!!, åt SPAGETTI EIS! Inte på Zanoni und Zanoni men en annan glassbar där de hade spagettieis. De fanns en hel sida med olika smaker på just denna glassrätt. Jag tog kiwi och TP (den tyska prinsen) tog en med banan och chokladsås. Annars fanns det med alla möjliga bär och smaker. Helt azum!

Nu sitter jag och tar ett sista farväl av min bästa som snart ska åka tillbaka till sin azum militärtjänst. Om en vecka ses vi, helt galet. Det ska bli så roligt att träffa alla igen. Ja, nästan alla då... Galet vad folk kan förändras fort och bli någon man knappt känner igen. Men dessa 4 dagar kommer bli azum!

Jag borde göra läxa nu och sedan lägga mig i badet för att få mitt hår tvättat (ja, jag måste ju tvätta det själv men ändå). Men som vanligt när jag borde göra nått så gör jag nått annat. Det är ju också bra, för då blir iallafall någonting gjort.

Puss och Kram, Louise



Random bild på ett djur. Eftersom att vi var på Zoo liksom...

10.10.10


10 oktober, 2010. Tyvärr är inte klockan 10:10 men det är ju kul ändå. Jag sitter här smått mörbultad efter gårdagskvällen och skypar med BÄSTA älsklingen. Om en vecka ska vi stå och kramas och mysa och ha det bäst. Jag borde egentligen fixa till mig lite och göra mig iordning för att gå till stadens Zoo med ungen och en tysk prins men just nu har jag det aldeless för trevligt här framför min Bästa och skype.

Solen skiner även idag och det känns som sommar överallt! Förutom en och en annan kall vind då och då men jag är ändå supernöjd med shortsväder i oktober. Btw, tyska GPSer är faktiskt väldigt trevliga, säger bitte i varje mening. Hade gjort av med min månadsranson på pengar redan (illa jag vet) hade jag kanske köpt en till cykeln.

Puss och Kram, Louise



gä pä äs


Jag ska köpa en tysk gps. De är så himla trevliga. Sväng bitte vänster lixom. Kul. En tysk gps är nått varje människa borde ha, för att få det lite trecligt lixom. det är nog bättre om jag bloggar imorgon. Puss

Opuss och Kram, Louise

lördag och sommar


Alltså snacka om sensommarväder. Igår när jag gick till skolan hade jag en stor tjock halsduk lindad runt halsen och idag ska jag snart springa ner på stan i shorts. Galet fint väder idag. Ska möta upp en au pair kompis och göra stan med henne ett tag och sen kommer de andra och sluter upp för mer bus. Man vet aldrig vad.

Trevlig lördag på et alla! Puss och Kram, Louise



En azum glassdag i somras med Bästa såklart.

fredag idag igen


Ja alltså fredag då va! Känns ju lite awesome... Var fredag redan igår däremot, iallafall för oss au pairer. Kvällen spenderades på Irish pub med mycket skratt och skrik. Vi blev fler och fler och bordet blev större och större. Till slut hade vi dragit ihop alla bord som fanns i den delen av lokalen (nästan). Fick ett azum nyförvärv från Finnland och vi lekte alldeles för mycket med kameran som låg på bordet (inte min, gud förbjude). Kännde mig iallafall som en sönderkokt kartoffel imorse när jag vaknade och kunge gjort mycket för att slippa gå upp och gå till skolan just då. Men iväg kom jag och tur var väl det. En rolig skoldag idag.

Kvällens planer är ännu lite oklara men de innehåller troligen gamla delen av stan, floden och ett par uteställen. Sypermysigt festkvarter där äppelvin pryder både hus och gator. Kom hit snart så jag kan ta med dig dit! Oj, här sitter jag och glömmer bort tiden, är helt ur kurs idag. Blir till att slänga sig på cykeln och åka till dagis nu, hejs.

Puss och Kram, Louise



Såhär azum är vi. 8 dagar kvar, galet!

Värsta läxan alban


Sitter i soffan och skypar samtidigt som jag försöker att inte väcka bebisarna. Känner mig lite halvlåg och vet inte riktigt vad jag ska blogga om. Det gick bra i skolan, fick värsta läxan alban som jag bara inte orkat öppna än och snart vaknar bebisar som jag ska ta hand om och när de somnat väntar au pairerna och ett glas vin eller två (eller 10?). Är lite snorig och hängig men imorgon är det ju helg så det får vara värt det. Behöver träffa snälla människor och ha lite kul just nu. Göra nått crazy kanske, typ bada i en fontän. (Oroa dig inte mamma, jag ska sköta mig, lovar.) Kul.

Den här veckan har gått så sjukt fort, undrar om det beror på skolan och att jag faktiskt har nått att göra om dagarna nu. Det är nästan bara en vecka kvar nu tills jag ska åka hem och återse alla mina älskade och min tröja, haha. Den kommer sitta stenhårt på nästa utekväll! Idag har jag ätit en halv bit kyckling och 5 potatisar(som jag hittade i kylskåpet). Efterrätt blev en kinder pingui. Ni vet en sån där "mjölk"-bar med choklad överdrag. Gott.

Hm, vad skönt det var att skriva av sig lite, redan är humöret på väg upp. Ska planera in något riktigt kul den här helgen så jag har mycket att glädja mig åt. Bästis från finbesök från storstan, lycka till gubben men du... Köta? Nja...

Puss och Kram, Louise



not sane but awesome


Samtal från igårkväll med min kära familj, Pappa, Mamma, Syster och jag (Louise). Mamma på en dator, och pappa och syster på en. Såhär i efterhand när jag suttit och skrivit av halva dialogen kommer jag ju på att allt vi säger inte alls är roligt för de som inte känner oss. Det gjorde mig lite ledsen. För mig är allt skitkul och klockrent. Men eftersom att jag lagt ner så mycket arbete lägger jag upp den ändå. Enjoy!


P: Hej är du här nu
L: jaaa
M: Hej, nu är jag också här
P: nu kan vi alla leka
M: Jaaa!!! Nu kan vi alla leka!
L: Hej alla
M: Är "s" också där?
P: ja
L: hej yster
S: heeju
M: Hihi nu är det bara en som fattas

...

P: S och jag har varit på stadshotellet
L: JASSÅ
    Vad har ni gjort där?
P: ätit paj
M: åhhh så gott!! Idag?
P: Vi kom hem nu
M: meeen, jag ville också ha paj
L: vad gott med paj
    jag har ätit bröd och potatis
M: fast kanske inte idag...
L: det gör man här, skumt va?
M: har ätit smörgåstårta så jag är mätt
    vaktis fyllde år
    nää, det äter man inte bara i din LILLA familj
P: banken bjöd
M: ?
P: på paj
L: vad snällt av banken
    jag får ingenting av min bank
M: snäll bank
    inte jag heller
P: ni har fel bank

...

L: haha AO, låter som ODAL
S: meh, du är duuum
M: ne men fråga, han vet nog
L: Mamma luft ögonen någon gång och förstå att vi har slutat prata om det för länge sedan och pratar om något annat nu.
S: luft ögonen?
M: hehe, jag kan, eller jag försöker men "s" säger att jag gör fel
S: Man kan väl prata om många saker samtidigt
L: äh
S: haha ja du försöker faktiskt det är bra
M: dumma Tut
S: men du är fett dålig


10 dagar kvar...



En bild säger mer än 1000 ord. 10 dagar kvar till perfektion.

disk vs. bebisar


Lilla mamma kom in och förklarade att nu skulle hon åka och hämta ungen från dagis och sen vidare till hennes gymnastiklektion. Hon frågade om jag ville plocka i och ur diskamskinen eller ta bebisarna på promenad när de vaknade. Det andra skulle då lilla mormor göra. Lite beslutsngest har jag nu...

* Fixa disken och sen sitta och slappa och mysa framför datorn.
* Gå på promenad med monster och få lite motion och frisk luft.
* Fixa disken lite snabbt och sen gå ut tillsammans med lilla mormor på promenad.

Det sista låter ju utan tvekan trevligast och socialast men det första lockar djävulskt. Nåväl vi får se hur det blir. Än så länge sover de sött de små monsterna. De är söta när de sover, och när de kryper och när de är glada. Det är bara när de bajsar och dreglar som mest de är lite ocharmiga. Och när de gråter.

Puss och Kram, Louise



Har inte din mamma pratat med dig om döden?


Älskar det uttrycket, ska börja använda det myyycket oftare. Undrar vad det heter på tyska... Hast deine mutter nicht mit dir von der "Tot" geredet? Nja, kankse funkar. Nu sitter jag här med öppna fönster och är kissnödig. Lagom skum mening men någon har öppnat mitt fönster och det var inte jag. Sista halvan av meningen bara kom. Snacka om att skriva vad man tänker.

Idag har jag varit i skolan och jobbat med ännu mer sjukt onödiga grejer. Helt ärligt är det KACKEGAL (skitsamma) när en jävla bokstav ändras på grund av nån fånig preposition. Alla tyskar pratar ändå så snabbt att man inte hör de orden. Jag vill lära mig att kunna prata med en tysk utan att behöva pausa mellan varje mening och säga öööööhm... Inte hur man stavar till svåra onödiga ord eller kunna rabbla gramatiska regler utantill. Kackegal!

Efter skolan tog jag en promenad hem (halva vägen, där jag skulle byt U-bahn) och gick förbi en supermysig marknad på ett trog. Det fanns massa höstsaker, godsaker och såklart äppelvin. Alltså den som är i Frankfurt och inte dricker äppelvin... Skäms. Solen sken och det var härligt väder, fick nästan vårkänslor. Hösten är underbar, jag önskar att du vore här och delade den med mig! När jag kom hem försökte jag göra en omelett med skinka och ärtor men det gick sådär eftersom att ägget stelnade innan jag hunnit lägga i de övriga ingredienserna. Nåväl det blev en god ägg- och skink-bits-röra. Gott.

Puss och Kram, Louise



-


Näe vad jag hatar att all text försvinner för man råkar trycka fel. Nu går ni miste om ett sjukt kul blogginlägg. KACK!

Underbara Bästa


Varför är det så att jag hela sommaren går och tänker ut asgrymma höstoutfits som jag vill ha på mig när det blir lite kyligare och såfort hösten närmar sig har jag bara sommarkläder i skallen? Har iallafall nu två-tre rågrymma outfits som passar för detta halvväder. Känns bra, känns fint. Idag och igår har der varit varmt och fint men kylar  börjar smått komma, imorgon blir det kanske långbyxor ändå, eller om jag provar på en knästrumpe-variant. Nåväl, det känns imorgon bitti.

Har precis gjort dagens läxor, känner mig duktig. Nu väntar middag och sen sängen. Skola imorgon, får inte vara trött, haha. 11 dagar kvar nu... Kärleken bara flööödar, älskade Bästa min saknad kan inte beskrivas med ord.

Puss och Kram, Louise



all over the place


Puh, har precis kommit hem från lekparken. Det är sand överallt. På kläderna, på bebisarna, i skorna, i bebisarna... Haha, jag skojar inte, de äter sand. Efter skolan mötte jag upp lilla mamma, lilla mormor och små monsterna för att köpa en bilbarnstol. En fin grön blev det. Vi åt lunch, shoppade lite mer och hade det mysigt. Sedan åkte vi och hämtade upp ungen från dagis och begav sig till parken för att leka. Det blev lite smutsigt och mycket sandigt. Ungen passade även på att bada sina sprillans nya UGGs i en pöl/damm. Lilla mamma blev glad.

Nu sitter jag här, ganska utmattad med smått illaluktande fötter. Har en läxbok som ligger på köksbordet och väntar full med nominativ, ackusativ och dativ. Jag kanska ska råka tappa boken i bebisarnas rum, då är den nämligen inte varken hel eller torr länge... Å andra sidan har jag ju köpt den själv så det är nog inte så smart. Nu väntar läxor, mat och sängen, i den ordningen. Kankse slänger in ett avsnitt peter pan någonstans.

Puss och Kram, Louise



Katjakaj & Bentebent


När man är klar man alla sina sysslor får man vila. Bäbisarna sover och lilla mamma hämtar ungen från dagis. Jag passar på att avverka lite youtubeklipp från en av världens roligaste serier. Jag saknar min bror när jag tittar på dessa, men snart ses vi! 12 dagar kvar. Jag räknar dagarna. Fast jag trivs väldigt bra här, detta är hemma nu. Mitt rum, min säng, mitt hem. I 10 månader och 2 veckor till.

Funderar lite på om jag orkar träna ikväll eller om jag ska försöka göra det imorgon. Är ju faktiskt nästan lite småförkyld... Vill inte bli värre nu när jag måste gå i skolan och jobba varje dag. Får absolut inte vara sjuk när jag ska hem till mina bästa, det ska bli en intensiv helg alltså. Stannar ju ända till onsdagen, azum!

Puss och Kram, Louise



School girl


Solen skiner över världen igen! Åtminstonde över mig och Frankfurt. Igår var det parkpromenad i shorts och linne med hela familjen. Jag, lilla moster, lilla mormor och ungen gungade gungbräda tillsammans ändå tills lilla mormor ramlade av. Sjukt kul sistadag på en sjukt kul vecka. Igår kom också små päronen hem och jag fick preseeeent. Me like. Gefält mir.

Idag vaknade jag upp okristligt tidigt för att... håll i er... gå till skolan. Jodå, sätta sig på tunnelbanan och sen ner i skolbänken. Första dagen var ju rätt rolig och vi fick såklart lära känna varandra på tyska, med namn, ålder och vart man kom ifrån. Jag var nog bäst, alla hade sån sjuk brytning på sitt eget språk, haha. Fick läxa i en bok som jag inte hade så det var jag iväg och köpte på vägen hem. Hopp, då har man köpt sin första kurslitteratur, VUXENPOÄNG!

Det var ju lite kyligt kl 8 imorse så västen åkte på (trotsade morgonen med cykelbyxor i vetskap om att solen skulle komma). När skolan var slut och jag gick hem var det såklart ohyggligt varmt och solen sken. Solbrillor och cykelbyxor, löööööööv! Trots det fick jag med mig en supermysig höstkofta från H&M, haha. Väl hemma satte jag mig på balkongen, solade och gjorde min läxa, haha känner mig såå duktig. Nu väntar ajg på att min lunch ska tina medans jag bloggar och dunkar Yellowcard. Snart blir det fiskpinnar på balkongen, mums.

Puss och Kram, Louise



Party night in Frankfurt




2 minuter i psd blir inte bättre... Hade ingen partybild så fick skapa en.

Fredag i mitt hjärta


En snabb uppdatering får det bli. Idag var det inte mycket blogg. Har passat en bebis idag medans den andra sjuka stackaren var hos doktorn. Lungt, skönt och mysigt hade vi det jag och min lilla man. Sen kom den förra au pairen och var bebisvakt medan jag lilla mormor och lilla moster (de är verkligen sjukt små, mamma du har då alltid rätt) gick och shoppade. Vi gjorde slut på ett 150 euros presentkort på svindyra bebiskläder, drack kaffe och köpte blöjor.

Ungen har precis haft en playdate med kompisens hela familj. Mamma, pappa och lillebror var med och då blev det fika. Nu ska bebisarna strax sova och jag ska entra Frankfurts uteliv tillsammans med lilla moster och en kompis till henne. Hopp, 3e gången gillt nudå, en bra klubb ska jag hitta att dansa på. För vi älskar att dansa. Fick sms fårn Bästa idag, aldrig varit så glad. Hon är hemma denna helg och imorgon blir det skype så det bara skriker om det. Men nu: Suit up!

Puss och Kram, Louise



RSS 2.0