What you can't see...


Sjukt omotiverad... Önskar att någon kunde teleportera mig till gymmet och klä på mig träningskläder. Då kanske jag skulle börja röra mig lite på löpbandet. Hjärnan bråkar med sig själv och försöker komma på båda för- och nackdelar med att gå dit, men det står helt still. Kanske ska äta en kiwi, synd att vi inte har någon.

Hade avstämning idag med min arbetsgivare för uppdraget jag precis kom på att jag inte ens berättat om. En annan del av företaget där jag jobbade i somras, Innovationsbyron, kontaktade mig och berättade att de skulle till Frankfurt och ställa ut på en mässa i mitten av Februari. De ville ha min hjälp att kontakta kunder och göra research här i Tyskland innan de kom ner. Coolt. Det har iallafall gått jättebra och det var en stor utmaning för min tyska. Jag kan stolt meddela att ord som tillverkare, grossist, återförsäljare, plast, ljusstump och utställare nu finns i mitt tyska ordförråd. Den du! 
Jag har ett enhörningshorn på huvudet men det syns inte...


Betty Spagetty


Gillar mina stavningar... Idag skulle jag hämta unge från dagis och sen skulle vi förbi affären för att köpa ett fint trollspö till hennes karnevaldräkt (hon ska vara prinsessfee, mycket orginellt) och sedan skulle det bära av till lekplatsen för att möta upp lilla mamma och bebisarna (som knappt är bebisar längre). Det var planerna. Riktigt så blev det inte. Utaaaaaan, jag kommer till dagis och får reda på att ungen är lite trött, hon har gråtit mycket idag och somnade nästan på gården när de var ute och lekte. Hm, hon gråter ju alltid tänkte jag men det blir nog bra. Vi klädde på oss och jag levererade de roliga planerna varpå ungen gallskriker att hon vill hem till mamma och tårarna bara sprutar. Ojdå...

Inte ens när jag förklarat att mamma är på lekplatsen går det bra så det blir ändrade planer. Men det räcker inte med krångel där. Ungen hade cyklat till dagis idag, fast hon kan inte cykla så hon har en utan pedaler som hon skjuterpå med fötterna. Den ordagranda översättningen är gåcyckel/springcyckel. Efter några meter, storgårtandes, på cykeln stannar hon och tjuter att hon inte vill cykla mer (här ska tilläggas att jag också hade cykel, en egen stor en). Jag gör ett tappert försök att sätta hennes cyckel på min pakethållare men det går inte alls. Till slut hänger hennes cykel över mitt styre, ungen, som faktiskt är rätt så stor och tung, sitter på min arm och med den andra håller jag fast mig själv. Sen bär det iväg hem på cykeln.

Bli inte förskräckt nu mamma, det gick jättebra. Men skapligt tungt var det mot slutet så nu är min vänsterarm som Betty spagettys. Pastan stavas spagetti men jag är övertygad om att dockan heter Spagetty i efternamn.En annan, fin varm dag.

Hem


Nu lyfter mitt plan och jag är påväg hem, stannar tills söndag sen kommer jag hem igen. Jag har två hem.Jag kan


Jag kan glömma bort att jag saknar dig, och jag kan övertala mig själv att jag inte gör det. Jag kan låta hjärnan styra över hjärtat för jag vet att det är bättre. Jag kan vara glad och lycklig, och skratta varje dag. Jag kan glömma de andra känslorna som jag önskar att jag inte hade. Jag kan berätta för dig hur bra jag mår och att det var lika bra det som hände. Jag kan övertyga mig själv om att det är detta jag vill och att allt känns bra... Men jag vågar inte tänka på att du korssade mitt hjärta.

Favorit i repris - tönt


Hur töntig är jag om jag lägger ut ett "favorit-i-repris" blogginlägg? Kan vara över 10 på en 10talig skala (okej jag fattar att det inte heter 10talig men jag kommer inte på vad det heter och du fattar vad jag menar) men det får gå.


...Det gick också bra när vi skulle gå in i affären där vi trodde att vi skulle köpa en badmatta. Det är en halvliten och ganska trång affär, en sån där men rätt mycket skräp som är ganska billigt men ibland hittar man något kul. Som nu när jag hade hittat en massage-dusch-matta. Affären säljer ganska mycket skor, gärna väldigt höga i leopardfärgad plast men lite fluff och glitter på. Snyggt.

Nu hade de iallafall tydligen fått för sig att sortera bland plastleoparderna och hade slängt ut alla på golvet. Den ganska trånga affären hade nu inte längre några gångar och där stod jag, men en tvillingsvagn. En tjej stirrade dumt på mig och gick sen för att flytta en leopard. Jag blev lite sur och körde över en sko, inte heller då gjorde de något för att underlätta min framkomlighet. När jag frågade efter mattorna och de var slut blev jag ännu lite surare och körde över en sko till. Kan dom gott ha.


8/1 - SushinightSushikväll med bästa vännerna


Min bästis från Frankrike och jag


Ja, tycker man inte om sushi får man väl äta nått annat


De andra tyckte iallafall om sushi... tydligen.


Fina vännen och jag

14 jävla grader varmt, i Januari


Men orka att humöret går från solsken till bajskorvar på 5 minuter bara för att du är så seg. Här skulle jag ju skriva glada nyheter om det gaaaalet fina vädret här och att det var 14 jävla grader varmt och solsken i mitten på Januari, sjukt. Sprang runt utan långkalsonger och i tunn tröja och väst igår och sent på kvällen var det fortfarande 11 grader och vi satt på en uteservering och drack vin. Uteservering i Januari, jag ska aldrig åka hem!


Allting som jag vill kan jag göra


När flytet är i luften,
då är lyckan varje dag,
om man är positiv som fan så går allting bra.
Jag har just flyttat hemifrån,
det är sånt drag jag vet inte vart jag ska gå,
det är som vår hela året,
ingen fan som säger till vart jag ska gå.
Det är för man älskar att leva som man gillar hålligång,
när jag glider neråt stan har jag vittring på gång.
Allting som jag vill.
Allting som jag vill kan jag göra a, a, a, a, allt,
allting som jag vill kan jag göra, a, a, a, a, allt.
Totalt överanvänd bild men känslan i den är helt enkelt oslagbar.

RSS 2.0