Ein blogg auf deutsch


Ich habe meine grosseltern versprochen mein blog ein mal komplett auf deutsch zu schreiben, also los gehts. Heute ist Valentins tag und ich wünche Oma, Opa und alle meine freunde ein liebevollertag. Ich treffe mich heute abend mit freunde und freundinen um ins Kino zu gehen. Ich weiss aber nicht welche film, es ist immer am montags ein überrachung. Jeder Montag zehigen die ein neues film und man hat keine ahnung welche es ist bevor es fängt an. Ich war noch nie da aber ich hoffe es macht spass und dass es kein liebenschmärzenfilm ist.

Ich hoffe auch dass ich nicht so viele feler gemacht habe. Ich gehe morgen zur schule um einen neuen deutchkurz zu buchen. Immer weiter lernen... Grosse küsse und viele liebe Oma, Opa und Müttilein, ich glaube nicht das jemand andere das heir verstehen kann... (tut mit leid schwesterschatz)

Kärlek och saknadSvenska elefanter i hungersnöd


Jaha, nu såg jag precis att de få kommentarer som jag får inte ploppar upp så jag vet om att jag får dem. Nu fick jag läsa här att mamma skrev nått jättekul för jättelänge sedan. Det var ju kul då. Jaja... Idag harjag rullat köttbullar, det kändes svenskt. Jag har också fasat över tyskarnas ovetande över Sverige då jag hörde en sång där det iochförsig sjung om hur vackert och bra Sverige är men också om dess 40gradiga värme, palmer, elefanter och hungersnöd (wtf?). Sverige ligger norrut hörrni och SÅ längt bort är det faktiskt inte.

Igårkväll gick mina sista pengar på 8 tallrikar sushi och en Sex on the beach men det var helt värt enligt mig. Snart kommer det ju nya och pengar är väl inget att spara på? Lite imponerad är jag att jag lyckades komma upp i 8 tallrikar eftersom att jag inte äter sushi, men jag är ju jag.Jag kan flyga, jag är inte rädd


Har precis rensat och städat både rummet, badrummet och datorns skrivbord. Nästan lite förvånad över hur mycket klarare i tankarna jag känner mig nu med städat badrum och inte fullt med kläder runt om mig i soffan. Som om inte det var skönt nog känner jag mig  lättare och friskare också, ska inte överdriva halsen gör fortfarande ont, men på något sätt känns iallafall allt bättre. Jaja mamma, du behöver inte säga nått...

Det fick mig iallafall att tänka på min teori om att människor, precis som humlorna, skulle kunna flyga om de inte visste att de inte kunde det. Alltså, humlan kan egentligen inte flyga! Eller, den borde inte kunna det med tanke på förhållandet mellan vingar och kropsvikt men den vet inte om det, så den flyger ändå. Jag tror att man kan göra nästan vad som helst, bara man tror att man kan det. Men sen när det kommer till att flyga och sådanna tunga grejer kan man ju förståss inte bara övertala sig själv att man kan det, så lättlurad är väl ingen... Men exempelvis att bli frisk, det kan man intala sig! Så länge man har varmt på fötterna och snyter sig istället för att dra in. Finns inget värre än folk som drar in snor... Men det är en annan sak.Här exempelvis var jag inte ett dugg sjuk, det visste jag att jag visste.

RSS 2.0