Tuts birthday weekend #2

 
Sedan fortsatte födelsedagshelgen. I lördags kväll gick vi på Full moon party. Vi tog på oss alla kläder vi hade, alltså skidställ, och knallade iväg för att hinka i oss varm choklad och titta på stjärnorna. Vi kom fram lagom till skymning och på en bakgråd hade någon ställt en högtalare och ett rangligt picknickbord med en termos på.
 
Nej, så illa var det inte, men det var inte mycket mer heller. Det var 99% barnfamiljer där. En och annan gamling (som kanske var där med sitt barnbarn) och en full tonåring i keps som dansade. Och vi. Men vi drack varm choklad, spelade snakes and ladders (ett spel där man antingen hamnar på en ruta med stege och får klättra upp eller en ruta med orm och glider ner. Man ska ta sig upp till hundra), fyra i rad och jenga. Allt var i megaformat och ganska kul. När vi spelade jenga fick vi "hjälp" av barn. De drog i två klossar samtidigt och tornet rasade. Men det var okej.
 
Sedan knallade vi hemåt igen och råkade gå genom en liten park som hade julbelysningen kvar (väldigt många hus här har julbelysnigen kvar, konstigt). Eller det kanske bara var vinterbelysnig. Den var i vilket fall väldigt mysig och romantisk. Vi hittade ett café där vi tog en drink och sen gick vi hem. Eftersom vi hade täckbyxor på oss kunde vi leka i snön, så det tog ett tag att gå hem. Vi hittade en orörd plätt där vi skrev TUT. Snön gick långt över knäna och det var tungt att pulsa runt, men superkul. (Fyllde jag 27 eller 7?)
 
I söndags åkte vi ner till downtown och åkte högst upp i Calgary Tower där vi åt brunch. Och vilken bruch. Jag var mätt hela dagen. Så gott. Och väldigt fin utsikt. Återigen hade vi tur med vädret och fick en klar dag och såg ända till Mariannelund. Hade!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0