Happy St Patrick’s Day


Jonatan fick såååå många komplimanger igår. Varför då, kanske ni undrar? Var han duktig på jobbet? Hade han klippt sig? Sprang han något lopp superfort? Nä, han klädde ut sig till pyssling och drack en massa öl. Igår var det nämligen St Patrick’s day och det firar man visst här.

Vi gick till baren i downtown där man inte kommer in utan pass. Vi hade laddat upp med både körkort och pass, men den här gången ville de inte se leg över huvud taget. Alla hade gröna hattar eller grön tshirt, jag hade grönt hårband och halsband, Jonatan hade grön hatt, brillor med mustasch, stor grön slips och, HÅLL I ER, guldskjorta. Inte konstigt att han fick göra high five med halva baren.

Vi hittade två äkta irländare som trodde vi var äkta irländare för att vi hade pyntat oss så bra. När vi druckit upp all öl gick vi vidare till en annan bar och mötte upp några av Jonatans universitetskompisar. Han fick stående ovationer även där. Sen dansade vi, drack grön öl och pratade om vintersport. Jag stal en grön heliumballong men jag tappade den när vi kom hem så den sitter fast i taket nu (dubbel takhöjd i hallen). Den kommer väl ner så småningom...

(null)

(null)

(null)

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0