Åk bil och var som folk

 
Folk här är så roliga. Tydligen har Calgary precis kommit igång med gång- och cykelvägar som inte för rekreation utan till för att folk faktiskt ska ta sig någonstans. Men de är ändå rätt sällsynta och särkilt på vintern.
 
(Vi försökte gå från universitetet till ett mall och enligt kartan var det rakt fram men det gick inte att gå där alls för det fanns ingen trottoar. Åtminstonde ingen som var framskottad så man kunde gå på dem. Så vi fick gå på gatan bredvid men då hamnade vi i ett villaområde med staket över jävla allt så vi inte kunde komma ut. Vi kom knappt fram till busshållplatsen. Tydligen borde man ha bil här. Lång parentes.)
 
Det finns dock en pathway längs med floden och det är väldigt många som cyklar och springer där. Men de är roliga. De flesta som cyklar har skidglasögon på sig och däcken är typ en decimeter breda. Ser ut som att de cyklar på en motorcykel. Och de har gigantiska puffar på styret som de trär in händerna i. Typ som vantar som sitter fast på styret.
 
Det bästa var dock en tjej i Banff som hade som en stor termomuff (sådan fina flickor hade händerna i förr) men det hade ett titthål så hon kunde gå och scrolla på telefonen men ändå vara varm. Sjukt kul grej. Bra present till någon som bor i ett kallt land och fyller år snart. Kanske 27 om typ en vecka... Vad vet jag...
 
(null)
 
Hon som kanske fyller 27 om typ en vecka :)
 

Kommentarer
Postat av: mam

Absolut.
Köp en BanffMuff från mig till dig i fölsepresent. Hittar du ingen så får vi väl sy en. Då kan du använda den nästa år.
Puss

2018-02-24 @ 00:13:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0