Bakom hobbit-dörren bor jag

 
Först och främst, GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MORFAR! Du är bäst!
 
Vet ni hur krångligt det är att gå på toaletten i en sparkdräkt? Jag förstår varför bäbisar har blöja. Hade min fina dräkt på mig på jobbet i dag och blev kissnödig. Som vanligt folk oftast gör så gick jag till toaletten. Men det gick ju inte att kissa så. Av med kavajen och ner med överdelen till knäna och sen satt man där typ naken på jobbet. Snacka om att dubbelkolla låset.
 
Lampan i trapphuset har gått sönder så jag fick snubbla upp för alla fyra trapporna i mörkret när jag kom hem. Det är lite blandade känslor med det där. Från gatan är det en ganska vanlig dörr in men när man öppnar det entrar man en fantastisk hall med kristallkrona, hur vackert tak som helst och en trappa bred nog för en heffaklump. Men jag är inte framme när jag kommer hit. Tyvärr. Jag får gå rakt igenom den vackra hallen och ut igen på andra sidan. Där får jag gå över en innergård/sopphörna och gå in genom en dörr som är ungefär lika hög som jag. Det ser ut som en hobbit-dörr. Innanför följer en smal hall och en smal trappa. Det behöver inte hänga en kristallkrona där men det vore ju fint om plafonden åtminstonde kunde lysa.
 
Tror jag väljer den här utgången från tunnelbanan, den verkar trevligast.
 

Kommentarer
Postat av: Angelika

På riktigt?! Ett sopphörn?!! Vad var dagens soppa?? Allvarligt, du kan ord som plafond men inte skilja på soppa och sopa?

Svar: Men jag säger inte sopa men långt oooo ju. Jag säger det fort. Soppa. Soppa med o inte å. Soppa man äter är Såppa. En dålig sak är en soppa. Inte sooopa. Jag tycker det ska heta så. Precis som tröck. #mittegetspråk
Louise Olsson

2015-02-07 @ 19:12:34
Postat av: Mam

Så är det att ha en överintellektuell syrra du tut.

2015-02-16 @ 22:02:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0