Mösspåtagning


Gårdagen var absolut fantastisk och sånär som på regnet perfekt. Dagen började med att klassen begav sig till F och gjorde oss fantastiskt snygga i 70tals anda. Sedan tågade vi alla tillsammans till skolan och ormgropen där inte alls lika snygga människor väntade. Det hela slutade med ett ös regn och att vi vann tävlingarna. Sen blev det mösspåtagning och sång i Aulan. Efter det packade vi in x antal människor i en bil och drog ner till stan för att inhandla lite jordgubbar och ta en drink på uteserveringen, mycket mysigt.

Efter ett mål god mat och lite glasskrig kände vi oss stärkta och kunde glatt fortsätta med festligheterna. Hem till världens bästa tjej och hennes pojkvän för att bli fin och börja kvällens festande. Tack OP3CD för att ni fick oss känna oss så välkomna och inkluderade halva vår klass i eran. Med mössan stadigt på huvet vandrade vi sedan iväg till Safiren för att festa vidare med resten av de blivande studernterna. Där blev det mycket dans och festligheter och jag deltog till och med i öldrickartävlingen som stod mellan skolorna. Det gick mycket bra för duveholm och tror nästan vi ledde efter min insats men tyvärr blev vi sinkade av deltagare nummer tre. Så är det väl när vissa ska vara med på allt trots att de inte kan.

Tog en sväng förbi Lilla Krog innan jag träffade älsklings pojken och gick för att få en bit mat. Sen det bar av hemmåt och mot sängen. En mycket lyckad kväll och start på ett par fantastiska studentveckor. Har tyvärr inte fått bilderna ännu men lägger upp dom så fort ja kan. Nu är det dags att svida om till klänning och klackar igen då jag ska iväg på bröllop. Imorgon väntar kryssningen, det ska bli kul.

Puss och Kram, Louise





Kommentarer
Postat av: Sandra

Vilka otroligt fina bilder du har! :)

2010-06-06 @ 19:09:53
URL: http://www.metrobloggen.se/aliciasmamma
Postat av: Louise Olsson

Tack Sandra, det värmer.

2010-06-07 @ 10:57:54
URL: http://tutolsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0