Historisk park och skyltklättring


Oj vad tiden går fort. Redan söndag. I går sprang Jonatan ett halvmaraton som han hittat. Det gick längs med vackra Bow river, vilket också betyder att det gick längst med en hårt trafikerad bilväg i två mil. Mys. Han hade underställ, väst och mössa medan de andra hade shorts. Många av de i shorts var snabbast i mål, kanske för att de frös...

Sedan gick vi på lacrosse. Så himla konstig sport. De sprang där fram och tillbaka och viftade med sina långa håvar och när de inte hade bollen slog de på allt och alla med sina pinnar. I pausen skulle vi gå och köpa kaffe och blev glada för att det inte var någon kö. När vi kom tillbaka till våra platser förstod vi varför. Det var ingen paus. Nåväl.

Idag tog vi oss ner till en av Calgarys mest rekommenderade sevärdheter Herritage park. Mycket historia, museer, gammalt grejs osv. Parken är bara öppet på sommaren men det skulle finnas mycket annat att se tydligen... antingen så missade vi det eller så var vi helt enkelt av annan åsikt. Men vi fick fika iallafall, och tittade på bil- och bensinmuseum. Sen spenderade vi resten av tiden i den historiskaparken med att klättra på skyltarna, hehe. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)Kommentarer
Postat av: Miss Baby Peaches

Vilket häftigt ställe!

2018-03-26 @ 11:49:17
URL: http://missbabypeaches.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0