Tält och Brassestol


Sådär ja, då har jag fixat tält, brassestolar och annat bra att ha till putteiparken. Väntar fortfarande på att Bästa ska komma hem från *host* där hon nu är. Jag vill bara säga till dig som kidnappat henne att byta skift sådär... Det gör man inte. Skäms på sig, det blir ingen kesella för dig. Jag behöver nämligen henne till att fixa inför morgondagen. Om vi nu ska åka imorgon, eller om det blir på onsdag. Det ter sig fortfarande vara ett mysterium på grund av denna smärre bortspringning av person. Kom hem nu så vi får reda upp detta.

Jag är lite sur för att höga klackar inte lämpar sig på festval. Jag älskar nämligen mina höga klackar. Knästrumporna däremot åker ner! Jag vill ha en mörkblå tygskjorta. Find me one?

Puss och kram, Louise






Putteiparken


Sådär ja, tvättmasinen urplockad, och fylld igen. Fäller en tår när jag tänker på väderprognoserna för veckan. Hade hoppats på solstol och solhatt utanför tältet men som det ser ut nu verkar det bli gummistövlar och paraply. Nåväl, vi får hoppas att regnet inte stör så mycket och att veckan blir kanon ändå.

Har lite problem med vad som äts på en festival? Man kan ju inte laga mat så var ska vi få näring ifrån denna vecka? Klok som jag är har jag packat ner en vattenkokare och 100 paket nudlar. Eluttag finns och vatten finns. Riktigt smart tjej faktiskt! Frukt får också bli ett av veckans huvudmål, nyttigt och bra. Sen har vi ju alltid kakor och chips, haha.

Tältet ska hämtas idag, sättas upp på prov och förhoppningsvis behöver vi inte köpa till nått. Luftmadrassen alban (alltså en jättestor luftmadrass/säng ungefär som dom man sett på tv shop) ska också med. Frågan är hur vi blåser uppå den. Skarvsladd från toan till elpumpen? Haha. Tur att vi åker dit i en stor bil i alla fall, då kan man låsa in allt man är rädd om och inte behöver. Känns så skönt att kunna ta med sig både sovsäck och täcke, pumpar och allt. Det kan ju ligga i bilen. Puss till pappa!

Puss och Kram, Louise


Grisen och jag




Tur att jag såg denna bilden. Jag som precis tänkte gå hit med min gris. Vi skulle köpa bananer faktiskt...


Bloggfri helg


Ojoj, det blev tydligen en bloggfri helg. Det var inte alls meningen må jag säga. Det var party i fredags, så det bara tjöt om det! Sen låg vi i soffan hela lördagen innan det blev party igen. Denna dag tjöt det ännu mer. Ni kan ju gissa vad söndagen gick åt till. Soffdag! Mer uppdateringar kommer strax, men nu måste jag sätta på en tvättmaskin. Det är nämligen så att någon och någons bästa vän ska åka på Putte i Parken imorgon!

Puss och Kram, Louise






Part-ey


Kvällens outfit! Overknee strumpor, höga sandaler, jeansshorts och en stickad tröja.



Du är kärlek




Fanta och Rosé (123)


Grillkvällen igår var supermysig. Det bjöds på potatisgratäng, kyckling, haloumiost, sallad och till efterrätt CHEESECAKE. Haha, som dock inte riktigt hade hunnit frysa och därför kolapsat i bilen på väg dit. Men det var lika god ändå vill jag lova. FANTA OCH ROSE DRACK VI! Jag skickade även iväg en sjukt stor väska med kläder till Tyskland. Den fick åka med i bilen när våra gäster åkte hem. Det kändes seriöst, att skicka ner mina tillhörigheter. Nu är det allvar!

Sista dagen på jobbet idag, det har varit tre superkul veckor men nu ska de bli sjukt skönt med semster. En vecka PIP och sen två veckor packa och ångest, haha. Börjar bli lite tajt med tid att rensa rummet nu... Jag klarar det nog. Ikväll blir det dunder-brak-party för att fira ALLT.

Nu samlar jag låtar till PIP skivan 2010 - music for the road. Ses snart, tyskar och väskan min!
Puss och Kram, Louise
















123, fanta och rose... lalala (8)
Morfar är grillmästare/nakna kocken. Pepparkvarnen var elektrisk och hade en lampa som lös på maten så man såg vart man pepprade, haha. Mammas kusin och hans flickvän/sambo tyckte om kyckling och ost.

P.S. Man gör vad man kan med 3.2 megapixel.


Godmorgon Världen


Morrn Morrn! Idag är jag sådär sprudlande glad så det pirrar i magen och leendet är som fastklistrat i nyllet. Varför kan man fråga sig? För att jag har BJÖRN ROSENSTRÖM på högsta volym i öronen? Eller kankse att idag är sista dagen på jobbet vilket ska firas ikväll? Eller att jag och Bästa snart ska dra iväg på Putte i Parket och ösa fest varje dag? Eller kankse för att jag ska snart ska åka till Tyskland och lämna Katrineholm? Jag tror det är en blandning av allt! Livet är AZUM!

Puss och Kram, Louise




Igår åt jag en jättegod glass. Jag älskar glass.




Banandrink, någon?




Allt blir vad man gör det till. Även en dag på jobbet.


Allsång på Stora Djulö


För tredje gången i rad startade jag dagen med en kesellafrukost. Fick en fantastisk förmiddag tack vare det, men nu börjar det kurra i magen. Slutar om en timme då ska jag hem och kräva mamma på mat. Har fått jobba extra hårt idag med min små sommarjobbare som varit så larviga hela dagen. Väx upp!

Igår förgylldes kvällen av ett besök på Stora Djulö med mamma, tyskarna, Bästa och hennes päron. Som alltis var Gabriel Forss klädd i något färgglatt och eftersom att vi redan förra gången konstaterade att han var lik "trevliga killen" tjöt vi som bara den när vi igår såg honom göra partyfingret på scen. Partyfingret är trevliga killens grej. En gigantisk hoppborg kantade bänkraderna och jag kunde bara inte hålla mig ifrån den. Underbert.

Ikväll ska vi iväg till mormor och morfar för en sista kväll med våra tyska gäster. Det blir grillning av kyckling och haloumi, mums! Bästa ska kika förbi en liten stund innan det för att leka. Nu jobba.

Puss och Kram, Louise









Fina bilder med mobilkameran på Bästa som sjunger boomerang i micken.



Rumsrent, nej tack


En man vann ganska mycket pengar på lotto och som vanligt kom frågan "Vad ska du göra för pengarna?"
Mannen svarar "Ja, jag har tre tonårsdöttrar hemma så det finns några hål att fylla."

Den var inte rumsren men jag tyckte den var sjukt rolig. (Med betoning på sjukt, haha.)





Bilder från Broby












Bilder på dansbanan, alla människor och jag som dansar.
Det gick från ljust till mörkt när vi var där.

Konsten att skämma ut sig


Min mamma kan verkligen konsten att skämma ut mig. Inte för att jag skäms. Inte för att jag någonsin, inte ens som liten, har skämts för mina föräldrar men de flasta andra hade nog lagt både en och två ilskna blickar om de hade en mor som min.

Detta är vad som hände. Mamma missar ett samtal på sin mobil och ringer upp numret tillbaka. "Jasså var det du som ringde", säger mamma i luren. "Ska du sälja något? Har jag ringt upp någon som ska sälja något?" Efter en stund visade det sig vara ett samtal som mamma faktiskt väntat på. Hon är påväg att boka en tid i Linköping 12 Augusti och tänker högt för sig själv, vad skulle jag göra den 12e... "Packa! Du får inte åka då", svara jag varpå mamma säger i luren "Ja, jag har ett litet barn här hemma, 19 år, som inte vill att mamma ska åka bort."

Jag älskar min mamma och jag kommer sakna henne till tusen. Tre veckor kvar ungefär, detta kommer gå fort. Hur ska jag hinna med allt jag vill göra innan jag ska åka? Galet. Ikväll ska vi på allsång på Djulö med Tyskarna, later.

Puss och Kram, Louise

Dans i Broby


Fick en bra start även på denna dagen med lite kesella och yoghurt, fantastiskt gott. Igårkväll åkte jag och mamma med mammas kusin och hans sambo som är från Tyskland ut till Broby. Vi ville visa något som var typiskt svenskt och tänkte vad kan vara bättre än en lantlig dansbana med bugg och foxtrott? Bugg finns nästan bara i Sverige, visste ni det?

Hur som helst så var det riktigt kul att få svänga loss faktiskt, det var ett tag sedan jag buggade. Hittade min gamla dansinstruktör där som tog mig med på en svängom. Blev sedan uppbjuden av en stilig herre som var minst två meter lång, tackade nej och fick sedan så dåligt samvete så jag fick gå tillbaka och acceptera dansen.

Drog upp både kusinen och hans flickvän på buggolvet och de klarade det galant för att aldrig sett något liknande förut, haha. Det var en fantastiskt rolig kväll faktiskt och den får nog banne mig ta och göras om. Ska nog släpa ut Bästa nästa tisdag tror jag!

Puss och Kram, Louise

Ett kärt återbesök


Efter den supergoda pizzan ställde jag mig hör och häpnad och började sortera i min garderob. Nu har jag faktiskt gått igenom hela och oj vad kassar som ska till myrorna. Jag sörjer lite men gammalt måste ut för att få plats med nytt. Egentligen är det väldigt fina plagg och mycket av det skulle gå att sälja men jag har inte ork eller tid till det.

Mitt i stöket plingade det på dörren och jag fick ett kärt återbesök. Lite fika och mys och flickan berättar att hon ska lämna mig en vecka och åka till Skåne. Inte kul att jag måste jobba och inte kunde följa med. När vi ska skiljas åt igen efter den snabba visiten står vi och funderar över om vi verkligen inte setts sedan studenten? Kan det vara så länge sedan. Hennes pojkvän suckar och berättar för oss att vi spenderade midsommar tillsammans varpå vi båda börjar as garva.

Nu borde älskling ringa vilken sekund som helst. Det ska bli grillkorv hos pappa och sen dans i Broby. Haha, ja jag får berätta mer om det senare.

Puss och Kram, Louise



Bildbevis från Midsommar

Sommarland & Tivoli VS. PIP festival


Jag råkar veta att det står en hemmagjord pizza i ugnen och väntar på mig. Om 20 minuter slutar jag och ska gå hem och äta den. Jag vet också att det, tyvärr, väntar ett ganska stökigt rum som behöver städas ur och tömmas på prylar. Jag vet också att den tömmningen antagligen inte kommer ske idag fast att det behövs. Jag vet så mycket, haha.

Funderingarna går på om det blir Skara och Göteborg med Bästa som vi hade tänkt eller om det istället blir PIP... Skara Sommarland och Liseberg vs. Putte i parken... what to do? Kommentera gärna och säg vad ni skulle gjort, haha jag är helt kluven! Sista rycket nu, back to work.

Puss och Kram, Louise



Dagens




Best things in life are free.

Buzy time at work


Morrn morrn! Nu jäklar ska här bloggelibloggas.

Dagen frukost
: Kesella, vaniljyoghurt och fullkornsdigestive
Dagens outfit: Shorts från H&M, tubtopp från H&M, stort slappt linne från H&M, klocka fårn Ur&Penn, armband från någon dyr internettsida, skor från Ti Amo
Dagens glass: (inte för jag äter en varje dag med ändå) Twister
Dagens to do: få igång tjejerna på jobbet
Dagens... Nä nu kom jag inte på mer. Men vad gäller att jag har dubbla linnen en varm dag som denna vill jag bar säga att jag har ett sånt där jätte stort pösigt linne med ärmhålor som går ända ner till höfterna. Det matchade jag enkelt med en tubtopp så att man inte behöver vara så naken på jobbet. Haha, oj ett modetips!

Sitter på jobbet och mumsar lite på en glass jag fick av min söta sommarjobbare. Försöker få de att jobba lite istället men fan vad sega de är. Ska träffa bästa gamla klasskompisen efter jobbet innen hon drar vidare till Skåne. Leka lite och vänta på att älskling slutar för sen bär det ut till pappa där grillen väntar, mums. Back to work.

Puss och Kram, Louise








Bananskal i bloggvärlden


Satt precis och tittade igenom mest besökta bloggarna här på blogg.se och fick till min förvåning se en kille i toppen. Trodde inte att killar bloggade så mycket, vilket de kankse inte gör eftersom att det också bara fanns en av dem, men iallafall. Hur som helst gick jag in för att läsa hans blogg och blir ännu mer fundersam när han ser ut att vara en helt avrage kille. Ser inte ut att vara varken stenrik eller särskilt snygg, så varför är hans blogg så populär? Och varför var alla tjejer så desperata av att veta vad han tyckte om deras utseende?

Efter en stund jag gick det upp för mig att killen är Kissies bror. Där kan man snacka om att glida på ett bananskal i bloggvärlden. Jag tror inte den killen hade varit känd en centimeter utanför kompiskretsen om det inte varit för sin syster. Samma sak tror jag om henne och hennes inopererade plast. Men för mig får de båda mer än gärna vara aktiva innom bloggvärlden. På så sätt kan man alltid få sig ett gott skratt när man har lite tråkigt.

Puss och Kram, Louise


 

IFK Göteborg och 1a Klass


Ännu en hotellfrukost avnjöts på lördagsmorgonen och sen gav vi oss iväg för att göra slut på de sista pengarna. Många affärer och varuhus besökte vi men vi hann inte in i många innan jag gick till Claes Olssons och köpte mig en minifläkt för 10 kr. Den gick jag sen runt med hela dagen och flaktade pannan med, mycket skönt i värmen. Var var då detta regn- och åskväder de hade varnat för sådant på tv? Inte var det i Göteborg iallafall för solen sken och vädret var kanon. Vid tre tiden hade älsklingen tröttnat på att shoppa och på nått jäkla sätt lyckades han övertala mig att slita mig från affärerna för att gå och se... Tro det eller ej. IFK Göteborg - Halmstad på Gamla Ullevi. Fotboll.

Till min stora förvåning var det inte så hemskt som jag tänkt mig. Kanske för att matchen var lite intressant oh de gjorde mål titt som tätt. Eller kankse bara för att jag åt konstant. Popcorn, korv, glass... Haha. Efter matchen begav vi oss till tågstationen för att åka hem. Det är jättemysigt att åka 1a klass faktiskt man får gratis kaffe, frukt och små chokladkakor!

Vi lämnade kanonväder i Göteborg för att åka till regn och rusk i Katrineholm. När vi kom fram kröp vi ner i soffan och såg en film innan vi somnade. Tack älskling för en kanonresa <3

Puss och Kram, Louise








Liseberg


På fredagsmorgonen gick vi upp tidigt för att avnjuta hotellets bufféfrukost. Tror inte jag ätit så mycket frukost någonsin förr, mums vad gott det var. Mackor, yoghurt, bacon, ägg, pankaka, frukt, kakor, juicer. Tog tyvärr ingen bild på frukosten. Inte på rummet heller kom jag på nu, dumt av mig. Sen bar det iväg till Liseberg och karusellerna, wiie. Halvvägs dit kom jag på att jag glömt ta min åksjuketablett. (Ja jag äter åksjuketabletter när jag går på tivoli eftersom att jag blir åksjuk av allt!) Jag var övertygad om att parken öppnade 10 för det hade jag läst på internet. Sena som vi är var vi där halv 11 för att upptäcka att parken öppnade 11. Så kan det gå.

De öppnade snart grindarna för oss och folk vällde in. Något vi snappat upp är att kön till de stora atratkionerna bara blir längre och längre under dagen så vi sprang direkt till Balder och hann åka den tre gånger och Kanonen två utan att ens behöva stå i kö. Efter det ville älsklingen åka en mycket snurrig karusell och efter det gjorde illamåendet sig påminnt. Då och då fick vi sätta och och dricka lite och ta något att äta för att hålla det borta men vi åkte fortfarande ALLT! Om jag fick tjata för att få honom stå i kön till Flumride´men det var det värt, tyckte han åtminstone eftersom att jag gick därifrån PLASKVÅT från topp till tå. Värt att platta håret innan, haha.

En fantastiskt rolig dag slutade i en promenad därifrån och lite snabb shopping på väg hem. Köpte ett par underbara blå högklackade sandaler på 70% rea. Kul att shoppa i Göteborg. Även ikväll blev det mys och drinkar på utrserveringen på däck med trubadur och sjukt sköna utesoffor. Sista kvällen var underbar och solnedgången framför oss likaså. La oss och såg en film i sängen och somnade för att orka en heldag shopping.

Puss och Kram, Louise























Göteborg utan bil


Då var man hemma igen. Kom egentligen hem redan lördags kväll men har inte haft tid att blogga fören nu. Har haft en totalt underbar helg som innefattade många vändningar och verkligen krävde spontanitet. När vi äntligen kommit iväg och kört en bit kommer vi på problemet med parkering i Göteborgs stad. Visst var detta något vi tänkt på innan men eftersom att vi stod i valet och kvalet om att åka tåg istället tänkte vi tydligen förlite på det. Hotellet rekomenderade parkeringshuset i Nordstan. (De har inget eget eftersom att vi bodde på Barken Viking som är ett stort skepp som ligger i hamnen.) Jag räknade snabbt ut att tre dygn där skulle kosta ca 800 kr. Det ville vi inte betala.

Men det vi snart skulle få uppleva gjorde åtminstone att vi inte behövde bekymra oss över parkeringsplats. Trots ett smärre ösregn började bilen plötsligt varna för att kylarsystemet inte riktigt var på topp och efter ca 5 timmars krångel kom bärgningsbilen. Vi fick skjuts till närmaste tågstation och fick fortsätta vår resa på räls. Vi beräknade va i Göteborg ca 4-5 och anlände vid 10-tiden.

Väl framme vid hotellet checkade vi in, lämnade våra väskor, gick upp på däck och däckade i en soffa på uteserveringen med en kall i handen. Mysigt så in i skogen var där! Hopp i säng för att göra sig redo för Liseberg nästa dag.

Puss och Kram, Louise









Göteborg på tu man hand


Nu börjar det närma sig. Slutar snart jobbet då blir det hem och packa det sista och sen ger vi oss av till Göteborg, älsklingen och jag. Förra årets resa var underbar och jag är säker på att denna komma hålla toppklass även den. Kommer hem på Lördag kväll så tills dess får ni ha det kanon och ta hand om er! Lovar att ha med massor bilder hem, haha.

Puss och Kram, Louise



BJÖRN ROSENSTRÖM


Fy vilken underbar kväll jag hade igår. Bästa tjejen någonsin och jag drog till Örebro för en kväll på Villa Strömpis till ljudet av Björn Rosenströms ljuva stämma. En underbar bilresa dit i baksätet på en bil utan varken CD eller AC. Vi körde stenhårt på Radio och KD! Lite VIP och egen ingång senare stod vi med varsin kall i handen och skrek till Björn Rosenström, självklart längst fram, mohaha.

Lägligt som vi stod blev det många bilder och filmer och rätt som det var började det sticka fram mobiler och kameror under näsan på mig. Godtrogna människor som ville ge mig saker? Nä, de ville att jag skulle ta bilder och bilder tog jag så det bara spruta ur kamerorna. En sann fotograf!

Kvällen följdes av kylda drycker och riktigt heta dansgolv, fy vad varmt det var. Dans hela natten och blev såklart kvar till sist. När vi duktigt nog lyckades förklara för vakterna att vi inte skulle ut för vi skulle åka hem med DJ killarna blev vi kvar ännu längre, inte gjorde det oss nått! Bästa facinerades totalt av en systemkamera och var inte sen att visa. "Man kan fälla upp blixten med en kapp, coolt va?" "woow".

Hemma klockan 5, upp och jobba klockan 9, åka till Göteborg med älskling klockan 2. Jag är en tjej på språng, det måste man säga. Solbrillerna är på innomhus och huvudvärken smyger sig på men jag utför allt med bravur.

Puss och Kram, Louise












3.2 Megapixel, ville inte ta med systemkameran.

Reportage om unga entreprenörer


Har du inget att göra i sommar? Fick du inte tag på något sommarjobb? Har du kanske precis gått ut gymansiet och vet inte vad du ska göra i början av resten av livet? Finns det nått du stör dig på i vardagen? Finns det nått du skulle vilja ändra på? Gör det i sommar, eller varför inte hela året.

Nu kan ungdommar som vill göra något självständigt och innovativt få hjälp från många olika ställen. Banker stöttar finansiellt och många olika föreningar kan hjälpa till med lokaler, coaching och möten. Har du en idé om något nytt som en uppfinning eller spel så kan du få upp till 15 000 kronor i bidrag för din innovativa idé från Innovationsbyron i Katrineholm. De fungerar även som bollplank och finns där för rådgivning. När du väl fått igång ditt företag finns nya föreningar och företag som vill hjälpa dig. Mi ”Made in Katrineholm” är ett företagshotell som hyr ut kontor, konferenssalar och arbetsplats till företag.

Men innan dess kankse du behöver mer hjälp än så eller fortfarande inte riktigt vet vart du ska vända dig eller om du ens vågar starta och driva ett eget företag. Sörmlands sparbank erbjuder en fantastisk möjlighet att driva en verksamhet under sommaren utan att egentligen starta ett företag. Skicka in din affärsidé och få hjälp med allt hela vägen. Startbidrag, utbildning, rådgiavare och tips.

Andreas Johansson, 21 år ifrån Katrineholm tog fasta på Sparbankens ebjudnade och statrade LARP. LARP står för lajv, action, rolle, play och är ett underhållningsföretag som för tillfället inriktar sig på levande rollspel och lajv. Tillsammans med tre andra kompisar driver Andreas företaget som hittills gått finfint. ”Några ska troligen beställa varar för lite över 20 000 snart, de ska bara kolla igenom sin ekonomi först”, säger Anderas.  De säljer lajvattiraljer till de människor som ska ut och lajva, exempelvis kläder, öron, näsor, horn, peruker, rustningar, vapen och tält. Försäljningen sker inte bara i Katrineholm utan sträcker sig över hela Sverige. Att sälja över internett har gått bra men varit en aning krångligt att komma igång med.

I lite drygt en månad har Andreas och hans kompisar drivit LARP och fått hjälp med pengar och utbildning från Sparbanken. Alla utbildningar är inte klara än men de har hjälpt killarna i LARP på vägen. ”Några av utbildningarna hade jag redan gått”, Säger Andreas. "Men många är nya och spännande."








Rustningen och vapnena Andreas har på sig är värda ca 10 000 kronor.


Nattbad och Köttbullar


Efter jobbet igår åka jag och mamma ut för att lägga oss hos Bästa och sola och bada lite. Det var helt fantastiskt mysigt. En halvdag där vi blev bjudna på lunch, fika och saft. Men ni kommer inte tro vad som hände. Jag ligger glatt och steker i solstolen och tittar upp för en sekund och vad får jag se. Helt plötsligt ligger det en stor jävla ö mitt i sjön. jag gnuggar mig i ögonen och tittar igen. Jo, en stor ö. Hur i alla bananers namn kom den dit? Jag fattade verkligen inte vad jag såg förens Bästas mamma skrattade åt mig och frörklarade att det var en grästuva som slitits loss i blåsten och nu gled fint över hela sjön. Vilken  grästuva sen, den va säkert 10 meter i diameter, bah.

Väl hemma började myskvällen med älskling. Vi såg en sjukt bra film, den hade verkligen allt! Explotioner, mutationer, snabba bilar, hjältinnor, skurkar, onda övernaturliga maskiner och mycket mer. Älskling tyckte den var sådär men jag kan starkt rekomendera den! Det regnar köottbullar, så jäkla kul namn!

Efter filmen, vid ca 23.00 tiden packade vi in oss i bilen och drog för att nattbada. Jag, älskling, killarna och hunden åkte glatt iväg i tron om att bli svalkade. Vi blev något besvikna när vattnet var varmt. Mysigt och roligt var det iallafall. Snart vände vi hem för lite med godis och en till film. Skapligt trött på jobbet idag, haha.

Men bättre blir det för imorgon åker jag och älskling till Göteborg på romantisk resa och innan det, redag IDAG, så åker jag och Bästa till Örebro och Björn Rosenström, AZUM! Grattis på födelsedagen gumman som var i Juni. Nu ska vi ha kul!

Puss och Kram, Louise





Pokern i måndags


Så, nu har jag äntligen fått tag i lite bilder från i måndags. Inte de bästa tyvärr, men några. Knepig tjej det där! Konstnärlig som jag är vill jag såklart försöka ta fina kort. Man gör så gott man kan med en pocketkamera.

Puss och Kram, Louise













Vinn en iPhone 3GS


Tävla med Telia och Feber och vinn en iPhone.

Nu lottar Telia ut 3 st iPhone 3GS med varsit Telia-refill kort laddat med 1000 kronor! För att vara med och tävla ska du svara rätt på EN fråga och tävlar gör du via din Facebook, twitter eller din blogg.

Här hittar ni tävlningsfrågan samt mer info om tävlingen!
Tävlingen håller på till 18e Juli, Lycka till!

Min motivering lyder: Med Telias abonemang max 25 får du 5000 FRIA sms/månaden inom HELA Sverige.
En iPhone tillåter mig följa mig dröm att bli Sveriges största bloggare, på heltid! Uppdatera direkt när något händer och skicka iväg en bild på omgivningen. Det vore nått att hänga i julgranen!

http://feber.se/teliamax25/


                                                                                                                               Puss och Kram, Louise


Poker, sex och kundvagnar


Inte blev det någon bio igår inte. Det blev bättre än så! Efter jobbet åkte jag hem till Bästa och la mig att sova lite på hennes sandstrand. Framåt kvällen när vi bara stekt, badat ätit god grillmat och myst något i den högsta grad bar det av in till stan. Mötte upp älskling och lite killar för en runda poker. Jag som glatt gick in och skulle vinna mig lite pengar till dagens biobesök blev snopen när floppen svek mig och jag åkte ut. När jag bestämt att jag inte vill lägga mer pengar på det åkte Bästa och jag iväg för att köpa pizza (som killarna såklart bjöd på, vi hade ju spelat bort vårt).

När inte orkade leka turammulett åt älsklingen längre och pizzan var slut satte jag och Bästa oss för att titta på lite Sex and the City på 100" skärm. Snart fick vi sällskap av en efter en som inte kände för att slänga bort sina pengar mer. En snabbtitt i pokerrummet och lite mer lyckobringande resulterade i vinst för älsklingen och x antal 100+ i plånboken.

Dags att åka hem, fast det tyckte inte vi. Lite cruising är alltid kul men när det var tomt på stan bestämde vi oss för att ta en paj på McD sisådär kvart i 1. De hade ingen paj. Men vad vi hittade på parkerngen var bättre än paj. Fy tusan vad kul vi hade men den där kundvagnen. Bilderna bor i Bästas kamera, kommer innnom kort!

Imorgon drar vi till Örebro och Björn Rosenström, AZUM! Men nu krävs en jobbinsats för att jag ska kunna lägga mig på playan sen med gott samvete.

Puss och Kram, Louise




Grillning och bio?


Funderar på att göra något mysigt av måndagskvällen som att kankse grilla lite mat och gå på bio. Kan bara inte bestämma mig om jag helst vill se Sex and the City 2 eller Twilight Eclipse. Det är nog dagens I-landsproblem. Chefen kom visst inte idag heller, kankse passar på att redigera lite bilder i smyg i mitt nya PS5. Bara en gång...

Puss och Kram, Louise




Grillning och mys i Lördags


Världens bästa fotbollslag


Sitter på jobbet, pigg som en lärka! Gårdagskvällen var super med poker och fotboll. Tänka sig att Spanien är bäst i hela världen på fotboll. Kom dock i säng lite sent och känner att energin inte riktigt är på topp idag. Försökte mobilblogga lite under matchen vilket gick sådär.

Roliga kommenterer från kvällen lyder: "Jag hejar på Holland.  Så stackarn slipper åka vespa hem till Spanien."
"3 minter kvar. Snälla gör ett mål så vi slipper 30 minuters förlängnning." "Fan, när man är full är tillochmed fotboll kul!" "Men... Vad gör han på golvet? Ja det är väl varmare där."

Haha, tack för en mysig dag och en underbar kväll älskling. Och alla andra som var med och gjorde matchen lite roligare. Nu väntar jobbet, inte många timmar kvar, sen bär det av till Bästa och BAAAADA!

Puss och Kram, Louise






3.2 Megapixel


Bärsa och Fotboll


En underbar dag med en underbar människa! Ska snart dra ner till klubben där vi ska avnjuta finalen på 100" skärm med massa trevligt folk. Innan lite poker, biljard och annat kul barhäng. Är glad att VM är slut efter detta, det upptog lite väl mycket tid hos många. Imorgon är det jobb och möte med chefen kl 9.00, håll tummarna!

Puss och Kram, Louise



4 år av kärlek


Godmorgon på er, solen skiner varmt även idag. Frukosten konumerades idag på Sultans uteservering för att fira dagen till ära. Idag har nämligen jag och min älskling stått ut med varandra i 4 långa år, galet. Dagen är full av mys och roliga aktiviteter men avslutas, såklart, av finalen ikväll. Spanien - Holland.

Vi bokade precis resan till Göteborg också, det ska bli så himla mysigt. Nu är det dags för ett dopp i det blå, alldeles för fint för att sitta inne idag. Kärlek till er alla!

Puss och Kram, Louise




Ring for ***


Även idag har mitt liv kretsat runt att ta det lugnt och mysa i älsklingens sällskap. Vi var ute hos pappa och satte ihop en stol samt fick mitt PhotoShop CS5 installerat, azum! När vi konstaterat att det är väldigt varmt ute idag åkte vi in till stan och konstaterade att det var ännu varmare där. Man fullkommligt smälter bort om man gör något annat än att ligga still, bah.

Men inte fick jag göra det heller. Jag och grannen åkte till affären för att köpa potatisgratäng vilket i och för sig gick bra. Däremot när vi ska åka hem igen vill den luriga lilla chevan inte på några villkor starta. Inte ens med kablar. Att stå på en asfaltsparkering i 30 minter mellan två motorhuvar som inte direkt var svala gjorde inte dagen bättre.

En snäll far (ej min) gav oss iallafall skjuts tillbaka varpå jag sprang hem och bytte om och väntade mig att komma tillbaka till en rykande grill men icke. En spark i ändan fick de killarna så nu är de igång! Tid att gå ut i solen med nått gott i handen och titta på. Musik, grill och bra sällskap = en bra sommarkväll!

Btw, fick världens underbaraste present från älsklingen när han kom hem. En liten klocka man kan ringa i... Väldigt kul present!

Puss och Kram, Louise










Mysdag med älsklingen


Idag har jag har haft en underbar dag med älskligen som kom hem igår. Vi har varit ute vid husvaktssjön och solat, badat, spelat fotboll, fikat och myst i vattnet och på stranden. Hoppas på en härlig helg med honom innan jag måste jobba hans sista semestervecka. Nåväl, han sover väl tills jag slutar så lita hinner vi nog umgås.

Nu kom vi precis till pappa där vi ska grilla god mat och umgås lite med släktingarna. Systerysters pojkvän är här också, han ska äntligen installera PhotoShop 5 på min nya dator, azum! Förhoppningsvis kan han hjälpa mig ladda ner ett bra virusprogram också. Det är bra att ha en datornisse i släkten.

Kvällen är planerad så långt att två filmer är hyrda och en kartong popcorn står på inköpslistan. Eftersom det är fotboll imorgon och söndag så fick jag bestämma ikväll, tihi. Nu måste jag ut och lägga köttet på grillen, later.

Puss och Kram, Louise



R.I.P Lunarstorm


Efter att ha tittar runt lite på min mycket sällan andvända bilddagbok fick jag en impuls att gå in på min lunar. Jag möts då av en stor nedräknande klocka och ett besked att Lunarstorm som troget tjänat ungas behov att träffa nya människor nu ska läggas ner. Jag och lunar haft haft ett par riktigt goda stunder tillsammans för många år sedan och det är inte utan att jag kommer sakna det lite. Mitt mycket speciella band till sajten blir inte svagare av att det var på en presentetion på Lunarstorm som jag och min underbara älskling en gång visade för alla att vi var ett par. Det var tider det!

Puss och Kram, Louise

The Boss


Haha, jag älskar mina små sommarjobbstjejer. Nu kom en av dem tillbaka efter ett reportage på stan och hade med sig en stor grön godisorm till mig! Sånt uppskattar jag verkligen. Med mutor kommer man långt.

Puss och Kram, Louise





Fotbollsöl och cykelbyxor


Gårdagskvällen spenderades hon mormor och morfar med hela familjen. Vi grillade god mat, åt massa god efterrätt och tittade på fotboll. Nåväl, morfar och morbror tittade på fotboll. Jag såg målet, det räcker. För att inte glömma den fantastiska fotbollsölen. En sån måste man ha till varje match! Hade en photoshoot med morbror också, mycket stilig karl det där.

Har införskaffat två par nya cykelbyxor, AZUM! De börjar komma ut i butikerna nu, älskar att jag i princip var först med dem. Imorse gjorde jag nått som jag inte trodde man gjorde på sommaren. Jag duschade hett. Så tidigt som jag gick upp höll jag på att frysa rumpan av mig så en het dusch fick det bli. Känns långt borta nu när man sitter på en varm redaktion. Idag kommer älskling hem, längtar.








Cruise - I want back


Kom över lite bilder från studentkryssningen. Fy vad roligt det var, helt underbart kul. Längtar tillbaka. Nåväl ja och Bästa funderar på att dra på en till, vi får väl se! Det går bra på jobbet nu i alla fall. Mycket kul, mycket kul. Har kommit igång rejält med Ung entreprenörsskapsdelen. BtW - Back to Work.

Puss och Kram, Louise








Kesellafrukost på balkongen


Idag avnjöt jag min frukost på balkonen. Det blev yoghurt och kesella med ett digestivekex smulat över, mums. Lite småkallt var det eftersom att balkongen ligger i söderläge och solen inte riktigt hade hunnit dit än. Men viking som jag är klarade jag det galant. Nu sitter jag på jobbet och försöker komma på vad jag ska göra med den nya tjejen som ramlade in imorse och påstår att hon ska vara här. Tricky, tricky. Back to work.

Puss och Kram, Louise








Sony Ericsson w595 - perfection


Wiie, nu har jag suttit nästan oavbrutet och pillrat med min fina mobil! Nu är alla inställningar fixade och den är synkad till datorn. Varför ska alla människor jobba eller åka bort jämnt? Bah, jag har ingen att leka med. Det får bli myskväll med mamma ikväll. Film och popcorn, mys.

Blev inget skara för mig... Dåligt väder var det där nere och inte alt för kul att åka ner själv. Men snart får nog den där karln ta och komma hem nu saknar jag honom så det gör ont. Lägger upp lite fina bilder som jag tagit med min nya mobil istället. Azum!




Skara Sommarland


AAAAAH. Älskling ringde nyss och gjorde mig avundsjuk genom att berätta att vanen precis entrade Ullared. Känner jag killarna rätt så är de där inne ca 45 minuter och köper lite godis men orkar inte stå i den långa kön så de skiter i det och går ut. Men det är inte det värsta! Han berättade också att de skulle till skara imorgon och tänkte att jag kan väl komma ner och möta upp dem där. Gaaah, jag vill så jävla gärna åka till Skara Sommarland det är ju så sjukt kul där. Men inte ville Trevliga killen åka med, nej han skulle tillbaka till sin hemstad och Bästa är fortfarande i Norrland. En annan är i nått varmt jäkla land långt bort och så vidare.

Känner sådär inför att åka dit och hem själv... Javisst ja, glömde ju att jag jobbar. Måste kolla om man får ledigt också... Nåväl först hitta någon att dra med sig! Men det efter kl 1. Nu jobba. Inget sommarlov här inte för studenten 2010. P.S Min mobil har kommit! Ska hämta den efter jobbet, AZUM!

Puss och Kram, Louise




Nej det står inte anna, det står anno. Ta genast reda på vad det betyder om du inte vet!

Lätt Kesella


Igår avnjöt jag en kyckling och haloumi sallad tillsammans med mycket trevligt sällskap. Vi badade, sparkade boll, kastade frisbee och rodde lite med båten för att återfå fotbollen och frisbeen, haha. Solbrända och glada var vi. Efter det åkte jag för att hälsa på lite familj och äntligen städa undan alla vissna blommor från sudeten. Många fina buketter var det men nu tog de slut. Fy fan vad blommvatten luktar illa.

Färska jordgubbar, vaniljyoghurt och kesella blev min kvällsmat. Riktigt gott faktiskt. Duktiga hälsoutvecklande trevliga karl som lärde mig att kesella är nyttigt och bra att äta. Åt det till frukost med. Nu rasar snart kilona. Nej nu är det dags att jobba.

Puss och Kram, Louise

Måndag. Jobbdag.


Måndag. Jobbdag. Sitter med tre nya tjejer på redaktionen nu som ska vara här i tre veckor. Feriearbetare som det så fint heter. Här trodde jag att chefen skulle vara här och dela ut administrativa inlogg och fixa och dona men icke sa nicke. Detta får jag klara själv. Nåväl jag ska nog fixa detta!

Längtar tills kl då ska mamma och jag åka och bada. Hon skulle packa matsäck med kyckling- och haloumisallad, mums.

Puss och Kram, Louise

Badvakt och pokerhaj


Adrenalinet spritter i kroppen. Har äntligen äntligen äntligen köpt min mobil. Det blev inte blocket utan en onlinebutik. Några hundra mer för en splitter ny med garanti. Det blev bra. Imorse kom pappa och hämtade mig och vi åkte till Strångsjö för att spela poker. Efter tre timmar och tre omgångar hade jag vunnit en gång och kommit två de andra två. Känner mig stolt. Segerpengarna gjorde att jag bestämde mig för att köpa mobilen. Fick lägga till ca 500. Så tack som FAAAAN pappa och alla ni andra gubbarna som spelade på mig lite cash.

Efter det åkte jag med lite familj och hundar till Husvakts-sjön och badade. Först ville de inte bada alls de små djuren men när jag hoppade i från trampolinen på bryggan flög valpen efter. Han ångrade sig snabbt, stackarn. Kraffsade som en galning på bryggkanten innan jag han fram och han klättrade upp på axlarna på mig. Söt var han, när han hängde som en bebis på mig. Tur att jag kunde simma så bra.

Har varit hemma och älsklingen och städat undan lite tomglas och tittat igenom posten. Tittade i en mattidning och blev så fruktansvärt sugen på grillad kyckling och grillad haloumiost. Så nu står söta lilla mor i köket och lagar det, mums.

Nu blir det till att äta god mat och ta det lite lugnt. Jobba imorgon.
Puss och Kram, Louise

Är det lördag idag?


Dagen har jag spenderat med min mor. Vi har köpt 15 liter jordgubbar, varit hos mormor och morfar, matat djur och badat. Vi är nämligen husvakt åt Bästas familj och matar fiskar och katter OCH badar i sjön och ligger i solstolarna. Mycket mysigt och skönt speciellt efter gårdagen.

Vilken gårdag det var sen. In i dimman sa han och det tog vi fasta på. Under kvällen hinner jag både med att ligga under bordet, göra kullerbyttor i sängen, dansa på Harrys och äta stekt potatis. En mycket lyckad kväll. Dock var morgonen lagom lyckad för stackars Bästa som gick upp 5 för att åka till Norrland. Hon får skylla sig själv om hon åker ifrån mig, mohaha.

Mamma sa att hon var sugen på hamburgare så jag sa att då får hon skynda sig för McDonalds stänger om 5 minuter. Sen kom jag på att det gör det ju inte för det stänger ju 3. Är det lördag idag, utbrister jag. Vad gör jag då här? Haha, bra koll man har alltså. Har ätit pizza och kollat på 3 filmer i rad, en mycket skön lördagkväll.

Puss och Kram, Louise



Åsnan - Jag skiter fullständigt i att det är du som är körskoleläraren! Du ska inte bestämma om jag ska svänga höger eller vänster! Just nu sitter vi här och det fortsätter vi med! Så enkelt är det!

Anledningen till att de flesta åsnor inte tar körkort.


Skit också



Nu gjorde den sådär dumt igen och all text försvann... Suck

Part-ey


ÄNTLIGEN sitter jag med Bästa och Trevliga killen och har det mysigt. Lång tid tog det innan vi kom hem, bytte om, kom iväg. Sen fick vi åka och hämta muppen också, den killen alltså, haha. Nu jävlar, sen är det Harrys.

JAG ÄR INTE BITTER!

Puss och Kram, Louise


Studentbilder








Några av de jättefina studentbilder som jag inte kan välja mellan.

Redaktionsliv. Igen.


Nu sitter jag åter igen på redaktionen. Jag riktigt stormtrivs med mitt jobb. Vara lite innovativ, coacha andra ungdommar, komma med ideér och såklart, sitta vid min nya dator.

Jag har gjort en mycket spännande och impulsiv dumdristig sak. Haha, som alltid när jag gör något då. Jag har köpt en ny mobil från blocket. Mådde gudarna vara med mig nu så det blir bra det här. Hur som helst är det min älsklingsmobil som varit borta ett år. Äntligen har jag bestämt mig för att köpa en ny. Eller ja, begagnad då. Hihi.

Har suttit i många dagar och bläddrat igenom mina studentbilder för att försöka välja ut 10 stycken. Mycket svårt är det må jag säga. Vill gärna ha allihop, haha. Solen gick precis i moln så nu känns det lite bättre att sitta inne. Ikväll blir det party med Bästa och Trevliga killen, sen Harrys. Har lite beslutsångest om jag ska köpa en sjukt snygg klänning som jag hittat men ansåg aningen för dyr. Fanns bara en kvar i min storlek så jag får bestämma mig snabbt. Får se hur det blir, tycker den är för vintrig att ha idag i vilket fall men... Det är ju sååå snygg, suck.
Dagens I-lands problem.

Puss och Kram, Louise

Allsång med turkos kostym


En mycket lång och trevlig shoppingrunda med mamma är nu avklarad. Två par jenas, en klänning, två tröjor och ett par leggins jag ska göra om till cykelbyxor fick det bli, tack så mycket kära mor. Nu har jag kläder till Tyskland. Tydligen måste jag köpa en helt ny garderob till resan för mina kläder dög inte enligt mamma.

Igårkväll var jag, Bästa och våra mammor på allsång på Djulö. Kan man klä sig fulare än Gabriel Forss? Nej. Men lite coolt var det ändå. Han hade en turkosrutig kostym bestående av väst och shorts, till det matchande strumpor. Men trevlig var han minsann och det var Lasse Berghagen med som var kvällen gäst. En liten parvel som heter Rasmus (kallad Linkan) sjunger otroligt bra och jag håller tummarna för honom och hans liv.

Nu ska jag strax åka med en bok och en burk Ben n' Jerrys till min dödssjuka syster som ringde och gnällde i telefonen. Efter det kankse en tur till mormor och morfar. Imorgon ska jag jobba! Fy tusan, haha. Först möte och sen är det bara att sätta igång. Ska bli spännande fast att jag hade räknat med sommarlov.

Puss och Kram, Louise




RSS 2.0