Snöig promenad och värdelös shopping

 
Mamma, du har inte kommenterat de senaste inläggen. Hur ska jag då kunna veta om du läser?
Morfar du är också dålig på att kommentera.
 
Nu är vi tillbaka i Calgary efter två helt fantastiska veckor i bergen. Vi har åkt skidor tills fötterna värkt, badat bubbelpool, tittat på den fantastiska utsikten och förlovat oss. Det sista var en riktig överaskning och nu väger vänsterhanden lite mer än högerhanden.
 
I går packade vi upp. Herregud jag tror aldrig jag packat och packat upp så många gånger på så kort tid. När vi först kom hit packade vi upp allt noggrant och fint och installerade oss i rummet. Sedan packade vi det vi skulle ha på semestern. Sen fick vi veta att vi inte alls fick ha kvar alla sakerna i rummet som vi trott, utan bara fick förvara dem i huset. (Vi betalade alltså inte för boendet under tiden vi var borta, men trodde ändå vi skulle få ha kvar rummet, eftersom vi skulle få ha våra saker här.) Så då fick vi packa ner allt igen och ställa undan det vi inte skulle ha med. Sedan packde vi upp i Lake Louise. Fem dagar senare packade vi ihop och packade upp i Banff. Det fick vi också packa ihop och igår packade vi alltså upp allt, plus det vi hade i källaren som vi nästan glömt av. Nu ska vi inte packa på länge. Juste, sen gick vi och handlade och fyllde kylen igår också. Ingen mer utemat. (Fast vi åt hämtpizza igår, hehe.)
 
I dag bestämde vi oss för att provgå till universitet och enligt google maps skulle det ta 35 minuter. Det tog snarare 75. De kanske inte hade räknat in tid för att pulsa genom djup snö i flera kilometer. Väl där tittade vi runt på det stora campuset och hittade bibliotek, kinesiologibyggnaden (som betyder typ spört och är där Jonatan ska jobba) och bamba. Sedan gick vi till ett shopping mall som skulle ligga i närheten enligt kartan. Mallet bestod av två caféer, en klädaffär för tjockisar, två tandläkarmottagningar och en skivaffär. Så besviken. Inte ok att kalla det för mall. Men men, jag håller hoppet uppe och ska prova ett nytt mall imorgon.
 
Jonatan skulle föresten ha börjat jobba imorgon, måndag, men fick ett mejl av sin chef om att det visst är röd dag imorgon så han är ledig. Gött att få det på söndagskvällen.

(null)

(null)

(null)

(null)


Kommentarer
Postat av: Mam

Så snopet. Men bra med en extra Happy Family Day. Nu när ni just blivit sort of family?
Men 75min till jobbet är ju kanske lite väl långt? Finns det alternativ? Kanske synd att byta lägenhet, då måste ni ju packa ingen. :) Men kanske buss, tåg, eller båt?

Svar: Jadå, det finns fina buss och transit-tåg som går bra att åka :)
Louise Olsson

2018-02-19 @ 18:31:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0