Första dagen

 
Eftersom vi somnade direkt när vi kom igår hade vi ingen frukost att tillgå när vi vaknade. Klockan var 6 och vi var pigga och utvilade så vi packade upp våra väskor och sedan googlade vi efter frukost. Bara några gator bort fanns ett café med högt betyg på google så vi väntade tills det började ljusna, klädde på oss allt vi hade (okej inte allt men mycket för det var jättekallt) och traskade iväg. Snön knarrade härligt under fötterna och solen var på väg upp över hustaken.
 
Caféet var liten men mysigt och vi fick kaffe nästan innan vi hunnit sätta oss. (Den här fördomen om att kanadensare är väldigt trevliga verkar stämma, alla har varit så snälla.) Sedan åt vi spännade osvensk frukost. Jag åt fattiga riddare med blåbär och jordgubbar som serverades med sötpotatis. Jättegott.
 
Efter frukosten gav vi oss av ner mot downtown. Vi bara råkade hamna i ett shoppingcenter där jag råkade köpa en rosa väska med fluff på. Och en skjorta och en skjortklänning. Väldigt bra i 20 minus. Jonatan köpte en tröja så han var också glad. Sedan gick vi längs med floden som var fryst och helt vit av snö, över fina broar, tittade på monument och tog bilder.
 
Sen blev vi trötta igen och gick hem. Jag ska ta ett varmt bad, för vi har badkar i badrumemt :D och sen ska vi gå ut för att hitta kvällsmat. I morgon åker vi till Lake Louise ski resort. Det blir coolt!
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 

Kommentarer
Postat av: Mam

Mycket Canada Gooooooses i bakgrunden. 😄

2018-02-07 @ 22:17:29
Postat av: Dr. And

Är du säker på att det inte är doktoränder? Yess..

Svar: Gässes så lustigt du. Välkommen lilla nättroll ;)
Louise Olsson

2018-02-10 @ 05:35:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0