Fel terminal och inget baggage

 
Framme!
Flygresan gick bra, förutom två små misstag. Vi bytte flyg i London och när vi tittade på skärmarna såg vi att planet till Calgary skulle gå från en annan terminal. Så vi letade upp en buss som gick till rätt terminal, åkte en sväng runt flygplatsen, gick igenom säkerhetskontrollen och när vi skulle gå förbi passkontrollen får vi höra att vi är på fel terminal. Tydligen gick det två flyg från London till Calgary med 25 minuters mellanrum.
 
Men vi hade god tid på oss, så vi kunde i lugn och ro ta bussen tillbaka till den terminal vi kom till och göra om hela processen. När vi landade i Calgary satt vi ett bra tag och väntade på våra väskor innan vi förstod att vi var vid fel bagageband, där väskorna från det andra flyget från London åkte runt. Våra låg rätt ensamma på en band längre bort.
 
Sedan tog vi en taxi och kom äntligen fram till huset. Klockan 8 på kvällen lokal tid hade vi varit vakna i 24 timmar och somnade utan att packa upp en pryl. Det gjorde vi istället när vi vaknade 10 timmar seanre, klockan 6 på morgonen, i väntan på att frukostcafét i närheten skulle öppna.


(null)

(null)Kommentarer
Postat av: Mam

Ohhhh. Spännande.

2018-02-06 @ 06:35:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0