Finbesök och landsföräderi

 
Oj så mycket jag har gjort istället för att blogga. Så mycket så att jag inte kommer ihåg allt. Jag har finbesök i helgen, det var väldigt mysigt. Ett nytt finbesök bokades i dag så nu är jag glad. Jag fick underbara nyheter förra veckan och en lika underbar förfrågan vilket var väldigt spännande. Mycket hemligheter nu men så är det att jobba på en ambassad. Just nu håller jag till exempel på att ta fram fakta till en sak jag ska ge till någon i och med att något händer. Och det är hemligt. En statshemlighet. Säger jag vad det är kan jag åka i finkan för landsföräderi. Och det vill vi ju inte.
 
I stället kan jag berätta att livet flyter på bra här i den tyska huvudstaden. Jag har börjat få en vardag sådär så att det känns som att det "går tillbaka till det gamla vanliga igen" efter att något speciellt hänt. Alltså att praktiken och mitt kalla rum är det vanliga. Efter bara några veckor. Coolt.
 
Rummet är föresten inte så kallt längre. En dag när jag kom hem så funkade ju inte lamporna i trappuppgången. Då fick jag nog. Så jag skickade en vänlligt men bestämt mail till hyresvärden att han nog fick se till att det lyser igen snart. Och när jag ändå var igång sa jag att elementet behöver lagas för det är kallt och duschslagen behöver bytas för den läcker. Och vips, nästa dag lös det i trappan. Duschen sprutar vatten igen och jag behöver inte sova med strumpor och dubbla täcken. SKÖN-T!
 
Det finns gott om sittplatser här i Berlin.
 
Tyskar är roliga. Beställde en ost- och skinkmacka och fick pålägget ovanpå frallan istället för i.
 
 

Kommentarer
Postat av: Mam

Spännande liv. Du gör rätt i att akta dig för landsförräderi :)

2015-02-16 @ 22:03:58
Postat av: Herr Flick

:-)
Skönt med duschen, är ju det viktigaste, det där med vad man jobbar med kommer och går.

2015-02-17 @ 10:57:15
Postat av: Anonym

Så skönt att höra att allt är så bra men du är så possitiv så då kan det bara bli bra . Önskar dej allt gott. Kram i massor Mormor Morfar hälsar.

2015-02-27 @ 11:04:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0