Putteiparken


Sådär ja, tvättmasinen urplockad, och fylld igen. Fäller en tår när jag tänker på väderprognoserna för veckan. Hade hoppats på solstol och solhatt utanför tältet men som det ser ut nu verkar det bli gummistövlar och paraply. Nåväl, vi får hoppas att regnet inte stör så mycket och att veckan blir kanon ändå.

Har lite problem med vad som äts på en festival? Man kan ju inte laga mat så var ska vi få näring ifrån denna vecka? Klok som jag är har jag packat ner en vattenkokare och 100 paket nudlar. Eluttag finns och vatten finns. Riktigt smart tjej faktiskt! Frukt får också bli ett av veckans huvudmål, nyttigt och bra. Sen har vi ju alltid kakor och chips, haha.

Tältet ska hämtas idag, sättas upp på prov och förhoppningsvis behöver vi inte köpa till nått. Luftmadrassen alban (alltså en jättestor luftmadrass/säng ungefär som dom man sett på tv shop) ska också med. Frågan är hur vi blåser uppå den. Skarvsladd från toan till elpumpen? Haha. Tur att vi åker dit i en stor bil i alla fall, då kan man låsa in allt man är rädd om och inte behöver. Känns så skönt att kunna ta med sig både sovsäck och täcke, pumpar och allt. Det kan ju ligga i bilen. Puss till pappa!

Puss och Kram, Louise


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0