Only in Ame... Canada

 
Puh. Om vi hade en fantastisk helg hade vi en desto mindre fantastisk hemresa. Bussen skulle gå 6.25 så vi lämnade det roliga vattenlandet i god tid för att hinna byta om, köpa med oss lite kvällsmat och åka till busstationen som låg i ett industriområde dit bussarna inte gick på söndagar, så vi tog en uber (typ taxi). När vi kommer dit hängde det en lapp på dörren (som är låst för det är söndag och då stänger busstationen i obygdens väntrum kl 4) om att bussen är inställd och de som skulle åka 6.25 får åka 5.25 eller 7.25.
 
Den tidiga bussen hade ju åkt, döh, så vi fick snällt vänta en timme på nästa buss. När den väl kommer får vi inte gå på, utan de med kl 7-biljett ska gå på först. Då blir jag lite sur eftersom vi stod först i kön (uppenbarligen eftersom vi vänat i över en timme) och blivit lovade att få åka med denna buss enligt lappen på dörren. Ännu surare blir jag när chauffören säger att bussen är full och vi får vänta på nästa, om ytterligare en timme.
 
Ännu lite surare blir dock en annan tjej som också fått vänta, och något som inte kan beskrivas som annat än ett verbalt slagsmål mellan chauffören, tjejen och mig får vi stackars 6.25-are tränga oss på bussen (som uppenbarligen inte alls var full eftersom vi fick plats? wtf?) och åka med hem ändå. Jäkla skitbuss. Nåväl. Nu är vi hemma.
 
Så här fint var det på Ice castle:
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0