Göteborg utan bil


Då var man hemma igen. Kom egentligen hem redan lördags kväll men har inte haft tid att blogga fören nu. Har haft en totalt underbar helg som innefattade många vändningar och verkligen krävde spontanitet. När vi äntligen kommit iväg och kört en bit kommer vi på problemet med parkering i Göteborgs stad. Visst var detta något vi tänkt på innan men eftersom att vi stod i valet och kvalet om att åka tåg istället tänkte vi tydligen förlite på det. Hotellet rekomenderade parkeringshuset i Nordstan. (De har inget eget eftersom att vi bodde på Barken Viking som är ett stort skepp som ligger i hamnen.) Jag räknade snabbt ut att tre dygn där skulle kosta ca 800 kr. Det ville vi inte betala.

Men det vi snart skulle få uppleva gjorde åtminstone att vi inte behövde bekymra oss över parkeringsplats. Trots ett smärre ösregn började bilen plötsligt varna för att kylarsystemet inte riktigt var på topp och efter ca 5 timmars krångel kom bärgningsbilen. Vi fick skjuts till närmaste tågstation och fick fortsätta vår resa på räls. Vi beräknade va i Göteborg ca 4-5 och anlände vid 10-tiden.

Väl framme vid hotellet checkade vi in, lämnade våra väskor, gick upp på däck och däckade i en soffa på uteserveringen med en kall i handen. Mysigt så in i skogen var där! Hopp i säng för att göra sig redo för Liseberg nästa dag.

Puss och Kram, Louise









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0