Fly trough your dreams


Godmorgon godmorgon. Jag ska faktiskt gå och äta frukost nu direkt, passa på när bebisarna sover så att man får lite ro, haha. Lilla mamma är och lämnar på dagis och sen ska hon åka och handla massa saker. Det lämnar åt mig att söva bebisar, leka med de, byta på de och ge de lunch. Nu sover dom iallafall efter frukosten, skönt.

Jag ska hålla lite koll på vädret idag för i eftermiddag efter jobbet drar jag iväg till mina kära släktingar i utkanten av Frankfurt. Vi ska ut på någon stor grej som de hade på g där borta, är inte riktigt säker på vad det var men det låter kul. Blir nog kvar där tills lördag då jag kommer hem igen med ännu en stor resväska. Hem sa jag också, ujuj nu har jag varit här länge. Jag känner mig lite hemma faktiskt. Hade en heltokig dröm inatt. Alla mina vänner och jag var på festival och jag kommer ihåg att det var så kul och jag ville inte vakna för jag ville fortsätta att leka med alla. Nåväl, troligen åker jag hem en helg i Oktober så får jag träffa älskling och bästa, hoppas på permis för henne då. Nu frukost!

Puss och Kram, Louise



Fly trough your dreams - Ännu en av favoriterna från skoltiden.
Styling, foto och redigering - JAG

Kommentarer
Postat av: Martina

hejsan!!



Fin blogg du har.



jag har en ganska ny sida där jag säljer mina egendesignade och handgjorda smycken! Gå kärna in och kolla, kanske kommentera? då skulle jag bli jätteglad :)



TACK!!!



Mvh// Martina

2010-08-27 @ 10:33:43
URL: http://martasmycken.blogg.se/
Postat av: ladymuffin :)

riktigt cool bild :)

superfin blogg och design :)

2010-08-27 @ 18:45:10
URL: http://ladymuffin.blogg.se/
Postat av: Sanna

otroligt vackert kort, kort i rörelse är speciella på något sätt

2010-08-29 @ 11:15:27
URL: http://moonzanna.se
Postat av: CJ

Snyggt!

2010-10-19 @ 15:15:51
URL: http://cjs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0